Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Telefonda yavaşlama yaşayan var mı?

Nasıl bir yavaşlama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

quote:

Nasıl bir yavaşlama?

Mesela firefox kurdum açtım ad-block eklentisini kurayım dedim firefuxu kaldırana kadar işkence çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 10 Eylül 2011; 13:19:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

quote:

Nasıl bir yavaşlama?

Mesela firefox kurdum açtım ad-block eklentisini kurayım dedim firefuxu kaldırana kadar işkence çektim.

Opera Mobile kullan bence daha hızlı, firefox çok yavaş açıyor siteleri.

• Valla firefox eziyeti sonrasında kendi tarayıcısına kafayı taktım.
    Bu arada android programları konusuna yazdım kimse sallamamış Camera360 V2.5.1 ultimate programı var mı sende?

Edit:2.5.3 ü buldum şimdi isteyen olursa yollarım. Denemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 10 Eylül 2011; 13:34:52 >
  • şu plastik veya silikon arka kapak kılıfından alan yok mu hala aranızda?
  • Arkadaşlar Neo için en kullanışlı ya da en beğendiğiniz uygulamalar neler?

Root olayını yapmadam root'a ihtiyaç duymayan uygulamalardan bahsederseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

Arkadaşlar Neo için en kullanışlı ya da en beğendiğiniz uygulamalar neler?

Root olayını yapmadam root'a ihtiyaç duymayan uygulamalardan bahsederseniz sevinirim :)

bende aynı drtten muzdaribim bu neo ya nasıl oyun yükleyecem hangi siteden yükleyecem yardım please
  • Dolphin hd tarayıcısi çok iyi tarayıcı olarak, mortplayer müzikler için ,animated widget hoş bi program rehberle alakalı,skype zaten kullanışlı baya,oyun olarak brain cube ve x const. Farklı hoş oyunlar rootsuz kurulabiliyor hepsi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmyls

quote:

bende aynı drtten muzdaribim bu neo ya nasıl oyun yükleyecem hangi siteden yükleyecem yardım please

benim top 20 program listem :)
    camera 360 (resim efektli çekme programı)
    kobo (kitap okuma)
    acil servis telefonları uyulaması
    astro file manager (dosya yöneticisi)
    go launcer ex (iphone gibi programları klasörlere ayırabilen , temalarla simgeleri değiştiren program)
    haberci teknoloji
    wapedi (wikipedia sözlük ansiklopedi)
    zaytung
    player pro (mp3 dinleme)
    photoshop express
    mp3 downloader
    whatssup (mesajlaşma)
    istanbul nöbetçi eczaneler
    metro saatleri
    nerde bu otobüs
    sinemada bu hafta
    pic speed hd wallpaper (çok başarılı masaüstü resimleri)
    zedge ringtones (telefon melodisi)
    internet browser için xscope. çünkü exit düğmesi var ve programı kapatabiliyosun :)
    bir de app 2 sd free version. telefondaki programları SD card'a aktarıp memory'den tasarruf oluyo.. yavaşlamanın bir çok sebebi bundan kaynaklanıyor zaten. programları SD karta taşıyın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanipekciler -- 10 Eylül 2011; 21:15:24 >

• arkadaşlar bu gün noe mu düşürdüm :( ...ekranın sağ alt köşesinde kırık var..... :(.....
    fakat her foksiyon çalışıyor sanki krırk yokmuş gibi....bu konuda neler yapabilirim....ekran bulabilirmiyim? ..nekadardır..? bu arada kırık sanki ön kapaktanmış gibi duruyor..ön kapağı değiştirirsem problem çözülürmü...bu konuda bilgi amaçlı yardım ederseniz sevinirim...unutmayın aynı durum sizin başınnıza gelebilir..(inşallah gelmesin) şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar bilgisayardan bşy indirdim winrar şeklinde bunu telefona attım telefonda açtım ama bi tülü yükleyemedim nası yapcam yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f7RMaN -- 10 Eylül 2011; 22:17:49 >
  • Neo'cular Facebook sayfamı beğenmenizi istesem çok bir şey istemiş olur muyum ? Düzenli olarak Android,full sürüm uygulama,oyun paylaşılacak
    <<<Tıkla>>>
  • 1 ay boyu terslik yaşadıktan sonra sonunda alabildim :) yüzde 14 lük ilk sarjı 3-4 saat gibi bir sürede (ekran parlaklığı full,wifi,gps,oyun,kamera,hd çıkışı vs) anca bitirebildim tabi bu sürede çoğu şeyi test etme şansım oldu.

Yorumları sıralamadan önce telefon mavi neo :) Versiyon ise daha güncellemedim sarj olsun yarın sabah güncelleyeceğim.

- Parmak izi konusunda biraz sıkıntılı acilen ipg (aslında zagg istiyorum ama yok) kaplamayı düşünüyorum.Bana sorun değil ama sorun edecekler varsa düşünsün bunuda.Aciliyetimin sebebi çizmekten korkuyorum :)

- Download hızı çok tatmin etmedi ama çekiş iyi (evin alt katındaki modemi üst kattan rahat kullanabiliyorum,airties rt204 yada 205 ti modem tam hatırlamıyorum). Tabi genel olarak telefonlar nasıldır bilmiyorum. ben alışmışım 8mbit'e,pc ile kıyaslıyorum :)

- Her şey çok akıcı,menüleri ufaltırken çok ufak bir lag var sadece.ilk dokunmatik ve ilk android tecrübem olmasına rağmen hızla her işimi halledebildim. (sms yazmak hariç :D zor geldi sanal klavye)

- Sağ alttaki telefon simgesine ben mi yanlış tıklıyorum anlamadım,hafif bir dokunuşla açılmıyor.Az basılı tuttuktan sonra açıldı sonrakilerde ise rahat rahat ufak bir dokunma ile çalıştı sanırım ilk kullanım diye olabilir.

