Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam o paraya wave 2 alınmazdı yav. burda yazıları o kadar okumuşsun keşke almasaydın . geri veriliyorsa ver hemen hiç durma. wavw 2 bada sistem o ne abi bi kere. bada olması bile bitirir olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

HB da 650 lira değil 759 lira kardeş

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMS8530W-F

yok hocam indirimli olark 643 lira yazıo son 7 gün kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

hocam o paraya wave 2 alınmazdı yav. burda yazıları o kadar okumuşsun keşke almasaydın . geri veriliyorsa ver hemen hiç durma. wavw 2 bada sistem o ne abi bi kere. bada olması bile bitirir olayı.

aldım hocam artık hayırlısı olsun ilerde xperia neo'nun fiyatı 850 900lerde olduğu zaman bunu satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aphrodisias

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMS8530W-F

Kardeşim iyi bak + KDV yazıyor orada, altında da KDV dahil 759 TL

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aphrodisias

quote:

Kardeşim iyi bak + KDV yazıyor orada, altında da KDV dahil 759 TL

gördüm hocam 759'muş + teknosadan aldığım için samsung'un 65 lira değerinde bluetooth'lu kulaklığından hediye ettiler yani hepsi burada.com'da 759+65 kulaklığın değeri 899-824= 75 lira falan kaktırmışlar sağol bu arada ilgilendiğin için eğer ilerde bıkarsam fiyatı düşmeden satıp xperia neo'yu alırım sağol hocam ilgin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphrodisias -- 2 Temmuz 2011; 21:23:23 >

• 900-1000 lira arası galaxy s varken 900 liraya wave 2 almasaydın keşke dostum
  • Vazgeçtim artık
  • Bugünde bi haber yok...
  • vazgeçtim almaktan ister gelsin ister gelmesin
  • sar degerinin 1.10 olmasi beni dusunduruyor. dusuk olsaydi tereddutsuz alacagim. telefon elimden ve kulagimdan dusmuyor cunku.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdyy06
    yarın temmuzz. yani neo ayı. hadi bakalım. insallah temmuzun ilk haftasında çıkar. 31 temmuzda çıkmasında :S

Temmuz sonuna dogru gelecek

Temmuz sonu için kaynak sağlammı ? Tahminin 20+ olurmu ? Tam ARC için niyetleniyoruz, onda da çatlak ve reset problemleri çıkıyor. Heyy SE telefonuda sattım NEO bekliyorum haberin olsun ! Nice arkadaş gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

sar degerinin 1.10 olmasi beni dusunduruyor. dusuk olsaydi tereddutsuz alacagim. telefon elimden ve kulagimdan dusmuyor cunku.

SAR değeri 1.10 mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

sar degerinin 1.10 olmasi beni dusunduruyor. dusuk olsaydi tereddutsuz alacagim. telefon elimden ve kulagimdan dusmuyor cunku.

SAR değeri 1.10 mu ?

se nin sitesinden baktım şöyle diyor:
    "... The highest SAR value for this model phone when tested by
    Sony Ericsson for use at the ear is 1.10 W/kg (10g)."
    benim için çok sorun değil çünkü bunlar maksimum değerler yani bütün bağlantılar açıkken maksimum sar değeri. ama eğer sizin için sorunsa desire s öneririm. sar değeri oldukça düşük 0,353 W/kg.

• Desire S mi alayım Neo'yu bekleyim mi derken. Bekleme kararı aldım. Hadi bağalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Desire S mi alayım Neo'yu bekleyim mi derken. Bekleme kararı aldım. Hadi bağalım...

Aynen ya ben de beklemedeyim ama çok sabrım kalmadı artık. İncredible S'in şekli biraz daha düzgün olsaydı onu almayı ciddi ciddi düşünebilirdim...
  • 20 temmuzda getirsen ne olacak artık...beklemekten heves kalmadıki....SE yönetimi çok prestij kaybetti..
    Ancak fiyatını çok hesaplı tutarlarsa ( 800-900 tl gibi) belki piyasası olur..
  • bende mantıklı fiyatın 1000tl altında olması gerketiğini düşünüyorum ama 900tl nin altında bir fiyatında çok iyimser bir düşünceden öteye gitmeyeceğini düşünüyorum.ama İnşallah senin gönlüne göre olur.
  • benim fiyat belkentim 900-1000 tl arası..ama 900 tl nin altında olursa süper olur ki buda temennim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

FB sayfasına göre 20 temmuz geliş tarihi.

FB sayfasında ısrarla tarih vermiyorlar, Temmuz deyip geçiyorlar. Sen nereden aldın tarihi ?
  • Çıkış fiyatı 1100 falan olur muhtemelen :(
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.