Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok yok gülü seven tikene katlanır misali vercez parayı alcz bi gevey
  • quote:

Orijinalden alıntı: radicalultras

quote:

Orijinalden alıntı: mbozakli

istanbulda bir tekstil firmasında yönerici olarak çalışıyorum. ingiltereye giden br arkadasımdan cihaz getirmesini istedim oda getirdi. cihaz kontratlı alınmış ve alan elman ilk taksidini bile ödememiş igiltere orange kayıtlı 4.2.1 cihazım vardı ve unlock bekledim yaklaşık 10 gün ve arastırdım eş dost derken taa konyada bir ardasa ulaştım bana factory unlock yapabilceğini söyledi benden önce imei istedi 15dk sonrada geri döndü ve 250tl istediğini söyledi bende biraz kouştum bana açık oldu ve ev telini bile verdi. parayı geçen cuma saat 2 sularında gönderdim cumartesi kendisi beni aradı unlock ok diye. itunese bağladım sadece 4.3 versyonuna yükselt dedi yükselltim ve sol üst köşede turkcell :)) belirdi. nasıl oldu anlamadım ama şimdi factory unlock bir cihazım var. ister yaptırın ister yaptırmayın gerisi size kalmış.

cok ilginç ya . nasıl oluyor bu iş . ??

ingiltereden alınan sim lock cihazlar factory unlock olabiliyor ama amerikadan gelenler kesinlikle olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bird-hunter -- 21 Mart 2011; 22:35:59 >

• Arkadasım konyadakı arkadasın ıletısım bılgılerını verebılırmısın bende konyadayım gorusmek ıstıyorum unlock ıcın..
  • ios 4.3.1 geliyormuş 2 hafta içinde görüne o ki bizim cihazlar en az 2 hafta daha bekleyecek

iOS 4.3 versiyonunun yayınlanmasının ardından karşılaşılan bazı hataların düzeltilmesine yönelik olarak 4.3.1 güncellemesinin bir veya iki hafta içinde kullanıcılara sunulacağına dair BGR bir rapor yayınladı. iOS 4.3.1 sürümünde beklenen değişiklikler şu şekilde:

- iPhone 3Gs ve ilk iPad için Baseband güncellemesi

- USIM dosya sisteminden büyük boyutlu dosyalar okunurken hafızanın takılma probleminin düzeltilmesi

- Web sayfalarında veya uygulamalardaki NTLM yetkilendirmesinde oluşan bazı hataların giderilmesi

- iPad 2 de Ana ekranın ve bazı üçüncü parti uygulamaların bazen jiroskopu tanımamasının çözümü

Kaynak :http://www.elmadergisi.com/?p=5683

• iphoneteknikdestek nickli arkadas bana pm atarmisiniz lütfen
  • dun bı genc cıktıydı unlock yapan ne oldu haber var mı yenı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

dun bı genc cıktıydı unlock yapan ne oldu haber var mı yenı

oda fake çıktı apple'ın 20.000 $ lık teklifini kabul ettim ondan yayınlamıycam dedi
  • o adam sahte çıktı, neymiş steve ona 20bin dolar önermiş vs vs.. bende onlara bi şarkı armağan ettim izlediğimden değil youtubedan takip ediorum
  • son mesajından mı cıkardınız bunu yayınlamıcam mı dıyor bn anlamadım kı
  • P!İZ nicklı arkadasım konyadakı sıze yardımcı olan arakdasın ıletısım bılgılerını verebılırmısınız?
  • arkadaslar hadı yenı basebanda unlock cıkmıyor bunu sureklı yazıyorum kımse takmıyo barı neden baseband downgrade cıkmıyor daha basıt bır sey değilmi içimizde yapabılecek olanlar bıle vardır belkıde
  • abi ben demedim konyada birisi var diye ya kim dedi offf abi demediğim şeyler neden dendi deniyo ya ben gevey bekliyorum konya monya yok , ya feryil dan alcam yada mert olayları doğruysa ondan alcam fiyati uygun oldugu sürece anyayı konyayı bilmiyorum
    edit:@mertgur adamım baseband düşürme olayı 3g ve 3gs ler için oluyor ama ne yazıkki 4lerde yapılamadı çünkü zor dendi farklı bi sistem yapmışlar i4 ve ipadler için yapılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 21 Mart 2011; 22:52:24 >
  • telefoncular çarşısı varmış fatih çarşısı felan dedi orada alper desen herkes tanır beni dedi. huner_alper@hotmail.com msn adresi. Konyadaki eleman
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

abi ben demedim konyada birisi var diye ya kim dedi offf abi demediğim şeyler neden dendi deniyo ya ben gevey bekliyorum konya monya yok , ya feryil dan alcam yada mert olayları doğruysa ondan alcam fiyati uygun oldugu sürece anyayı konyayı bilmiyorum
    edit:@mertgur adamım baseband düşürme olayı 3g ve 3gs ler için oluyor ama ne yazıkki 4lerde yapılamadı çünkü zor dendi farklı bi sistem yapmışlar i4 ve ipadler için yapılamıyor

valla taktığın için tesekkur ederım kac gundur bunu dusunuyorum neden baseband downgrade olmuyor dıye :D
  • mbozakli arkadasım verdıgın bılgı tsk ederım yarın ıletıseme gececegım..daha oncede bu alper arkadasın bu konuda cok basarılı oldugunu duymustum.umarım banada yardımcı olur...
  • Ben kendim 550€ ya moldovadan kilitsiz aldim suanda kullaniyorum. Bir tanede kilitli bekliyor ya satarim yada babama veririm acilinca buyuk ihtimalle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wsedat

mbozakli arkadasım verdıgın bılgı tsk ederım yarın ıletıseme gececegım..daha oncede bu alper arkadasın bu konuda cok basarılı oldugunu duymustum.umarım banada yardımcı olur...

umarım. bana yardımcı olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencmert61

Ben kendim 550€ ya moldovadan kilitsiz aldim suanda kullaniyorum. Bir tanede kilitli bekliyor ya satarim yada babama veririm acilinca buyuk ihtimalle...

Allaalla şakamısın kardeşim?:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgur

arkadaslar hadı yenı basebanda unlock cıkmıyor bunu sureklı yazıyorum kımse takmıyo barı neden baseband downgrade cıkmıyor daha basıt bır sey değilmi içimizde yapabılecek olanlar bıle vardır belkıde

downgrade olayı çok daha zor bi olay malesef sandığınız kadar kolay değil biz iphone 3g lerde yapıyoruz ama o da donanımsal olarak yapılabiliyor programla yapılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

quote:

Orijinalden alıntı: mertgur

arkadaslar hadı yenı basebanda unlock cıkmıyor bunu sureklı yazıyorum kımse takmıyo barı neden baseband downgrade cıkmıyor daha basıt bır sey değilmi içimizde yapabılecek olanlar bıle vardır belkıde

downgrade olayı çok daha zor bi olay malesef sandığınız kadar kolay değil biz iphone 3g lerde yapıyoruz ama o da donanımsal olarak yapılabiliyor programla yapılamıyor

iphone 4lere donanımsal olarak bırseyler yapılabılse keske caresızlık ne cıksa yapacagız gercı
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.