Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
808.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoStoP

quote:

Orijinalden alıntı: Circles

arkadaşlar birşey merak ettim bende bazen mesaj gelmediği halde mesaj simgesinde 1 yazıyor giriyorum bakıyorum gelen giden bişi yok sizde de oluyor mu ? ya da çözümü/kaynağı nedir

bende bu olmuyor hic. msj gelince msj simgesinin ustunde 1 yazmıyor. nasıl yapılıyor o.

güncellemen 2.3.2 ise yazmaz.2.3.3 te var o özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

Arkadaşlar bende gri renk neo mla aranıza katılıyorum.öncelikle telefonu almak isteyenler hiç sakınmasınlar ve şüphe duymasınlar.bugün yine olsa gidip neo alırdım .o derece yan.ancak bilgili arkadaşlara birkaç sorum olucak cevaplayanlara şimdiden saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

1)Telefon için gerçekten hangi kılıf ve ekran koruyucuyu önerirsinizi?(forumu sürekli takip ediyorum önceki sayfalarda okudum ama kakar veremedim)
    2)Bu açılışta başlayan programları teli root etmeden kapatmanın caresi varmıdır?
    3)Menüden angry birds oyunumun simgesi silindi bunu tekrar getirmenin yolu nedir?
    4)Batarya süresini uzatmak için önerileriniz nedir?
    5)Ayrıca sizin kullandığınız faydalı program oyun vs. nelerdir.(markette bulup denemek bir hayli zor oluo bazı uygulamalar gerçekten kötü)
    son sorum cihazı son versiyona güncellesemmi bu apn olayı yüzünden nete erişememe beni korkutuyor.

Tüm neo su olan arkadaşlarıma neolarınla birlikte mutluluk sağlık diliyorum teşekkürler.......

hyrlı olsun en basta

1 ) standart tanesi 2 tl civarı olan ekran koruyucu kullanıyorum. 4 tane aldım bunlardan ama bir tanesi cop oldu takarken sansa ikincisi cuk oldu sıfır balon^^ arkaya da baya secenek var hosuna giden bir tanesini sec. gittigidiyordan arka-on koruma birlikte satılanlar var onlara da bakabilirsin.
    2 ) root olayına girişmedim. .henuz^^
    3) ikinci menuden silinme işlemini nası yaptın bilmiyorum ama eger ana menuden sildiysen 2. menuye gidip orada bir seyin ustune basılı tutarsan direk ana menuye gelir.
    4) telde destek bolumu diye bi yer var . orda istediğin bilgiler var.
    5) browser için :opera mobile browser. maxthon da iyidir.
    araçlar : astro , android assistant, mx video player, player pro, advanced task killer...
    oyun : plants vs zombies, dungeon hunter, zevkine gore..

her soruna tam cvp olmasa da umarım yardımcı oldum..

• quote:

Orijinalden alıntı: collybali

quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

quote:

arkadaşlar birşey merak ettim bende bazen mesaj gelmediği halde mesaj simgesinde 1 yazıyor giriyorum bakıyorum gelen giden bişi yok sizde de oluyor mu ? ya da çözümü/kaynağı nedir

bende bu olmuyor hic. msj gelince msj simgesinin ustunde 1 yazmıyor. nasıl yapılıyor o.

güncellemen 2.3.2 ise yazmaz.2.3.3 te var o özellik

2.3.3 dostum, en azından içerisinde oyle yazıyor

• beyler not ve ses kaydı yok dimi telefonda yoksa ben mi bulamadım
  • quote:

beyler not ve ses kaydı yok dimi telefonda yoksa ben mi bulamadım

not markette var ama ses kaydını bilmiyorum.ben color note kullanıyorum.
  • böyle bir konuyla karşılaştım deneyen bilen var mı? Söylendiğine göre, xperialara yüklenen taşınamaz uygulama ve oyunarı taşınabilir hale getirebilme özelliği kazandırıyor.
    "Xperia Ailesi'nin Hafıza Problemi ??? (Süper Bir Uygulama)"
    http://forum.shiftdelete.net/sony-ericsson/227690-xperia-ailesinin-hafiza-problemi-super-bir-uygulama.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

quote:

beyler not ve ses kaydı yok dimi telefonda yoksa ben mi bulamadım

not markette var ama ses kaydını bilmiyorum.ben color note kullanıyorum.

