Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazcoxxz

Peki arkadaslar ne yapicam boyle devammi yoksa kasa falan deisdireyimmi ne onerirsiniz...

Valla gözüne batıyorsa isteyerek ve severek kullanamazsınız bence varsa değiştirme şansımız kasa değiştirin ebayda 20-25 dolar falan.yada servisle iletişime geçin ne kadara mal olur yada yaparlarmi bilemem
  • Arkadaşlar telefondan android markete girince internette gördüğüm o asphalt 6 olsun pes 2011 olsun bu tarz hiçbir oyunu bulamıyorum. Nasıl edinebiliriz bu oyunları acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_440

Arkadaşlar telefondan android markete girince internette gördüğüm o asphalt 6 olsun pes 2011 olsun bu tarz hiçbir oyunu bulamıyorum. Nasıl edinebiliriz bu oyunları acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Birkaç sayfa önce bu tarz oyunlar paylaşmıştım,markette maalesef yok varsa da bizim ülkeden indirilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_440

Arkadaşlar telefondan android markete girince internette gördüğüm o asphalt 6 olsun pes 2011 olsun bu tarz hiçbir oyunu bulamıyorum. Nasıl edinebiliriz bu oyunları acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

dostum google ye googleandroid yaz veya androidturk yaz forum siteleri cıkacak karsına ucretsiz uye ol daha sonra oradan sadece oyun değil cesitli uygulamalar da indirirsin
  • arkadaslar,bu telefonda "gorev yoneticisi"yok mu?arkaplanda kalan acik uygulamalari nasil tek tusla kapatabiliriz?
  • arkadaşlar neo da nfc(YAKIN ALAN İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ) özelliği varmı yada ilerde yazılımla gelebilirmi?
  • arkadaşlar telefonumu az önce pcye bağladım ve şu güncellemeyi buldu 4.0.2.A.0.42 şarjım yeterli olmadığından henüz yükleyemedim sizdede varmı bir bakın derim
  • birde şunu öğrenmek istyorum konuyla bilgili arkadaşlardan ben şimdi bu güncellemeyi yaparsam rehberden yada uygulamalarımdan herhangi bir içerik silinebilirmi.?
  • Telefonun yurt dışı falan mi ben telefondan baktım şimdi bende birşey görünmüyor.güncelleme ile bütün uygulamalar gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Telefonun yurt dışı falan mi ben telefondan baktım şimdi bende birşey görünmüyor.güncelleme ile bütün uygulamalar gidiyor

hayır yurt dışı değil ama ingiltere romunu yüklemiştim bir önceki güncelleme için
  • PC companion kullanıyorum , bende güncelleme falan görünmüyor versiyonum 4.0.A2.368
  • Hımmm ben hala türkiye için olanı bekleyenlerdenim bizde henüz yok.:-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL

PC companion kullanıyorum , bende güncelleme falan görünmüyor versiyonum 4.0.A2.368

Öyleyse bendeki ingiltere romuyla alakalı sanırım bende anlamadım şimdi denemesini yapacam umarım aksilik olmaz
  • ingiltere için 2.3.4 çıktı bugün. güncelleyebilirsiniz. sadece ingiltere için cıktı şu an. wotandan bakabilirsiniz. ben de az sonra 2.3.2 ye dönüp rootlayıp sonra 2.3.4 e güncelleyecegim.
  • Bu ne arkadaş ya tr için 283 çıkmadan ıngiltere için 42 yi bile yayınladılar ya
  • Şükür bugün edindim telefonu.Gayet iyi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Bu ne arkadaş ya tr için 283 çıkmadan ıngiltere için 42 yi bile yayınladılar ya

ingiltere için 42 çıktı dediğin ne baktım öyle bi versiyon var wotanserverda,283ün de üstü bi versiyon mu,ben daha dün yine wotanserverla 283 nordice yükseltmiştim,42ye yükseltsem mi şimdi
  • arkadaş yeni arndroid sürüm geldiğinde tel üzerinden güncellenmiyor mu?
  • Böyle bir fırsatınız varken tabi ki yükleyin
  • evet arkadaşlar an itibariyle bende neomu 2.3,4 güncellemiş bulunmaktayım fotoyuda 2.3.4 ile gelen özellik sayesinde oluşturdum gayet hoş bişey

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.