Şimdi Ara

Vodafone 4.2.1 carrier.bundles dosyalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar operator logosu degistirmeye calisirken vodafone carrier.bundles dosyalarini degistirdim ve yedegini de almadim. Simdi logo bir acaip oldu, arama yonlendirme aktif yazsisi felan cikmaya basladi.
    Bunlari gecirmek icin jb li arkadaslardan ricam upload edebilirler mi?

##############################################################

Operatörünüzün dosyasını //System/Library/Carrier Bundles/iPhone/*operator.bundle (* yerine kendi operatörünüz yazacak)
    //System/Library/Carrier Bundles/iPhone/unknow.bundle klasörlerindeki dosyaları silip indirdiğiniz dosyaları yükleyelim.

Daha sonra cihazı restart edelim..

Vodafone Carrier Bundles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman Merkezi -- 10 Mart 2011; 8:15:35 >

• Şerefe..
  • Bende logoyu degistirmeye calistim, olmadi bendede arama yonlendirme aktif diyor cok sinir bozucu bisey nasil duzeltebilirm? Turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 9 Mart 2011; 12:45:02 >
  • orjinal dosyaları yerlerine koyunca düzelir ama bir hayırsever lazım tabiki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa
    orjinal dosyaları yerlerine koyunca düzelir ama bir hayırsever lazım tabiki :)

Koyamadim ben bi turlu offf kafayi yicem resmen cok sinir bozucu bir uyari su arama yonlendirme aktif yazisi
  • bahsettiğiniz dosya bu herelde ?

Trbundle indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus569

bahsettiğiniz dosya bu herelde ?

Trbundle indir

Hay Allah Razı Olsun ... İşe yaradı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Platinum Hide IP 3.4.3.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yeni dosyaları nasıl atacaz ya biri yardımcı olsun lütfen.

Bu operatör logosu ile oynamıştım şimdi vodafone sıfır dosyalarını buldum bilgisayara indirdim bunları iFile ile
    System/Library/Carrier Bundles kısmına nasıl atıcam

Deniyorum kaç saatir yapamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.