Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
812.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

arkadaşlar biliyosunuz bu görünmez jelatinlerin en kalitelisi zagg invisible shield. ne yazık ki türkiye'de resmi olarak satılmıyor. bi de bunların zagg skin diye bi olayı var. full body koruma yaparken arka kapağa çeşitli desenlere sahip sticker koyabiliyorsunuz... zagg'ın sitesinden sipariş edilebiliyor ama sipariş eden veya etmeyi düşünen var mı? kargo olayı nasıl oluyor?

Yanlışın var ! Türkiyede resmi olarak Türkiye Dist. leri sayesinde, bir çok yerde satılıyor !

Neo için zagg invisiblemi arıyorsun ;

Zagg Invisible For Xperia NEO

o zagg değil göründüğü gibi ipg marka, bende aynısı var çok memnunum, kılıflar korumalıklar takıp telefonun karizmasını çizmek istemeyenlerdenim, bu ipg denen şey hem telefonu süper koruyor hemde görünmüyor tek eksi yanı korumalığın kenarlarında toz birikmesi ve led ekranda renkli pikseller yaratması ama ben sorun etmiyorum rahatsız edici bişey değil bana göre, önemli olan telefonun korunması korunurkende şeklini bozacak bir kılıf takılmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

arkadaşlar benim neo da bir sorun oluştu anlayamadığım bir nedenden dolayı
    GALERİ açılmıyor neden böyle oldu anlamadım basıyorum galeriye açılıyor ama hani resimler felan hiç biri gözükmüyor ana menüdeki resimleri gösterdiği yerden her hangi bir resme tıklayıncada siyah ekranda kalıyor ? noldu anlamadım acaba yüklediğim proğramlar felan mı sorunluydu ?(camera360,advanced task killer, pic say, pixel-o matic) bu proğramları yükledikten sonra bi sıkıntı oluşmaya başladı yardımcı olun lütfen

sana daha kolay bi yol söyliyim marketten quickpic adlı galeri uygulamasını indir hem 2 galerin olmuş olur hemde veri dolaşımını kapatmadanda problemin hallolmuş olur.
  • quote:

quote:

arkadaşlar biliyosunuz bu görünmez jelatinlerin en kalitelisi zagg invisible shield. ne yazık ki türkiye'de resmi olarak satılmıyor. bi de bunların zagg skin diye bi olayı var. full body koruma yaparken arka kapağa çeşitli desenlere sahip sticker koyabiliyorsunuz... zagg'ın sitesinden sipariş edilebiliyor ama sipariş eden veya etmeyi düşünen var mı? kargo olayı nasıl oluyor?

Yanlışın var ! Türkiyede resmi olarak Türkiye Dist. leri sayesinde, bir çok yerde satılıyor !

yukarıda arkadaşın dediği gibi zagg değil o. IPG.. ürün çeşitliliği açısından zagg gibisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: enternight

quote:

quote:

o zagg değil göründüğü gibi ipg marka, bende aynısı var çok memnunum, kılıflar korumalıklar takıp telefonun karizmasını çizmek istemeyenlerdenim, bu ipg denen şey hem telefonu süper koruyor hemde görünmüyor tek eksi yanı korumalığın kenarlarında toz birikmesi ve led ekranda renkli pikseller yaratması ama ben sorun etmiyorum rahatsız edici bişey değil bana göre, önemli olan telefonun korunması korunurkende şeklini bozacak bir kılıf takılmaması.

OKE , ne bilim invisible deyince odur dedim :)

Zagg olanlardan ise ebay'dan free shipping ile kargo ödemeden alabilirsin tek dezavantajın, ürünün 15 güne yakın bir sürede gelmesi olabilir...

Ben ebaydan kılıf almıştım, şimdide ayna ekran koruma filmi aldım onu bekliyorum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zagg olanlardan ise ebay'dan free shipping ile kargo ödemeden alabilirsin tek dezavantajın, ürünün 15 güne yakın bir sürede gelmesi olabilir...

Ben ebaydan kılıf almıştım, şimdide ayna ekran koruma filmi aldım onu bekliyorum...

kardeş aldığın ürünlerin linki alabilirmiyim ? bakmak için

• http://urun.gittigidiyor.com/IPG-Sony-Ericson-Xperia-NEO-TAM-KAPLAMA-Gorunmez_W0QQidZZ43492556

arkadaslar bende bu kaplamadan aldım bugun elime ulasıcak sanırsam kullandıktan sonra bilgi veririm bir de arkadaslar kullandıgım canlı duvar kağıtları belli bir sure sonra yok oluyor norma tema geliyor bu neden olabilir
  • arkadaşlar youtube videolarını indirmek için bi program bilen varsa nolur soylesin..bi turlu bulamadım....
  • indirim beklediğimiz tek mağaza olan vatan bindirim yapmış.. 1052 tl'ye çıkarmış neo'yu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmyls

arkadaşlar youtube videolarını indirmek için bi program bilen varsa nolur soylesin..bi turlu bulamadım....

