Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manuel Moddda cekince daha iyi gosterıyor az ışıkta...şimdi denedim bariz fark var

ilk sorun hakknda bi bilgm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 11 Eylül 2011; 23:05:13 >
  • ben hep manuel modda çekiyorum da bütün ayarları denememe rağmen kırmızı çekiyo fotoyu.Yarın bi servise gösterim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

arkadaşlar galaxy s ile neo arasında şarj konusunda fark varmı. neo için şarj daha uzun gidiyor diyorlar. dogruluk payı nedir yada kullanım şekillerinizi ve şarj gitme süresini yazabilirmisiniz

2 kez sordum daha önce araya kaynıyor
  • benim neom daha 5 günlük ve bütün gün elimden düşmüyo kamera internet oyun program bir sürü şeyle uğraşıyorum günde bir şarj ediyorum.galaxy s kullanmadım ama şarjının az gittiğini duymuştum.
  • Cevap verecek yok mu arkadaşlar, telefon kilitte iken neden şarj gidiyor bir saatte neredeyse %3-4 şarj gidiyor ne wifi ne veri transferi ne de arkada bana özel birşey açık sadece sony nin kendi zimbirtilari var. Bu arada tatildeyim gelince telefon hakkındaki yorumlarimi söyleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Cevap verecek yok mu arkadaşlar, telefon kilitte iken neden şarj gidiyor bir saatte neredeyse %3-4 şarj gidiyor ne wifi ne veri transferi ne de arkada bana özel birşey açık sadece sony nin kendi zimbirtilari var. Bu arada tatildeyim gelince telefon hakkındaki yorumlarimi söyleyeceğim.

3g yi kapa yoksa arka planda sürekli internet çalışıyo olabilir
  • quote:

Cevap verecek yok mu arkadaşlar, telefon kilitte iken neden şarj gidiyor bir saatte neredeyse %3-4 şarj gidiyor ne wifi ne veri transferi ne de arkada bana özel birşey açık sadece sony nin kendi zimbirtilari var. Bu arada tatildeyim gelince telefon hakkındaki yorumlarimi söyleyeceğim.

Saatte %3 sarj gidiyorsa düz hesap 25-30 saat gidiyor bataryası işte:D Kilitte de olsa alet çalışmaya devam ediyor sonuçta bi miktar güç kullanımı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmyls

quote:

3g yi kapa yoksa arka planda sürekli internet çalışıyo olabilir

Kardeşim okumadan yorum yapmazsanız bir de.. Veri transferi kapalı dedim ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanipekciler

quote:

Orijinalden alıntı: nmyls

quote:

Orijinalden alıntı: erhanipekciler

Whatsup yuklu telefonlar arasinda mesajlasma.ne bilim msn gibi.sinirsiz mesajlasiyon internet uzerinden. Guzel oluyo.
    Kurdurtak sonra senin rehberde olanlari tariyo kimde varsa o program liste seklinde gosteriyor falan.
    Bi de bunub konusma versiyonu var viber ismi.ses kalitesi muhtesem dandik vodafone internetiyle bile :)

anladım şimdii..feydalıymışş..ya bu telefon durduk yere kontor yiyo galiba ben bu androide alışamıyacam

Ana ekrandasin ayarlara tikla ekrana ekleden araclar veya widgetlar a gel.
    Durum gecisi ekle de.
    Hoparlor simgesinin yaninda mobil ag ayarlari kisa yolu var.veri etkin e bas bu internet 3g baglantini kapatir acar.kullanmadigin zaman buradan kapatabilirsin. Hem sarjdan da tasarruf. Ve ayrica ayarlardan hesaplar ve senkranizasyondan arka plan veri trafigini ve otomatik senkranizasyonu da kapa. Bunlarda internete otomatik baglanan ayarlari.facebook nail update falan yapiyor kendi basina

bu biraz daha iyi oldu çok tşk

• quote:

bravia engine yi veri trafiğini. ve arka plan veri trafiğini kapat.bendede durdugum yerden saatte baya bı sarj goturuodu...bunları yaptım artk normalleşti..ama belkide zamanla pil kendine gelıyor diede olabilir.wireless falan yanlsıkla acılı kalabilr widgetine bastıysan onada dıkkat edin :D gecen aksam sabah kadar wireless taramış durmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

quote:

bravia engine yi veri trafiğini. ve arka plan veri trafiğini kapat.bendede durdugum yerden saatte baya bı sarj goturuodu...bunları yaptım artk normalleşti..ama belkide zamanla pil kendine gelıyor diede olabilir.wireless falan yanlsıkla acılı kalabilr widgetine bastıysan onada dıkkat edin :D gecen aksam sabah kadar wireless taramış durmuş :D

