benide yazarsanız çok sevinirim.istanbuldan elden alabilirim.başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: bulentgultekin
benide yazarmısın arkadaşım rica etsem...
Alıntıları Göster
mehmetavci77 beni yazarsanız sevinirim.başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
Beni yazmamışsınız.
Listeye eklenmiştiniz, gözünüzden kaçtı sanırım
6 adette bana ekler misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: obattal
6 adette bana ekler misiniz?
Arkadaşlar çinde satışa çıkmış bizim elimize ne zaman ulaşır ne zaman alabiliriz bana acil olarak lazım net bir tarih verebilecek arkadaş varmı acaba şu gün trde olur alırsınız şeklinde.
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimhd
Arkadaşlar çinde satışa çıkmış bizim elimize ne zaman ulaşır ne zaman alabiliriz bana acil olarak lazım net bir tarih verebilecek arkadaş varmı acaba şu gün trde olur alırsınız şeklinde.
Alıntıları Göster
guzel listeler yaptık, konustuk ettik, peki getirme konusu nasıl olacak, dagıtım ne zman baslayacak şimdi artık bunları konusmanın vakti geldi bence
quote:
Orijinalden alıntı: eycan
Eycan
Hocam bu alete guvenebilir miyiz daha dogrusu turkcellle vodafone la çalışır degil mi?eğer öyleyse ben de alabilirim bir tane...
yaz tahtaya benide :D
quote:
Alıntıları Göster
bi sorun olmazsa 20 gün sonra benim ürettirceklerim satışa çıkar 40 tl den
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
Benim için 20 gün çok geç 4,5 gün içinde bana ulaştıracak biri olursa 45$ değil 90$ bile verebilirim çok acil olarak ihtiyacım var turbosim'e getirebilecek olan arkadaşlar iletişim kurabilirse çok memnun olurum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
Benim için 20 gün çok geç 4,5 gün içinde bana ulaştıracak biri olursa 45$ değil 90$ bile verebilirim çok acil olarak ihtiyacım var turbosim'e getirebilecek olan arkadaşlar iletişim kurabilirse çok memnun olurum.
Alıntıları Göster
Bana biriniz bu turbo sim ile neler yapabiliriz onu anlatın* Otomobillerin ECU'ları değiştiriliyor kablo ile bağlanarak bu GEVEY bu işi mi yapıcak
40$ verdiğimiz aygıt içinde sürekli takılı mı kalıcak (kendi sim kartı ona mı tanımlayacağız yoksa 1 kere takıp köprü mü geçeceğiz ?
at&t kilidi beklemek bedelli askerlik çıktı mı çıkacak mı aynı sorunsal...
quote:
Orijinalden alıntı: tkayis
Hep cinlilermi taklit edecek bu seferde yurdum insanı basarsın bu ısı. 2 gün sonra arıza yapar bisey olur muhattap bulalım karşımızda en azından. Çalıştı dediğin anda kargoya ver benimkini izmirde kime sorsan bulur beni;) saka bı yana inşallah olur bu is milletin ağzına sakız olduk Valla
beni de ekleyin...
turkcell ile çalıştığı kesinleştiği anda bir alıcınız daha var :D
quote:
Orijinalden alıntı: eycan
Eycan
Hocam bu alete guvenebilir miyiz daha dogrusu turkcellle vodafone la çalışır degil mi?eğer öyleyse ben de alabilirim bir tane...
Benide ekleyin. (1) Adet.
quote:
Orijinalden alıntı: OramariLi
Benide ekleyin. (1) Adet.
Alıntıları Göster
beyler yan sanayi gevey almayın sakın orginal üretim tercih edin.