Arkadaşlar dün itibariyle telefonu aldım fakat midnigt blue olmadığı için yarın gidip alacağım. Galiba telefonun belleği 320 mb. 16 gb lık kart alsak yeter galiba. Bir de yeni alanlar için önerileriniz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
Arkadaşlar dün itibariyle telefonu aldım fakat midnigt blue olmadığı için yarın gidip alacağım. Galiba telefonun belleği 320 mb. 16 gb lık kart alsak yeter galiba. Bir de yeni alanlar için önerileriniz var mı ?
Telefonlar beraber 8 gb lık kart geliyormuş bana öyle dediler bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: kdr_
quote:
Ben teknosadan aldım 999/12'ye ve 3 sinema biletine. İyi oldu
quote:
quote:
evet 8 gb çıkıyo ;)
quote:
Vatan cihazı kargolamış
benim ki hala beklemede
quote:
Orijinalden alıntı: zorlu3453
quote:
Vatan cihazı kargolamış
benim ki hala beklemede
Kırmızı renk mı sıparıs verdın?
quote:
quote:
quote:
Vatan cihazı kargolamış
benim ki hala beklemede
Kırmızı renk mı sıparıs verdın?
mavi ya bide hızlı gonderi yazıyodu
beyler sizce tekrar ne zaman indirime girer bu telefon :)
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_silvan
haftasonu
Ben de kırmızı neomla aranıza katıldım ancak , çağrıyı kapamada sorunum var, genelde araba kullanırken telefonla konuştuğum içim aramayı kapat tuşu çok ufak kapatıncaya kadar canım çıkıyor..o tuşu daha büyütmenin yolu nedir, değişik temalar yükledim ama o tuş aynı kalıyor
quote:
quote:
haftasonu
kesin girermi dersin ?
bencede girerse haftasonu indirime girer.ama 2-3 haftadır indirim olduğu için bu hafta olmayabilir çünkü geçen haftasonuda olmadı.
quote:
quote:
quote:
haftasonu
kesin girermi dersin ?
oyle tahmin ediyorum artık alıskanlık yaptılar
hergün kontrol et acele etme illaki indirim olacak cuma aksam kesin olur olmazsa haftasonu o da olmazsa digr haftasonu kesin yani
haftasonu
kesin girermi dersin ?
hergün kontrol et acele etme illaki indirim olacak cuma aksam kesin olur olmazsa haftasonu o da olmazsa digr haftasonu kesin yani
bakalım ne zaman girecek aklıma yattı kesin alıyom :D
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
haftasonu
kesin girermi dersin ?
bakalım ne zaman girecek aklıma yattı kesin alıyom :D
aL aL
kısmet kısmet :D
quote:
Orijinalden alıntı: SKYBRAVE
quote:
Orijinalden alıntı: esmer10000
merhaba arkadaşlar telefonumun normal var olan tarayıcısını kullanarak facebook girdim sağda seceneklerde masaüstü görünümünü seçip face üzerinden okey sitesine girdim odalarada girdim dahda sonra java yüklü değil uyarısı çıktı. indirmöeye çalışdım java .comdan ama olmadı bunun için ne yapılabilir sizler hiç denedinizmi?
Telefonun kendi tarayıcısından bir sayfa açtığınızda; telefonda sağdaki tuşa basıp "Diğer" ve sonra "Ayarlar"a tıklayın. O menüde "JavaScript'i etkinleştir" diye bir seçenek var. Sanırım sizin telefonda etkin değil. Etkin hale getirip tekrar deneyin...
Edit: İmla
arkadaşım cevap verdiğin için teşekkür ederim yanlız dediğine baktım java scripte etkin tarayıcıyı açtım facebook girdim sağ tarfada daha fazlası secenegi var onu bastım masaüstü sitesini seçdim facebook pc deki görünüm saglandı kusura bakmayım reklam vermek için yazmıyor facebook dan gamyun sitesine girdim 101 seçtim şu uyarıyı aldım oyunlarımızı oynamak için gerekli olan java çalıştırıcısı bilgisayarınızda kurulu değil yada zone alarm gibi bir uygulama tarafından engelleniyor www.j..a.co. adresinden java çalıştırıcısını kurup hemen oyunlarımızı oynamya başlayabilirisniz diyor bende o adrese girdim ama indiremiyr mobil java yok sanırsamm istersen sende bir dene oluyormu senin ve diğer arkadaşlarının bir önerisi varmıdır ???????????
quote:
kısmet kısmet :D
telefon cok guzel ama ya elime bi aldım teknosa da bırakmıcktım