Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisiz Kullanıcı

quote:

quote:

zor durumdayım lütfen yardım

Arkadaşlar ben vodafone kullanıcısıyım telefon şu anda vodafone u kullanamıyor nedense, şebeke hizmeti kullanılamıyor (vodafone tr kullanılamıyor) diyor. ağlardan hattımı seçmemi istiyor vodafone tr yi seçiyorum bu seferde sim kart buna izin vermiyor diyor çok acil yardımcı olmanız lazım dışarıya çıkamıyorum şu anda acelede işim var

Başka bir hat taktın mı telefona. Öyle bir dene.

Denedim ya ondada sonuç aynı :( çağrı merkezini aradım adamda bi şey yapamadı, ankara numarasını verdi ama onlarda yarın iş başı yapacakmış :(

Cihazla ilgili bir sorun olabilir o zaman. Değişim talep edebilirsin. Ne kadar oldu alalı ?

1 ay bile olmadı daha, hiç bir şekilde kurcalamadımda ayarlarını falan. diğer telefonumdada herşeyi sildim hattı taksamda numaralar falan uçmuş olacak hep :(

• quote:

1 ay bile olmadı daha, hiç bir şekilde kurcalamadımda ayarlarını falan. diğer telefonumdada herşeyi sildim hattı taksamda numaralar falan uçmuş olacak hep :(

Rehberinin yedeğini bellek kartına aktarım yapabilirsin aslında. Hatsız olabiliyor mu bilmiyorum. Bi dene istersen, rehbere bak numaralar varsa bellek kartına aktarım yap. Yeni cihaz talep etmekten başka şansın yok. Ben olsam 1 aylık cihazı serviste onarıma göndermem, yenisini isterdim.
  • quote:

quote:

Rehberinin yedeğini bellek kartına aktarım yapabilirsin aslında. Hatsız olabiliyor mu bilmiyorum. Bi dene istersen, rehbere bak numaralar varsa bellek kartına aktarım yap. Yeni cihaz talep etmekten başka şansın yok. Ben olsam 1 aylık cihazı serviste onarıma göndermem, yenisini isterdim.

sorun hallolmazsa ona başvuracağız mecburen inşallah kolay bir çözümü vardır da halledilir. ankarayı aramak gerek yarın bi
  • quote:

sorun hallolmazsa ona başvuracağız mecburen inşallah kolay bir çözümü vardır da halledilir. ankarayı aramak gerek yarın bi

Bir şey sorucam. Hani demiştim başka bir hatla denedin mi diye. O hatta mı vodafone'du?
  • quote:

quote:

Bir şey sorucam. Hani demiştim başka bir hatla denedin mi diye. O hatta mı vodafone'du?

evet vodafonedu. bu arada emin olmamakla birlikte sorunu hallettim sanırım, telefonun kendi kendine ayarları değişmiş galiba. ayarlar > kablosuz özelliği ve ağlar> mobil ağlar > ağ modu > wcdma / gsm'i seçtim düzeldi sanırım. wcdma seçiliydi yalnızca. kendi kendine nasıl değişmiş anlam veremedim :|
  • quote:

quote:

quote:

evet vodafonedu. bu arada emin olmamakla birlikte sorunu hallettim sanırım, telefonun kendi kendine ayarları değişmiş galiba. ayarlar > kablosuz özelliği ve ağlar> mobil ağlar > ağ modu > wcdma / gsm'i seçtim düzeldi sanırım. wcdma seçiliydi yalnızca. kendi kendine nasıl değişmiş anlam veremedim :|

Sorunun hallolduğuna sevindim. Sıkıntı yok dışarı çıkabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunun hallolduğuna sevindim. Sıkıntı yok dışarı çıkabilirsin

ilgin için çok teşekkürler :) teyzemleri ziyaret etme ihtimalim ortadan kalktı ama dışarıya çıkıp bi hava almak iyi olur sanırım :)

• arkadaşlar telefonda veya markette şifreleme sistemi var mı mesajlara girişi şifrelemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsefa

arkadaşlar telefonda veya markette şifreleme sistemi var mı mesajlara girişi şifrelemek istiyorum

markette zdbox var favorimdir her şeye kilit koyarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circles -- 9 Kasım 2011; 16:31:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihya

Arkadaş günaydın,

Sizden bir yardım isteyeceğim. Ben HTC Sensation kullanıcısıyım. Eşimde Neo yu çok beğendi. Öyle android işletim sistemiyle fazla ilgilenmiyor eşim ben ona yardımcı olacağım. Sağolun arkadaşların sayesinde 125 sayfa olmuşsunuz bütün sayfaları inceleme fırsatım olmadığı için. Sizden Neo nun şarjıyla ilgili ve - yanı varmıdır onu öğrenmek istiyorum. Mesela günde 1-2 saat konuşma wifi açık arada fotoğraf çekme felan nasıl olur acaba. Birde bataryayı değiştirme imkanı var mı acaba yani yüksek ma batarya varmı? Şimdiden teşekkürler.