markete gir
    youtube downloader diye arat.
    birkaçtane çıkıyor.
    ilkini kullanabilirsin.

kolay gelsin
  • merhaba arkadaşım foruma yeni üye oldum ve ilk mesajımı sana cevap olarak yazıyorum marketteki (tubemate) adlı program işine yarayacaktır ayrıca forumdaki tüm arkadaşlarada merhaba demek isterim umarım benimde az çok bu forum için faydam olur herkese iyi forumlar
  • Arkadaslar suan telefonu nete baglanarak nerdeyse ilk kullanism. Hangi programlari yuklememi onerirsiniz ? Mesela divx oynatici tarayici vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 10 Ekim 2011; 12:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş aldığın ürünlerin linki alabilirmiyim ? bakmak için

Telefonu almadan 2 hafta önce kılıfı aldım , telefonun kargosu ile tesadüfen aynı gün geldi ve direk kılıfa koydum...

Aldığım satıcı bu değil ama, ürün aynı;
    http://www.ebay.com/itm/Leather-Case-Pouch-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-e-/140573915886?pt=PDA_Accessories&hash=item20badbbaee

Silikon kılıf: Yumuşak bir kılıf ve benim çok hoşuma gidiyor. Telefonu çok kaba gösteriyor ama koruması ve elle tutulur olması güzel...

Aldığım satıcı bu değil ama, ürün aynı;
    http://www.ebay.com/itm/Black-Silicone-Soft-Back-Case-Film-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-ZVSF008-/180733288762?pt=PDA_Accessories&hash=item2a148b213a

Daha yeni sipariş verdiklerim;

http://www.ebay.com/itm/300594925311?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/190526523885?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/260774560167?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Ekran koruyucu film alacaksanız, mat anti-glare film almanızı öneririm... Mat oluşu sizi korkutmasın, renklerde veya gösterimde bir problem olmuyor (aynı filmi kullanan arkadaşlarım var). Anti-Glare, parmak izi ve kir bırakmaz demek...

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Arkadaslar suan telefonu nete baglanarak nerdeyse ilk kullanism. Hangi programlari yuklememi onerirsiniz ? Mesela divx oynatici tarayici vs

Sayfa 77'de kendi telefonumda yüklü olan ve kullandığım programları paylaşmıştım. Mesaj biraz uzun olduğu için alıntı yapmıyorum. Oradan bakabilirsiniz. Video player için Mobo Player'ı alternatif olarak da Rock Player'ı tavsiye edebilirim. Tarayıcı olarak telefonda yüklü olan tarayıcıyı kullandığım için yorum yapamayacağım. Bu konuda bilgili arkadaşlar tavsiyede bulunsunlar...
  • vatan işi iyice delinin şeyiyle oynamasına benzetti. saatlik fiyat değişiklikleri oluyor. 2 saat önce 1052, şimdi 969, bi bakıyosun 915, olmadı hop 800 bilmemkaç... o 800 küsürü bi denk getirsem kuytuda kıstırıcam da yapmıyorlar işte
  • @RévivaL

Tarayıcı olarak Dolphin Browser HD kullanabilirsin !

• Bu telefonu almayı düşünüyorumda bayramda fiyatlar nasıl olur bayrama kadar düşer mi ya da yılbaşınıda bekleyebilirim düşürse sizce durum nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: (__kasva__)

Bu telefonu almayı düşünüyorumda bayramda fiyatlar nasıl olur bayrama kadar düşer mi ya da yılbaşınıda bekleyebilirim düşürse sizce durum nasıl olur

walla ben de düşmesini bekliyorum.. 800 küsüre indiği an binicem üstüne vurucam kırbacı
  • quote:

vatan işi iyice delinin şeyiyle oynamasına benzetti. saatlik fiyat değişiklikleri oluyor. 2 saat önce 1052, şimdi 969, bi bakıyosun 915, olmadı hop 800 bilmemkaç... o 800 küsürü bi denk getirsem kuytuda kıstırıcam da yapmıyorlar işte

katılıyorum.. an itibarıyle stoktada yok zaten bende pusuya yatmış durumdayım ..fiyatların düşmesini bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: (__kasva__)

Bu telefonu almayı düşünüyorumda bayramda fiyatlar nasıl olur bayrama kadar düşer mi ya da yılbaşınıda bekleyebilirim düşürse sizce durum nasıl olur

Bence aşırı beklemeye gerek yok 1-2 saatte bir vatanın internet sitesini kontrol et 858 TL yi gördüğün al satın alma işlemlerini gerçekleştir.
  • arkadaşlar bundan aldım şu anda hadi bakalım hayırlısı
    http://urun.gittigidiyor.com/IPG-Sony-Ericson-Xperia-NEO-TAM-KAPLAMA-Gorunmez_W0QQidZZ43492556
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.