- Tv'ye bağladığımda hdmi ile,gece çektiğim hd vidyonun pek hd imajı vermediğini fark ettim :) Ama telefonda var olan vidyolar vs çok netti. Angry birds falan denedim tv'de netlik güzel kasma vs yok. (benim pc tv ye bağladığımda hd vidyolarda vs kasıyorda biraz =) )

- Ekran parlaklığı gece denedim henüz ama yeterli bence yarın gün ışığında deneyip tekrar güncellerim.Ana menü,vidyo ve oyunlardaki parlaklıklar iyi.Sadece menülere girince temadan sanırım sönük geliyor insana.

- Arka kapak harbiden çok bela bir şey.Kırıldı kırılacak diye içim acıdı.Tırnağımın hafif sızlamasıda cabası =) İnsan daha güzel bir mekanizma koyar arkadaş bu ne :D

- Kulaklık denemedim ama hoparlör ses kalitesi güzeldi (içindeki örnek ses ile)

- Fotoğraf çekerken dokunduğum yere focuslamayı buldum ama birden fazla yere dokunarak nasıl focus yapmasını sağlayabilirim?Beceremedimde :)

- Gelen sms'lerde timescape uygulamasında gözüküyor.Numaralarıda aktarmamıştım,face iletilerinin arasında numara ile mesja görünce afalladım ilk :D Nasıl ayırabilirim bunu?

- Son olarak gps kendi içindeki google maps ile denedim,30 saniye falan anca sabredebildim ama bulamadı bu sürede kapadım bende. ankara batıkentteyim merkezi sayılır :D

İlk izlenimlerim böyle.Hayal kırıklığına uğratmadı beni şimdiye kadar.Tavsiye ederim.

• quote:

Valla firefox eziyeti sonrasında kendi tarayıcısına kafayı taktım.
    Bu arada android programları konusuna yazdım kimse sallamamış Camera360 V2.5.1 ultimate programı var mı sende?

Edit:2.5.3 ü buldum şimdi isteyen olursa yollarım. Denemedim henüz.

Var var, ARC yardımlasma sayfasında dolu

Çok güzel program ben çekimleri onunla yapıyorum, efektler resme farklı bi hava katıyo

• Vatan'da 915 lira ve stokta var, almayı düşünenler için en uygun fiyat heralde. (World Kart 6 taksit)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanipekciler

quote:

Orijinalden alıntı: nmyls

quote:

benim top 20 program listem :)
    camera 360 (resim efektli çekme programı)
    kobo (kitap okuma)
    acil servis telefonları uyulaması
    astro file manager (dosya yöneticisi)
    go launcer ex (iphone gibi programları klasörlere ayırabilen , temalarla simgeleri değiştiren program)
    haberci teknoloji
    wapedi (wikipedia sözlük ansiklopedi)
    zaytung
    player pro (mp3 dinleme)
    photoshop express
    mp3 downloader
    whatssup (mesajlaşma)
    istanbul nöbetçi eczaneler
    metro saatleri
    nerde bu otobüs
    sinemada bu hafta
    pic speed hd wallpaper (çok başarılı masaüstü resimleri)
    zedge ringtones (telefon melodisi)
    internet browser için xscope. çünkü exit düğmesi var ve programı kapatabiliyosun :)
    bir de app 2 sd free version. telefondaki programları SD card'a aktarıp memory'den tasarruf oluyo.. yavaşlamanın bir çok sebebi bundan kaynaklanıyor zaten. programları SD karta taşıyın bence.

tşkkrler fakat ben bu programları nerden indirebilirim..dün bi oyun indireyim dedim doğru düzgün bişey bulamadımgaliba sorun bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

Vatan'da 915 lira ve stokta var, almayı düşünenler için en uygun fiyat heralde. (World Kart 6 taksit)

Ek olarak darty'de peşin fiyatına 11 taksit ile World karta %20 puan ile satılıyor. Telefon 999 tl maksimum 150 tl puan veriyorlar telefon 849 tl ye geliyor.
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu gün noe mu düşürdüm :( ...ekranın sağ alt köşesinde çatlak var..... :(.....
    fakat her foksiyon çalışıyor sanki çatlak yokmuş gibi....bu konuda neler yapabilirim....ekran bulabilirmiyim? ..nekadardır..? çatlak sanki ön kapaktaymış gibi duruyor..ön kapağı değiştirirsem problem çözülürmü...bu konuda bilgi amaçlı yardım ederseniz sevinirim...unutmayın aynı durum sizin başınnıza gelebilir..(inşallah gelmesin) şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krekli -- 11 Eylül 2011; 1:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krekli

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu gün noe mu düşürdüm :( ...ekranın sağ alt köşesinde çatlak var..... :(.....
    fakat her foksiyon çalışıyor sanki çatlak yokmuş gibi....bu konuda neler yapabilirim....ekran bulabilirmiyim? ..nekadardır..? çatlak sanki ön kapaktaymış gibi duruyor..ön kapağı değiştirirsem problem çözülürmü...bu konuda bilgi amaçlı yardım ederseniz sevinirim...unutmayın aynı durum sizin başınnıza gelebilir..(inşallah gelmesin) şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun krekli kötü bi durum. Servisinde onarım yaparlar muhtemelen, teknik servise gönderebilirsiniz. Garanti kapsamı dışında olur herhalde kullanıcı hatası çünkü, ekran temin edilebilir bildiğim kadarıyla.

Kılıf kullanmak farz oldu artık tırsmaya başladım

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.