Şimdi Ara

Şu Vücuda Ulaşmak İçin ? (SS'li) [6-7 ayda mı ? 3-4 yılda mı ?] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
59.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vücudu yapma süresini geç çok profesyonel hocalarla çalışmış belli vücud hatlarına şekline bakarsan hocaları çok uğraşmıştır bu görünümü kazanabilmesi için yani senin gidipte bir fitnessta böyle vücut yapabilmen zor. Anca iyi paralar verir iyi hocalarla çalışırsan mümkün.
  • Bende başlamayı düşünüyorum boy 1.86 kilo 70 Yaş: 17

vücudum şöyle birşey olsa yeter

Şu Vücuda Ulaşmak İçin ? (SS'li) [6-7 ayda mı ? 3-4 yılda mı ?]

Tyler Reyiz
  •  Şu Vücuda Ulaşmak İçin ? (SS'li) [6-7 ayda mı ? 3-4 yılda mı ?]

• Body yapıyorum.Aynı vücudu yapamassın çok zor daha fazlasını yaparsın ama aynısını yapamassın vücudu mükemmel çok iyi beslenip çok iyi çalıştıgı belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

zayıfsan 6-7 ay şişkoysan biraz daha fazla

Banada bu kadar süre gibi geldi işte su yan karin kaslari biraz gelişik onda zorlanirsin. Arkadaşi onayliyorum.

Neye göre geldi ? Sen kimsin ? Sıfatın ne ? Hayatında vücut geliştirmeyi bırak herhangi bir spor yapmışlığın var mı ?

Çok merak ettim doğrusu.

6-7 aymış. Gidin salon hocasına falan söyleyin bunu. Size totosuyla güler. Ki siz öyle define bir vücudu zaten yapamazsınız. Adam C. Ronaldo. O vücudu yapmak ayda 500-600 TL'ye bakar. Paradan sonra da zaman ve azime bakar. Siz kanepede totonuzu büyütürken sallayıp duruyorsunuz. O adam o vücudu 4 yılda yaptı. Kafayı yemişsiniz siz.

Adam c. ronaldo fanı. 4 yılda yapmışmış o vücudu

• Evde düzenli mekik ile o karın kasları rahatlıkla yapılabilir.Diğer yerde kas göremiyorum.Ama önemli olan bu adamda kas değil oynayışı yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

zayıfsan 6-7 ay şişkoysan biraz daha fazla

Banada bu kadar süre gibi geldi işte su yan karin kaslari biraz gelişik onda zorlanirsin. Arkadaşi onayliyorum.

Neye göre geldi ? Sen kimsin ? Sıfatın ne ? Hayatında vücut geliştirmeyi bırak herhangi bir spor yapmışlığın var mı ?

Çok merak ettim doğrusu.

6-7 aymış. Gidin salon hocasına falan söyleyin bunu. Size totosuyla güler. Ki siz öyle define bir vücudu zaten yapamazsınız. Adam C. Ronaldo. O vücudu yapmak ayda 500-600 TL'ye bakar. Paradan sonra da zaman ve azime bakar. Siz kanepede totonuzu büyütürken sallayıp duruyorsunuz. O adam o vücudu 4 yılda yaptı. Kafayı yemişsiniz siz.

4 senede insan arnold civardanegezer gibi olur nan bildiğin amele kası bu wjskhjkahdkj uğraşmış mı bi de bunun için

• quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

Şu Vücuda Ulaşmak İçin ? (SS'li) [6-7 ayda mı ? 3-4 yılda mı ?]

ne kadar çalışmak gerek arkadaşlar ?

2ay.
    haftada 6 gün spora git ve düzenli yemek ye
  • Arkadaşlar benim size tavsiyem şimdiden başlayın yaz ayına yaklaşık 6 ay var.Eğer kilolu değilseniz yaz ayına kadar 6 ayda süper vücut yaparsınız ama kuvvetli bir irade gerektiriyor.Ben 4 ayda vücudu tamamladım nerdeyse 2 ay daha yapıp geri kalan vakitlerde cardio + formumu koruyup yaza girmeyi planlıyorum.
  • Kilolu değilseniz den kastınız ne? Boyum 1.80 kilom 84 body building yapmaya başlasam önce kilo mu vermem gerekiyor?
  • body e gidenler hemen dünyanın en bilgili bodycisiymiş gibi davranıyor gerçi bizim Türk hastalığı herşeyde profesyoneliz

bu işin vücut yapısıyla çok alakası var, ben 2010 kışında 2 ay kadar gittim bodye, beraber gittiğimiz arkadaşlarım inanamadı hatta hoca da inanamadı bende o kadar kasmadım aslında, direk gelişim gösterdi vücut, kimisi 5 ay çalışıyor o kadar olmuyor

eğer vücut yapın ronaldo nunkiyle benzerse para ve çok iyi beslenme dikkat ederek yapabilirsin, ama değilse istediğin kadar yap olmaz şişersin kas yığını olursun yinede böyle olamassın
  • 4 ayda yaparsin diyen var 6 ayda yaparsin diyen var. Ve bunu diyenler de evde bilgisayar basindan kalkmayan koca dotlu asosyallerdir kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.