quote:Orijinalden alıntı: deijik55 ben 2. sırada ismimi yazmıstım ama lıstede yokum benıde yaz kardeşim Mesajın görünmüyor, şimdi ekledim
quote:Orijinalden alıntı: atombak quote:Orijinalden alıntı: duduco duduco ama TR deçalıştığını görmek şartıyla Aynı şartla 2 adet arkadaşa katılıyorum.beni de yazın ama almadan önce çalıştığını görmek isterim.
quote:Orijinalden alıntı: Charles Carmichael quote:Orijinalden alıntı: deijik55 ben 2. sırada ismimi yazmıstım ama lıstede yokum benıde yaz kardeşim Mesajın görünmüyor, şimdi ekledim arkadasım bısey sorucam bılıosunuzdur muhtemelen .. acaba sadece att fırmasından alınanlarda mı calısıyor yoksa , avrupadan fransadan alınan telefnlardada calısır mı . ttesekkurler
quote:Orijinalden alıntı: eycan Eycan Hocam bu alete guvenebilir miyiz daha dogrusu turkcellle vodafone la çalışır degil mi?eğer öyleyse ben de alabilirim bir tane... Aynı şartla 1 tane de bana lütfen.
3 yıl öncesine geri döndük, 2g aldığımda da turbosim almıştım hay .... neyse yapacak bişey yok, yaz benide müdür