Forum hız rekoru nedir ben 398i geçemedim Geçen varmı?
ya arkadaşlar blacklist 6 dayım şu polis amcalarla kovalamacalarda 3X tamamlanıyor ve ne yaparsam kurtulamıyorum ve enseleniyorum nasıl halletcem bu işi kolayından bi anlatabilirmisiniz lütfen takıldım kaldım
ve şu 50 oto işi hakkatten çözen yokmu yaw
quote:
Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35
ya arkadaşlar blacklist 6 dayım şu polis amcalarla kovalamacalarda 3X tamamlanıyor ve ne yaparsam kurtulamıyorum ve enseleniyorum nasıl halletcem bu işi kolayından bi anlatabilirmisiniz lütfen takıldım kaldım
hile kullan
quote:
Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35
bolbol kaçççç
ya saolun imi öleeeeeeeeeee yardımcı olmuşsunuz ki sayenizdw dünya klasmanına bile girerim artık tekrar yardımcı olan kardeşlere tnx
bişi diil kardeşim nedemek herzaman
oyunu alalı baya olmuştu ama kurmak düne kısmetmiş daha yeni başladım blacklist14 deyim beklediğimden iyi çıkdı senaryo çok güzel hatun ondan da güzel ama şu kıl herife kıl oldum hatuna öpücük yolluyor falan bakalım şimdilik sorun yok olduğu zaman burdaki sayfaları aşındıracaz artık
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
oyunu alalı baya olmuştu ama kurmak düne kısmetmiş daha yeni başladım blacklist14 deyim beklediğimden iyi çıkdı senaryo çok güzel hatun ondan da güzel ama şu kıl herife kıl oldum hatuna öpücük yolluyor falan bakalım şimdilik sorun yok olduğu zaman burdaki sayfaları aşındıracaz artık
merak etme kılına dokunamıyor kızın kız bizden yana zati
arkadaşlar formun tamamını okuyamadım ama verilmişse af ola Oyunun içinde şifre nasıl kullanabiliriz vede bu şifreler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetselim
en hızlı araba FORD GT 426km sonra MURCİELAGO 398km bunlarda hile yok
bu hız nasıl yapılıyor yaw MURCİELAGO 398km bende yaptım FORD GT max 390 yapıyor özel bir tuning ayaraı falanmı var
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO
quote:
Orjinalden alıntı: metinalhan
quote:
Orjinalden alıntı: wandoga
Bir arkadaş sormuştu filmler nasıl izlenebilir diye sanırım bu işine yarar
NFSMW Movie Extractor
Name: NFSMW Movie Extractor Size: 1.14 MB Author: ? Description: Extracts the movies of the game and makes you .avi files.
bu oyunun daha türkçesi çıkmadı mı ne biçim iş bu yaw
Artık şu oyunları türkçe yapmaya başlasalar
bnce altyazı olsa bile yeterli
hiç gülceğim yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: Kahraman_GS
quote:
Orjinalden alıntı: CoMiSeR HeLLaNGeL
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
hiç gülceğim yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO
quote:
Orjinalden alıntı: oNuR!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CoMiSeR HeLLaNGeL
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
hiç gülceğim yoktu
yaws ne var en azından diğer bazı oyunlarda oldğu gibi alt yazı yaması olsa yeterli dedim
en azından anlamayan arkadaşlar da anlar hikayeyi öteki türlü eğer dublaj olucaksa ve adamların ağzı başka bizim speakerlar başka konuşucaksa olmasın türkçe bi .oka yaramaz öle zaten