ses kaydı da var markette. pro ismini şuan hatırlayamıyorum. ama voice recorder fln yazarsanız çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartii

böyle bir konuyla karşılaştım deneyen bilen var mı? Söylendiğine göre, xperialara yüklenen taşınamaz uygulama ve oyunarı taşınabilir hale getirebilme özelliği kazandırıyor.
    http://forum.shiftdelete.net/sony-ericsson/227690-xperia-ailesinin-hafiza-problemi-super-bir-uygulama.html

yazan kişi telefonun root'lu olup olmaması hakında birşey dememiş. eğer rootsuz yapılabiliyorsa ki yazıdan böyle anlaşılıyor, arkadaşlarımızın deneyip bilgi vermesini dilerim.

• quote:

böyle bir konuyla karşılaştım deneyen bilen var mı? Söylendiğine göre, xperialara yüklenen taşınamaz uygulama ve oyunarı taşınabilir hale getirebilme özelliği kazandırıyor.

bunu deneyen oldu mu eğer çalışıyorsa tel süper olur.1 gb hafıza ne demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

yazan kişi telefonun root'lu olup olmaması hakında birşey dememiş. eğer rootsuz yapılabiliyorsa ki yazıdan böyle anlaşılıyor, arkadaşlarımızın deneyip bilgi vermesini dilerim.

arkadaşlar elinde telefon olanlar denerse hepimiz bilgilenelim. ben henüz telefonu almadım, almış olsaydım dener haber verirdim.

• quote:

bu iyi birşeye benziyor...deneyellimm

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacgoksu

quote:

arkadaşlar ben denedim bu programı.
    gerçekten de bende çalıştı.

xperia neo 2.3.3

mesela igo nav. programı karta taşınmıyordu eskiden ama şimdi taşınıyor.
    ve buna benzer birçok uygulama karta taşınabiliyor. şu an programları taşıyorum
    çok güzel ve işe yarar bir program.
    (program bilgisayarda çalışan exe uzantılı bir widows uygulaması. sanki android uygulamasıymış gibi anlatılmış da belirteyim dedim. bir de benim xperia rootsuz)

• quote:

Orijinalden alıntı: vural2005

quote:

Orijinalden alıntı: aytacgoksu

quote:

arkadaşlar ben denedim bu programı.
    gerçekten de bende çalıştı.

xperia neo 2.3.3

mesela igo nav. programı karta taşınmıyordu eskiden ama şimdi taşınıyor.
    ve buna benzer birçok uygulama karta taşınabiliyor. şu an programları taşıyorum
    çok güzel ve işe yarar bir program.
    (program bilgisayarda çalışan exe uzantılı bir widows uygulaması. sanki android uygulamasıymış gibi anlatılmış da belirteyim dedim. bir de benim xperia rootsuz)

eveeeeet... öncelikle denediğin ve bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. artık neo'ya dair içimde ufacık bir şüphe dahi kalmadı. ilk müsait anda (indirim) alıyorum canavarı.

• Mesaj kaydetme olayı yok mu androidde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Mesaj kaydetme olayı yok mu androidde ?

mesaj kaydetme derken? zaten mesajlar kaydediliyor kendiliğinden.
  • evet bende denedim. taşıyamadığım bir kaç programı taşımış bulunmaktayım.
    taşınanlar : ndrive, app2sd, touchnote vb.
    taşınmayanlar: facebook adobe bir kaç tane daha sistem dosyası..
  • quote:

evet bende denedim. taşıyamadığım bir kaç programı taşımış bulunmaktayım.
    taşınanlar : ndrive, app2sd, touchnote vb.
    taşınmayanlar: facebook adobe bir kaç tane daha sistem dosyası..

artık taşıyabildiğine göre apps2sd'yi silersin sanırım :)) zira gerek kalmamış oluyor.
  • selam arkadaşlar,

baya bir araştırdım bu telefonu almak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz online ya da normal mağaza var mı taksitle 900 liranın altına alabileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggultiken

selam arkadaşlar,

baya bir araştırdım bu telefonu almak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz online ya da normal mağaza var mı taksitle 900 liranın altına alabileceğim?

walla ben de tetikte o kutlu anı bekliyorum. şuan için öyle biryer yok maalesef. hafta sonunu bekle derim, vatan'da kampanya oluyor bazen. 900 altına iniyor.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.