Cihazı sık sık şarj ettiğinizde gerçek performansına ulaşıyorsunuz. Emin ol Sensationdan çok daha uzun süre gidiyor. Eşiniz için iyi bir seçim olur. Çok fazla ilgisi yok zaten dediniz, yoğun kullanımda 2 günden fazla gider, normal kullanımda 3-4 günü aşan kullanıcılar var, ben de dahil. Batarya konusunda çok iyidir Neo şüpheniz olmasın

teşekkür ederim.

• Bnde whatsupp a bağlanamıyorum güncelledikten sonra teli, internet bağlantınız yok falan filan yazıyor. Çıldırcam ya , birini yapsak biri değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetPea

Bnde whatsupp a bağlanamıyorum güncelledikten sonra teli, internet bağlantınız yok falan filan yazıyor. Çıldırcam ya , birini yapsak biri değişiyor

whatsapp ı güncelle marketten girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: SweetPea

Bnde whatsupp a bağlanamıyorum güncelledikten sonra teli, internet bağlantınız yok falan filan yazıyor. Çıldırcam ya , birini yapsak biri değişiyor

whatsapp ı güncelle marketten girersin

Çok tşk dostum , sen olmasan ne hallere düşerdik ya
  • Arkadaşlar ben hala vifiden youtube ve favw giremiyorum baska bifilerlee giriyorum fakar evdeki ile giremiuorum anlamadim gitti... Ve internetdeki videolarda hala seffaf seritler var...
  • arkadaşlar NEODAKİ canlı resimler varya o SU ÜZERİNDE YÜZEN YAPRAKLARIN ismi nedir resmin tam adı nedir sg2 me indirecem de
  • Arkadaslar neo'nun ram'i 512 degil mi? Kullanılan ve kullanılmayan toplam 300 ü ancak buluyor.
  • Arkadaşlar, bu ses beni sinir etmeye başladı. Telefonu servise vereceğim. SE'nin Ankara'daki teknik servislerini bilen var mı? Vatan'a götürürsem ekstra vakit kaybı olacakmış gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comersale

Arkadaslar neo'nun ram'i 512 degil mi? Kullanılan ve kullanılmayan toplam 300 ü ancak buluyor.

Valla bnm boşta ram 150 lerde geziyor. Iğrenç facebooku kapatamiyorum. Root yapsam boşta 190 larA çıkar. Kill yapıyorum ama sinir bozucu.

Bu arada benim sarjim 1gun gitmiyor. Çok kurcaliyoorum. Aycica stAndart usb şarj ucu olsaydı keşke. IllA o kablosunu taşımak gerekecek. Pfff. Şarj 2gun gitse keşke.

Arkadasler root yApıp da pil ömrü artan var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 9 Kasım 2011; 23:16:06 >
  • Beyler ışık sensörünü nasıl kapatıcaz bu nası bişey dakka başı azalıp artıyo ışık acil yardım?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Orijinalden alıntı: comersale

Arkadaslar neo'nun ram'i 512 degil mi? Kullanılan ve kullanılmayan toplam 300 ü ancak buluyor.

Valla bnm boşta ram 150 lerde geziyor. Iğrenç facebooku kapatamiyorum. Root yapsam boşta 190 larA çıkar. Kill yapıyorum ama sinir bozucu.

Bu arada benim sarjim 1gun gitmiyor. Çok kurcaliyoorum. Aycica stAndart usb şarj ucu olsaydı keşke. IllA o kablosunu taşımak gerekecek. Pfff. Şarj 2gun gitse keşke.

Arkadasler root yApıp da pil ömrü artan var mi

HTC de her mini usb ile şarz yapılıyor .ben PS3 ün joistik şarz kablosu ile HTC ve blackberyy bold u şarz edebilmiştim :)

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.