Peki arkadaslar ne yapicam boyle devammi yoksa kasa falan deisdireyimmi ne onerirsiniz...
Valla gözüne batıyorsa isteyerek ve severek kullanamazsınız bence varsa değiştirme şansımız kasa değiştirin ebayda 20-25 dolar falan.yada servisle iletişime geçin ne kadara mal olur yada yaparlarmi bilemem
Arkadaşlar telefondan android markete girince internette gördüğüm o asphalt 6 olsun pes 2011 olsun bu tarz hiçbir oyunu bulamıyorum. Nasıl edinebiliriz bu oyunları acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: fb_440
Arkadaşlar telefondan android markete girince internette gördüğüm o asphalt 6 olsun pes 2011 olsun bu tarz hiçbir oyunu bulamıyorum. Nasıl edinebiliriz bu oyunları acaba? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Birkaç sayfa önce bu tarz oyunlar paylaşmıştım,markette maalesef yok varsa da bizim ülkeden indirilmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: fb_440
dostum google ye googleandroid yaz veya androidturk yaz forum siteleri cıkacak karsına ucretsiz uye ol daha sonra oradan sadece oyun değil cesitli uygulamalar da indirirsin
arkadaslar,bu telefonda "gorev yoneticisi"yok mu?arkaplanda kalan acik uygulamalari nasil tek tusla kapatabiliriz?
arkadaşlar neo da nfc(YAKIN ALAN İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ) özelliği varmı yada ilerde yazılımla gelebilirmi?
arkadaşlar telefonumu az önce pcye bağladım ve şu güncellemeyi buldu 4.0.2.A.0.42 şarjım yeterli olmadığından henüz yükleyemedim sizdede varmı bir bakın derim
birde şunu öğrenmek istyorum konuyla bilgili arkadaşlardan ben şimdi bu güncellemeyi yaparsam rehberden yada uygulamalarımdan herhangi bir içerik silinebilirmi.?
Telefonun yurt dışı falan mi ben telefondan baktım şimdi bende birşey görünmüyor.güncelleme ile bütün uygulamalar gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: pretty34
Telefonun yurt dışı falan mi ben telefondan baktım şimdi bende birşey görünmüyor.güncelleme ile bütün uygulamalar gidiyor
hayır yurt dışı değil ama ingiltere romunu yüklemiştim bir önceki güncelleme için
PC companion kullanıyorum , bende güncelleme falan görünmüyor versiyonum 4.0.A2.368
Hımmm ben hala türkiye için olanı bekleyenlerdenim bizde henüz yok.:-(
quote:
Orijinalden alıntı: ANIL
PC companion kullanıyorum , bende güncelleme falan görünmüyor versiyonum 4.0.A2.368
ingiltere için 2.3.4 çıktı bugün. güncelleyebilirsiniz. sadece ingiltere için cıktı şu an. wotandan bakabilirsiniz. ben de az sonra 2.3.2 ye dönüp rootlayıp sonra 2.3.4 e güncelleyecegim.
Bu ne arkadaş ya tr için 283 çıkmadan ıngiltere için 42 yi bile yayınladılar ya
Şükür bugün edindim telefonu.Gayet iyi gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: pretty34
Bu ne arkadaş ya tr için 283 çıkmadan ıngiltere için 42 yi bile yayınladılar ya
ingiltere için 42 çıktı dediğin ne baktım öyle bi versiyon var wotanserverda,283ün de üstü bi versiyon mu,ben daha dün yine wotanserverla 283 nordice yükseltmiştim,42ye yükseltsem mi şimdi
arkadaş yeni arndroid sürüm geldiğinde tel üzerinden güncellenmiyor mu?
Böyle bir fırsatınız varken tabi ki yükleyin
evet arkadaşlar an itibariyle bende neomu 2.3,4 güncellemiş bulunmaktayım fotoyuda 2.3.4 ile gelen özellik sayesinde oluşturdum gayet hoş bişey