Aslında Şimdi Hatırladım...bunlarında etkisi vardıda..esas etki. GO Keyboard Adlı programı ındırmıstım klavye için..49 mb yıordu ramdan...onu silince kendine gelmişti pil...çalışan hızmetlerden kac mb yıor die bakın...aşırı cok lazım degılse yuksek ram kulalanları sılın...Go keyboardı sılınce düzelmişti evet evet

• --------------------------------------------------------------------------------

@krekli geçmiş olsun.
    Servise vermek dışında bilgin olması açısından alttaki vermiş olduğum sitelerde ekran satışı yapılmaktadır.
    İlk vermiş olduğum sitede dokunmatik ve ldc ekran ayrı olarakta satılmaktadır.

http://www.case-parts.com/Brand/sony_ericsson/Sony_Ericsson_XPERIA_Neo/

http://www.ebay.com/itm/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-LCD-Screen-Display-Replacement-/250852679165
    ........................................................................................................................................................................................
    teşekkürler arkadaşım..vermiş olduğun bilgiler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krekli -- 12 Eylül 2011; 1:46:28 >

• quote:

quote:

quote:

Aslında Şimdi Hatırladım...bunlarında etkisi vardıda..esas etki. GO Keyboard Adlı programı ındırmıstım klavye için..49 mb yıordu ramdan...onu silince kendine gelmişti pil...çalışan hızmetlerden kac mb yıor die bakın...aşırı cok lazım degılse yuksek ram kulalanları sılın...Go keyboardı sılınce düzelmişti evet evet

Hocam acaba canlı duvar kağıdı ekran kilitteyken şarj yer mi? 18 MB kullanıyormuş benimki (sunrise) en çok kullanan da o. onun dışındakiler 2-3 Mb falan hep.

• Çekilen resimlere verilen isimleri DSC_0001 - DSC_0002 v.s. değilde, tarih olarak verdirtebiliyormuyuz ? Çoğu zaman resim arşivlerken isimlerde çakışmalar oluyor. Bu durumu çözen varmı ?

Cihazdaki tüm resimleri v.s aldıktan sonra tekrar DSC_0001'den başlıyor ve onuda yedeklerken 2 dosya ismi çakışıyor...

Teşekkürler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 12 Eylül 2011; 11:57:07 >
  • telefonun flash destegi varmı acaba ? galaxy ace'deki gibi program mı kurmamız gerek yoksa ? Facebook uygulamasındayken videoları izleyebiliyormuyuz
  • Silinen dosyaları geri getiren bir program var mi? Nasıl olduysa bütün fotoğraf ve videolar gitmiş..

Edit: Biraz zor oldu ama hallettim.. Çözümü duymak isteyen olursa alıntılasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 12 Eylül 2011; 16:34:29 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam acaba canlı duvar kağıdı ekran kilitteyken şarj yer mi? 18 MB kullanıyormuş benimki (sunrise) en çok kullanan da o. onun dışındakiler 2-3 Mb falan hep.

gider die dusunuorm...sen bi duvar kagıdını kaldır 1 günde öyle dene mutlaka anlaşılabilr bi fark olucaktır...

bide ayarlar-telefon hakkında- pil kullanımında,pili neler kullanıyor dıe bak bende google harıtalar %43 falandı arka planda acık mı kalıyor noluyorsa artık onuda bi şekilde kapatmıstım..bide o pil kullanımı kontrl et.artık yapcak fazla bişey yok..ufak tefek tıtresımlerı ekrana dokunca tıtresm kılt acma msj yazarken ki sesleri falan kaldırdım...az da olsa pile katkıda bulunuyorlar...

silinen dosyalar ıcın bi program bilmiorm....iyi günler :) herkeze

google arat hafıza kartından silinen dosyalar fotolar falan die ...sana yardımcı programlar buluverir.ama bıldgm kadarıyla sılınınce uzerıne foto cekmemen gerek....Recover My Files isimli programla bu tarz işler yapılyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 12 Eylül 2011; 15:23:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

telefonun flash destegi varmı acaba ? galaxy ace'deki gibi program mı kurmamız gerek yoksa ? Facebook uygulamasındayken videoları izleyebiliyormuyuz

