Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen cuma netten aldım vatandan. hala gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

geçen cuma netten aldım vatandan. hala gelmedi

Dostum ben de senin gibi bekliyorum, bugün aradım, çok yoğunluk varmış. Zaten stok da kalmamış ellerinde hiç. 1-2 güne yollarız diyorlar. Cuma sipariş vermiştim ben de.

• bayrama kadar gelir inşallah.ben simdi baktım görüştüm stokda yok dediler.bayrama kadar yetişirmi dedim belli olmaz dedi.bayramdan sonrayada kalabilir dedi. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

en sonunda bende aldım az önce vatandan kırmızı renk neo.

Hayırlı olsun dostum, aramıza hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Şarj ne kadar gidiyor peki hocam ?

1.5, 2 gün gidiyor. Orta yoğunlukta kullanıyorum. Normal kullanımda 3 gün gitmişti. İmajını paylaşayım da inanmayanlar olabilir

Telefona dokunmamış bile

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

selam arkadaslar
    bu telın kullanıcı ramı ne kadar
    bı arkadas 175 mb demıs dogru mu bu
    az degıl mı eger dogruysa
    ve
    ARC ile sadece ekran farkı mı var
    kullanan veya bılen bırı cevap verırse sevınırım
    ıyı gunler

320 mb dostum, normalde 512 ram barındırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

bu öğe ülkenizde kullanılamıyor dediği uygulamaları indirebilmek için root mu yapmak lazım yoksa ne yaparsak yapalım olmuyormu.mesela facebook zynga texas holdem poker.

alın bunu burdan, alın

Alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

quote:

bu öğe ülkenizde kullanılamıyor dediği uygulamaları indirebilmek için root mu yapmak lazım yoksa ne yaparsak yapalım olmuyormu.mesela facebook zynga texas holdem poker.

alın bunu burdan, alın

Alıyorum

Haha ahmet birgün herkez androidli olacak.gel sende direnme artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 31 Ekim 2011; 18:12:23 >

• arkadaşlar 0.facebook u kullanan varmı ? 0.facebook a girmek için telefonda mobil ağları veri etkin yapıyorum hemen kendı kendıne arkaplanda normal facebook u açıyor ınternetı kullanıyor buda kontor götürüyor. yani mobil interneti açınca kontor yiyiyor. hiç kontor harcamadan nasıl giricez 0.facebook a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 31 Ekim 2011; 18:15:46 >
  • arkadaşlar;
    xperia neomuz için oyun ve uygulamalarımızı aşağıdaki linkte paylaşırsak forun içinde aramak zorunda kalmayız.yeni bir konu açtım ve bikaç güzel oyun paylaştım.sd dosyaları da içinde mevcut.
    Oyunlar;
    HAWX
    MODERN COMBAT 2
    ASSASİNS CREED

Şimdilik bu kadar.araştırmalarım ve denemelerim devam ediyor.Paylaşıma dewam edeceğim.Yakın zamanda ASPHALT 6 VE 9 MM yi de paylaşacağım.

http://resim.donanimhaber.com/m_54164250/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54164820
  • quote:

quote:

quote:

quote:

alın bunu burdan, alın

Alıyorum

Gerçekten öyle, bende de n8 vardı ama buna geçince kamera dışında o da telefon mu diyor insan

• Arkadaşlar telefon üzerinden 2.3.4'e geçebilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alın bunu burdan, alın

Alıyorum

Gerçekten öyle, bende de n8 vardı ama buna geçince kamera dışında o da telefon mu diyor insan

vallaa açıkçası bendede n8 vardı ve haala var satmiicam ve kullanıcam.
    n8 ve neo foto karşılaştırması yapıcaktım ama gerek kalmadı.
    bugün neo için doğubank tarafına gittimde hiç düzgün kılıf falan yok.ekrana bi film yaptırdım.birde idareten bi silikon kılıf aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 31 Ekim 2011; 19:53:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Şarj ne kadar gidiyor peki hocam ?

1.5, 2 gün gidiyor. Orta yoğunlukta kullanıyorum. Normal kullanımda 3 gün gitmişti. İmajını paylaşayım da inanmayanlar olabilir

Telefona dokunmamış bile

zaten alet uçak modunda veri paketi kapalı ve hafıza kartı yok tabi 3 saat durur :D

• Arkadaşlar ben bu 2.3.4 sürümünden hiç memnun değilim telefon gerçektende hantallaştı.arka planda çalışan uygulamalar arttı.tel iyice kasmaya başladı uygulamalar bakayım dedim bide ne göreyim sadece14 mb boşta ram kalmış.kafam attı önceki yöntemle root yapayımda titanum backup programıyla arkada çalışsan uygulamlaru kapatatım dedim.gereksiz gördüklerimi dondurdum sonra bi baktım gerçekten de menüden kalktı seçtiklerim.ben sadece arka planda çalışmalarını durdurmak istiyorum.bide kulaklığım arızalandı garantiden değiştirmek istiyorum nasıl yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_luci

bayrama kadar gelir inşallah.ben simdi baktım görüştüm stokda yok dediler.bayrama kadar yetişirmi dedim belli olmaz dedi.bayramdan sonrayada kalabilir dedi. :(

sen siparişi ne zaman verdin dostum?
  • Bende bu gn bi kılıf aldım baya da sık bi sekilde oturdu neoma cuk diye

http://www.dr.com.tr/0000000282687,0000000300917/Eser/Elektronik/Telefon/Cep-Telefonu-Aksesuarlari/Cep-Telefonu-Kiliflari/Hama-92340-Cep-Telefonu-Kilifi-Etui-Bubble-Kirmizi-Siyah

cekmeli falan digil ama en azından sık duruyo bide telefonu en iyi bu korur gibime geldi cünkü .Bundan önce delikli arkaya takılan kılıfdan almısdım arka kapagı yıpratmısdı ...:s

• Bide bendede eski hafıza kartım vardı 8 gb class 6 bnde smdi onu kullanıyorum arkadasın dedigi gibi fotolar arasında bile akıcılıkda gözle görülür fark var ...

androit market im internet baglantım olmasına ragmen baglantı yok diyor ? deniyebilcek olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertory -- 31 Ekim 2011; 20:54:52 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alın bunu burdan, alın

Alıyorum

bugün neo için doğubank tarafına gittimde hiç düzgün kılıf falan yok.ekrana bi film yaptırdım.birde idareten bi silikon kılıf aldım.

n8in androidlisi çıktığı gün bende androidçi olurum ama daha iyisi çıkana kadar benim için en iyisi n8 :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alın bunu burdan, alın

Alıyorum

n8in androidlisi çıktığı gün bende androidçi olurum ama daha iyisi çıkana kadar benim için en iyisi n8 :)

bu arada şarpi ALLAH bilir neonun fotoğrafınıda n8 ile çekmişsindir sen

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.