Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PNR05

quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

oyun bölümünün yarısı bu topiçin içinde

Alıntıları Göster
    beyler az önce blacklistte 2. sıraya oturdum ve menüde razor bana mal mal bakıyor artizve bull un mclareni artık benim ellerimde bekle lan razor benim güzel bmw me el sürmek neymiş göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: PNR05

quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

oyun bölümünün yarısı bu topiçin içinde

Alıntıları Göster

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

hakkari polis evinde int var,
    hatta 250m. ötedeki öğretmen evinde
    kablosu ağ var, 100-150m ye kadar rahat çekiormuş,
    ben de buraları esaret sanyrdm yanılmışım yaws

bu arada arkadaşn birisi geri geri seviye 5deki polisleri ektiğine
    dair ss koymuş,
    trainer kulanıo herlade,
    bi düz ekemiyos adamları,
    o geri geri ekmiş güyaaaaa

Alıntıları Göster
    daha öncede sordum ama cevap gelmedi. "Challenge Series" bölümündeki yarışları bitiren var mı? Burdaki görevler oyunun yüzdelik dilimini etkilemiyo ve 40. yarıştan sonra epey bi zorlaşıyo. Ben oyunu %100 bitirdim ama bu bölümdeki yarışlar biraz zorlamaya başladı. Yani 44'te falan kaldım. Acaba burdaki yarışların tamamını bitirince ne oluyo?

"Challenge Series" kısmını bitiren biri varsa cevap yazsın yaaa. Burayı bitirince bişey oluyomu? Bide bilmiyenler varsa söyleyim, bu bölümde belli bi yarıştan sonra sana trafikteki sıradan arabaları veriyolar onlarla yarışıyosun. Bazende Polis Arabası kullanıyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: caver

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    gerçekten denenmiş çalışan bir trainer varmı? 5-6 tane trainer yükledim denedim tın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

gerçekten denenmiş çalışan bir trainer varmı? 5-6 tane trainer yükledim denedim tın yok

Alıntıları Göster
    arkadaşlar biliyorum geç kaldım ama bilgs problemli idi ancak yaptırdım ve bu oyunu yeni oynicam ama bi türlü yükleyemiyorum forumdakileri okudum ama çok fazla anlamadım bu rar olayı kafamı baya karıştırdı bi yardımsever sabırlı ark varsa bana pm atsın msn de konuşalım oynmak istiyorum bu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sprachen

.

Alıntıları Göster
    Sizlerinde görmüş olduğunuz üzere X7 seviyesinde supercharger'li SUV leri (zaten hepsi SUV bu seviyede) atlattım. hemde bu arabayla!
    Bu Challenge Series en alttaki yarışdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.A.G

arkadaşlar biliyorum geç kaldım ama bilgs problemli idi ancak yaptırdım ve bu oyunu yeni oynicam ama bi türlü yükleyemiyorum forumdakileri okudum ama çok fazla anlamadım bu rar olayı kafamı baya karıştırdı bi yardımsever sabırlı ark varsa bana pm atsın msn de konuşalım oynmak istiyorum bu oyunu

Alıntıları Göster
    quote:

orjinalden alıntı:warnie

NO-CD SI CIKMADI MI BU OYUNUN HALA ARKADASLAR YAW ....

BI ARKADAS YARDIM ETSIN LUTFEN ORJINAL OYUN ALDIM 70YTL VERDIM OYUNU KURDUM OYNUYORDUM GUZEL GUZEL SONRA OYUNU BIRYERE GOTURURKEN YOLDA KAYIP ETTIM (CANTAYI DURAKTA UNUTTUM ) .... SUAN PC DE ORGINAL OYUN YUKLU VE OYNAYAMIYORUM NFS NIN SITESINDE BULAMADIM NO-CD YI BU NASIL İŞ YA ...... BI ARKADAS YARDIM ETSIN LUTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN .... GIDIP TEKRAR 70YTL BAYILMAK ISTEMIYORUM ........

arkadaş oyuna 70 ytl verilirmi ben 5 ytl ye aldım oyun çok güzel de çalıştı.

• merhaba arkadaşlar ya yeni türkçe yama cıktımı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRniE

YAW FORUMA BU BOYUTTA RESIM I NASIL KOYUYORUZ ARKADASLAR ?????????

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WaRniE

YAW FORUMA BU BOYUTTA RESIM I NASIL KOYUYORUZ ARKADASLAR ?????????

