Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

tamam ne yapmak gerek kardeşim biliyor musun?flash istediğini bende biliyorum ama açabilen varmı diye soruyorum

sky web browser acar belki

bahsettiğiniz program cydia da yok

installousta.

installoustan indirip denediniz mi? açıldı mı?

• Arkadaslar iphone android gibi widget ekleye biliyormuyuz hani tusan basibca ana menu ciksin temalarla mi oluyor bu isler
  • @maknc
    Cydiadan multiflow kurun.
    Ayarlardan- Activator -daima -durum çubuğuna çift tıklaya multiflow uygulamasını seçin. Ayarlardan çıkın. Daha sonra uygulama çalıştırın. Ve durum çubuğuna çift tıklayın.
    Benim favori uygulamalarımdan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Arkadaslar iphone android gibi widget ekleye biliyormuyuz hani tusan basibca ana menu ciksin temalarla mi oluyor bu isler

Dreamboard çıkmışda geliştiriyorlar. Tam istediğin uygulama. Cihaz android oluyo:)

• quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Arkadaslar iphone android gibi widget ekleye biliyormuyuz hani tusan basibca ana menu ciksin temalarla mi oluyor bu isler

Dreamboard çıkmışda geliştiriyorlar. Tam istediğin uygulama. Cihaz android oluyo:)

Vaaay çok iyii hocam

• quote:

quote:

Hocam cok iyi ama bu htc gibi bunun normal olani yok mu ki simdi bu acayip sarj yer hava durumu derken cok sagol indirilebilecek durumda mi daha yapim asamasindamiymis
    İndirdim xsellizeden app seklinde insanelyinde felan system diye geciyor ama oradan indiremedim cok guzel olmua hosuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 7 Mayıs 2011; 11:41:29 >

• iphone 4 redsnow jailbreak 4.3.2

ne yüklemeye çalışsam cydia dan bu mesaj çıkıyor,

the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed

google çeviriden tercümesi:

İstenen değişiklikler gerekli bağımlılıkları ya da otomatik olarak tespit edilemeyen ya da sabit çatışmalar nedeniyle uygulanamaz.

search te activator yazıyorum sadece voice activator çıkıyor

ne yapmam lazım
  • quote:

quote:

quote:

Hocam cok iyi ama bu htc gibi bunun normal olani yok mu ki simdi bu acayip sarj yer hava durumu derken cok sagol indirilebilecek durumda mi daha yapim asamasindamiymis
    İndirdim xsellizeden app seklinde insanelyinde felan system diye geciyor ama oradan indiremedim cok guzel olmua hosuma gitti

Dreamboard henüz tam stabil degil Erhan hocam

• Arkadaşlar demin bi sitede rastladım bu ipad2'deki video mirroring özelliği iphone 4 jb'liler için de geçerliymiş ufak bir uygulamayla. Bu uygulamayı bilen var mıdır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ozturk34

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

quote:

quote:

Hattiniz turkcell degil dimi kahtali_mici ?

Vodafone hattim
    Simanager var sim karta copyaliyor telefondaki rehberi cydiada.

Ama bende bir isim altinda birden fazla numara kayitli ve bazilarinda bilgilerde mevcut bu soyledigin program hepsini aliyormu baskan

Şimdi baktım alıyor üstat

Sabah denemesini yaparim, umarim rehberi mundar etmez.. (mundar etmezden kastim ayni kisi adi altindakileri numaralandirmasi ornegin ahmet1 ahmet2 ahmet3 gibi..)

Ekran görüntüsünü koycaktım ama pc ye atması numaraları boyuyarak silmesi bu saatte uğraşamadım üstat. Aynı isim altına çıkıyor numaralar merak etme :)

Eyvallah baskan, sabah denemesini yaparim sonucu paylasirim burada..

başkan denemesini yaptım ama istediğim gibi olmadı geri sildim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin
    iphone 4 redsnow jailbreak 4.3.2

ne yüklemeye çalışsam cydia dan bu mesaj çıkıyor,

the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed

google çeviriden tercümesi:

İstenen değişiklikler gerekli bağımlılıkları ya da otomatik olarak tespit edilemeyen ya da sabit çatışmalar nedeniyle uygulanamaz.

search te activator yazıyorum sadece voice activator çıkıyor

ne yapmam lazım

activator için sbsettings yukle activator yanında yukleniyor zaten.
    bide aradıgın program yoksa eger cydiada yeni repolar eklemen gerekir. onlarda ilk sayfada.
  • mesazım bulunsuz guzel uygulamalar
    http://repo666.ultrasn0w.com
  • hayır açılmıyor bence açılmasıda mümkün değil
    bunu açabilecek adam tanımıyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Arkadaşlar demin bi sitede rastladım bu ipad2'deki video mirroring özelliği iphone 4 jb'liler için de geçerliymiş ufak bir uygulamayla. Bu uygulamayı bilen var mıdır ??