Flash player 10.2 desteği var istediğn siteden video izleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kors

quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

quote:

selam arkadaşlar, dün itibariyle cepten internet için almış olduğum paket açıldı hattım turkcell. 3g' yi de açtırdım fakat bi türlü internete giremedim ne yaptıysam olmadı. turkcell müşteri hizmetlerini aradım hatta internete açık sizi android bölümümüze bağlıyalım dediler 10 dk. bekledim kimse cevap vermedi daha sonra 2-3 kez daha denedim bu sefer müşteri temsilcisine bile bağlanamadım bişey satın alırken hizmet anında fakat yardım lazım olunca ara ki bulasın neyse internete neden bağlanamadığım konusunda bir fikri olan var mı ? bu konuda ne yapmam gerektiğini açıklayabilirseniz sevinirim. teşekkürler

ayarlar/kablosuz özelliği ve ağlar/mobil ağlar menüsünde "veri etkin" işaretli olması lazım,ayrıca ayarlar/sony ericsson/internet ayarları menüsünden de internet ayarlarını indirmeye deneyebilirsin ama indirmek için internete bağlanması gerektiğini söylüyor orda kafam karıştı birazcık : )

veri etkin açık ve dediğin gibi internet ayarları menüsünden ayarları indiremiyorum. nete hiç bir şekilde bağlanamıyorum neyi yanlış yapıyorum anlamadım

Güvenlik ayarlarından pin kodu sorgulamayı kaldır düzelir.

yok hocam maalesef işe yaramadı yarın bi tim' e gideyim umarım onlar sorunu çözer

bu nete bağlanamama sorunu için tim' e gittim. bizim yapacağımız bi şey yok wap yazın 2222 yollayın dediler :). yazdım yolladım şu ana kadar bişey olmadı. turkcell' e mail attım. aradılar beni telefonunuza ayarları tekrar gönderelim dediler tamam dedim telefonun marka ve modelini sordular söyledim bizde bu telefon için ayar yok dediler :). 48 saat içinde size dönücez dediler kapattılar. valla sinir katsayım arttı işyerinde işi gücü bıraktım forumdan ve netten durumu araştırdım. ayarlar--kablosuz özelliği ve ağlar--mobil ağlar--erişim noktası adları kısmının boş olduğunu gördüm apn ayarları yoktu. elle oluşturmaya çalıştım kaydetmedi internet ve mms ayarlarını da telefona indiremiyorum. burda arkadaşlarımızın söylediği gibi telefonun ayarlar-güvenlik - sim kart kilidini ayarla kısmından sim kart kilidini kapattım teli kapattım tekrar açtım tekrar internet ayarlarını indirmeye çalıştım olmadı tekrar apn' yi elle oluşturdum gene kaydetmedi bu kadar uğraştan sonra sonuç sıfır gene nete giremiyorum. tek aklıma gelen turkcell' e gidip yeni bir sim kart almak bana yardımcı olabilecek biri var mı ? büyük sevaba girer :) sim kart kilidini mi kapatamıyorum diyecem açılışta pin sormadı. apn için telefonu bilgisayara bağlayıp netten bu ayarları indirebilmek gibi bişey var mı ? aklıma hiç bir şey gelmiyor. yardımmmm :))

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

quote:

Orijinalden alıntı: benozgurumtr

igo navigasyon programınnı cep havızasında kapladıgı alan 11 mb civarı, teli rootlamadan kullandıgım bi program sayesinde sd karta taşıdım proramı,11mblık program suan 1,5 mb gorunuyor cep hafızasında,şunu farkettim telefonun orjinal sisdem programları haricinde benim yükledigim istisnasız her programın yuzde 80-90 nını sd karta atabiliyor.tamamını atabiilecek BAŞKA Bİ UYGULAMA BULAN VARMI.ROOTLAMAK İSTEMİYORUM TELİ

herkese iyi akşamlar hangi programla taşıdınız igoyu link gönderirmisiniz cihaz rootsuz.

proğramı tele atma ,program pc üzerinden çalışıyor teli pc ye tak usb modunda bağla, programı pc de çalıştır yönergeleri izle.4. bölümde teli çıkar ve dene.rootsuz cihazlar için tel hafızasını rahatlatan ,sistem dosyaları aricinde kendi atığınız proğramların en az yüzde 80 nini sd karta taşıyabilen bi proğram.neoda çalışıyor dedimya igo şuan cep hafızasında 1,5 mb yer kaplıyor :):)sorumluluk kabul etmiyorum bana sıkıntı yaşatmayın:):)ayrıca htc wildfire s tede çalıştı.

http://www.roosle.com/562J6MZK0IAD/GalaxyACE.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benozgurumtr -- 12 Eylül 2011; 15:39:38 >

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.