AYNI SORU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

x1 x2 ..... bunlar neye göre değişiyor daha yeni başladım oynamayada bilmiyorum

sen ne kadar şehre hasar verdiysen ne kadar polis arabasına zarar verdiysen ne kadar çok polislerden kurtulursan artıyor o senin aranma seviyen x1 de polisler külüstürlerle x2 de onların karaoğlan versiyonu ile kovalıyorlar x3 te pontiac,k-9 jipleri,ve barikatlar seni durdurmaya çalışıyor x4 te kara pontiac ağır k-9 jipleri barikatla beraber helikopter ve dikenler kullanıyorlar x5 te ise beyaz corvetteler ve pontiaclar haiç herşey karşına çıkıyor x3 ten sonra zorlanacaksın kolay gelsin

Alıntıları Göster
    ya bu oyunu bi ben yükleyemedim yaaarkadaşlar ikinci cd winrardan çıkartılırken yüzde77 takılıyo aldığım yerde deniyorum orada çalışıyo yeni bi cd aldım oda aynı sırf oynayabilmek için forat atım belki olabilir diye yok yine aynı winrar son sürümlerini denedim yine olmuyo cd leri alcohol le mdf ye çevirip sanal sürücüden winrarlaı açmayı çalıştım yine yüzde 77 takılıyo kafayı yemek üzeriyim bu cd den midir cd dense aldığım yerde nasıl açılıyo lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Crusher

arkadaşlar ben oyunun korsanını aldım orjinalini almak isterdim ama nereden bulayım ki büyük şehirde oturmuyom ben

neyse oyunu yükledim deamon tools a 1.cd yi takıyom

oyuna girmeye çalışıyom olmuyo cannot cd-rom gibi bişi diyo

eğer korsanını kullanan ve girmeyi başaan varsa bana crack dosyasını atabilirmi

yada bana yardımcı olabilirmi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Crusher

arkadaşlar ben oyunun korsanını aldım orjinalini almak isterdim ama nereden bulayım ki büyük şehirde oturmuyom ben

neyse oyunu yükledim deamon tools a 1.cd yi takıyom

oyuna girmeye çalışıyom olmuyo cannot cd-rom gibi bişi diyo

eğer korsanını kullanan ve girmeyi başaan varsa bana crack dosyasını atabilirmi

yada bana yardımcı olabilirmi

exe dosyasını uyumluluk win 2000 yap o zaman çalışması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Sizlerinde görmüş olduğunuz üzere X7 seviyesinde supercharger'li SUV leri (zaten hepsi SUV bu seviyede) atlattım. hemde bu arabayla!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metalok

hadi ya way bee olum sen onlara zor diyosan öbürlerinde seni düşünemem

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

KADIKÖYDEN ARKADAŞLA KONUŞTUM ŞU AN OYNUYORMUŞ KENDİSİ KORSAN ÜRETİCİLERİNDEN CRACK OLAYINI SORDUM MSNDE BAYAĞI ZOR DEDİ DEMON TOOLS FELAN DİİLMİŞ YANİ BAŞKA Bİ OLAY VARMIŞ ANLATAMAM UZUN SÜRER DEDİ AKSAM GEL CD HAZIR DEDİİİİİİİİİİİİİİİİ

HEYOOOOOOOO HE YOOOOOOOOOO

Alıntıları Göster
    yaw o oyunu oynarken 45 50 dk sonra bilgisayarım kapanıyor çıldıracammmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunatalay

arkadaşlar mia'nın resimlerini hangi internet sitesinden bulabilirim bilen yok mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgunatalay

arkadaşlar mia'nın resimlerini hangi internet sitesinden bulabilirim bilen yok mu?

www.josie-maran.net Bizim hatunun sitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: d4nce4lif3

quote:

Orjinalden alıntı: ozgunatalay

www.josie-maran.net Bizim hatunun sitesi

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR BU ARADA KONU NASI ACIYORUZ ???

• quote:

Orijinalden alıntı: d4nce4lif3

ARKADASLAR BU ARADA KONU NASI ACIYORUZ ???

Alıntıları Göster
    bence açma kitlerler zaten ama faklı bir konuysa yeni mesaj var sol üstte kullanıcıların altında

• quote:

bence açma kitlerler zaten ama faklı bir konuysa yeni mesaj var sol üstte kullanıcıların altında

Alıntıları Göster
    oyunun hata verip masaüstüne atma hatası neden olabilir? ekran kartım imzamdaki gibi ati. 1.3 patch zaten yüklü. ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

oyunun hata verip masaüstüne atma hatası neden olabilir? ekran kartım imzamdaki gibi ati. 1.3 patch zaten yüklü. ???

Alıntıları Göster
    trainer nası calışıyo arkadslr soru nedir nereye ea games dosyası çine kopyaladım bi hgalt olmuyo unlimited cash e basıyoz.

bi cevap verin arkadaslar elli kere sorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdasq

trainer nası calışıyo arkadslr soru nedir nereye ea games dosyası çine kopyaladım bi hgalt olmuyo unlimited cash e basıyoz.

bi cevap verin arkadaslar elli kere sorduk

Alıntıları Göster
    abi aldım arabayı kaçıyorum ne yapacam nereye gidecem
  • quote:

abi aldım arabayı kaçıyorum ne yapacam nereye gidecem

Alıntıları Göster
    BİTTTTİİİİ ITS DONE I'VE MADE IT IM THE MOST WANTED DRIVER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 17 Ocak 2006 20:26:25 >

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.