Sorunu çözdüm arkadaşlar biraz zahmetli oldu ama halloldu sevindim artık hdmi kablosu alabilirim isteyen varsa da paylaşabilirim nasıl yapıldığını
  • quote:

quote:

Arkadaşlar demin bi sitede rastladım bu ipad2'deki video mirroring özelliği iphone 4 jb'liler için de geçerliymiş ufak bir uygulamayla. Bu uygulamayı bilen var mıdır ??

Sorunu çözdüm arkadaşlar biraz zahmetli oldu ama halloldu sevindim artık hdmi kablosu alabilirim isteyen varsa da paylaşabilirim nasıl yapıldığını

konu nedir biraz daha açıklar mısın?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hattiniz turkcell degil dimi kahtali_mici ?

Vodafone hattim
    Simanager var sim karta copyaliyor telefondaki rehberi cydiada.

Ama bende bir isim altinda birden fazla numara kayitli ve bazilarinda bilgilerde mevcut bu soyledigin program hepsini aliyormu baskan

Şimdi baktım alıyor üstat

Sabah denemesini yaparim, umarim rehberi mundar etmez.. (mundar etmezden kastim ayni kisi adi altindakileri numaralandirmasi ornegin ahmet1 ahmet2 ahmet3 gibi..)

Ekran görüntüsünü koycaktım ama pc ye atması numaraları boyuyarak silmesi bu saatte uğraşamadım üstat. Aynı isim altına çıkıyor numaralar merak etme :)

Eyvallah baskan, sabah denemesini yaparim sonucu paylasirim burada..

başkan denemesini yaptım ama istediğim gibi olmadı geri sildim..

Ben senin tam olarak ne istediğini anlamadım o zaman üstat yoksa tarif ettiğin gibi oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dreamboard henüz tam stabil degil Erhan hocam

abi anlamıyorum iphone (özellikle 4) alıp da android e özenme işini. android seviyorsanız zaten o telefonlar daha ucuz her yerde de bulunuyor, onlardan alsaydınız :)
    android ios e özeniyor, yetişmek için bi tarafını yırtıyor, iphone'cular da android cilere özeniyor.. bizim tel'imiz gayet güzel gayet te sağlam. android in tek numarası widget olayı -ki bence çok gerekli bişey değil. lockinfo olan herkes e-maillerini de görür, hava durumunu da, takvimi de, twitter ı da vs. vs. bunlar dışındakilerin çoğu hakikaten çok gereksiz widgetlar.
    haklı olarak "sanane telefon benim değil mi" diyebilirsiniz ama biz böyle yaptıkça android ciler "bakın iphone cular bize özeniyor" diye kendi kendilerine bişeyler zırvalıyorlar forumlarda :)

bu arada android düşmanı bi fanboy değilim. hatta 1-2 yıl sonra android in ios i her açıdan geçeceğini düşünüyorum (apple büyük bir yenilik yapmadığı takdirde). fakat şu anda ios 4 smartphone lardaki en iyi işletim sistemidir. özenmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loqqo

quote:

quote:

konu nedir biraz daha açıklar mısın?

ipad2'de hdmi dönüştürücü kablosuyla tüm görüntü aynen televizyona baglanıyor. iphone 4'te bu bazı videolar ve uygulamalar için geçerliydi onun dışında aktarılmıyordu. Ama artık aktarılıyor jb sağolsun

• Koskoca internet aleminde ip4 le alakalı her türlü yazılım herbise var ama flashli sayfaya nasıl girilir bilen yok. İlginç valla
  • quote:

Koskoca internet aleminde ip4 le alakalı her türlü yazılım herbise var ama flashli sayfaya nasıl girilir bilen yok. İlginç valla

türkçe klavye de yok bunu da düşündün mü
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.