Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
812.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne oluyor ki cihazi rootlayinca.(cahillik zor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha1982

Ne oluyor ki cihazi rootlayinca.(cahillik zor)
    Arkadaşlar teli daha almadım ama nette dolaşırken aklıma birşey takıldı. Herkesin övdüğü iGO navigasyon programının çözünürlüğü 480x800, neonunkide 480x854. Bu durumda görünüm açısından bir sorun çıkarmı mesela? deneyen varmı yükleyip?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Rootsuz cihaz kullanilmazzz

ben kullanıyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

teşekkürler ..gürkan düzeltmişsin sorunu hadi geçmiş olsun ...

Teşekkürler,şükürler olsun düzelttik :)

quote:

Rootsuz cihaz kullanilmazzz

Bi becerebilsek rootlucaz da

Öncelikle geçmiş olsun ve yeniden yeni telefonunuz hayırlı olsun..
    Nerede hata yapmıştınız acaba? Neden rootlanmadı? Arc forumundaki mesajınızı ve verdikleri cevabı okudum. Oradaki tarifte hata ya da esksik anlatım var mıydı? Ya da başka yapacak olanlara söyleyeceğiniz, ekstra dikkat etmek gereken birşey?

• quote:

Orijinalden alıntı: Procuratore

Arkadaşlar teli daha almadım ama nette dolaşırken aklıma birşey takıldı. Herkesin övdüğü iGO navigasyon programının çözünürlüğü 480x800, neonunkide 480x854. Bu durumda görünüm açısından bir sorun çıkarmı mesela? deneyen varmı yükleyip?

Alıntıları Göster
    Kardeşim bu telefon çok pahalı geliyo yaw ben Huawei Ideos X5 alcam özellikleri yakın onunda 480x800 ekranı var multi touch falan led flashlı 5mp kamera ile 720vide oynatma falan fiyatı da uygun yani android 2.2 800mhz + 205cpu adreno pek fark göremiyom kamera farklı işletim sistemini yükseltirsin 3.8 inç ve 512mp ram birde görüntülü konuşma için kamera yok

vallaha onun dışında neo ile ideos x5 fark göremiyom 400tl az değil en ucuz 1.000 lira

• quote:

Yok sorun olmaz 480*800 coz. tum programlari yukleyeblirsniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Yok sorun olmaz 480*800 coz. tum programlari yukleyeblirsniz

peki bu çözünürlükte alttan ve üstten siyah şerit mi çekiyor yoksa cihaz kendi ekranına göre yayıyor mu görüntüyü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

vatana uğrayan arkadaşlar neonun yanında arc da gelmiş midir? Geldiyse vatan indirimli fiyatı nedir biliyor musunuz?

bende bunu soracaktım

Cevizlibağ vatan da arc yoktu neo ise indirimli olarak 919 vade farklı olarak 1040 dedi adam ;) içimden yuhhhh a... dedim ben de :D sonra world kart bulup aldım :)

teşekkürler :) teknosada sorduğumda banada garip gelecek şekilde 1033 tl 'yi 13 takside bölüyordu vade farklı (vade farksız 999tl,axess e idi sanırım 12 taksit diğerleri 5-6 civarı)

• quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

Kardeşim bu telefon çok pahalı geliyo yaw ben Huawei Ideos X5 alcam özellikleri yakın onunda 480x800 ekranı var multi touch falan led flashlı 5mp kamera ile 720vide oynatma falan fiyatı da uygun yani android 2.2 800mhz + 205cpu adreno pek fark göremiyom kamera farklı işletim sistemini yükseltirsin 3.8 inç ve 512mp ram birde görüntülü konuşma için kamera yok

vallaha onun dışında neo ile ideos x5 fark göremiyom 400tl az değil en ucuz 1.000 lira

öncelikle şunu söyleyim,ideos kullanmadım bilmem telefonu tamamen yanlı bir şekilde yazıyorum bunu :)

aradaki farklar ;
    - herşeyden önce Sony Ericsson NEO bir telefon diğeri ise ideos (fanatiklik :D),şakası bir yana tarz farkı var bence
    - aradaki 200mhz işlemci farkı uzun vadede çok şey ifade edebilir (etmeyedebilir)
    - ekran kalitesi olarak sony bravia engine hikayesi var,ne kadar doğru kullananlara sormalı.
    - kamera büyük bir fark.

tabi bir yönden haklısın fiyat olarak çok daha uygun.şimdi telefona kötü söz söyletmiyorlar falan demesinler kimseyi kırmakta istemem ama :) reklam mı yapıyorsun niye şimdi neo başlığında böyle bir yazı yazma ihtiyacı hissettin aklıma takıldı.birde iphone4 ümü satıp neo alcaktım ekran yüzünden vazgeçtim diyen bir arkadaş vardı onuda anlamamıştım.iphone4 satıp neo almak :))) hatta iphone4 satıp galaxy s plus almayı düşünüyordu sanırım,ilginç.

dipnot : en ucuz 913tl :) az değil 100tl fark :)

benim bütçem ona uygun dersin bu özellikler bana yetiyor der ideos alırsın ama niye gelir buraya böyle bir yazı yazarsın :)

edit : peşpeşe 2 mesaj olmuş fark etmemişim,kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordasi -- 14 Ağustos 2011; 19:58:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordasi

quote:

öncelikle şunu söyleyim,ideos kullanmadım bilmem telefonu tamamen yanlı bir şekilde yazıyorum bunu :)

aradaki farklar ;
    - herşeyden önce Sony Ericsson NEO bir telefon diğeri ise ideos (fanatiklik :D),şakası bir yana tarz farkı var bence
    - aradaki 200mhz işlemci farkı uzun vadede çok şey ifade edebilir (etmeyedebilir)
    - ekran kalitesi olarak sony bravia engine hikayesi var,ne kadar doğru kullananlara sormalı.
    - kamera büyük bir fark.

tabi bir yönden haklısın fiyat olarak çok daha uygun.şimdi telefona kötü söz söyletmiyorlar falan demesinler kimseyi kırmakta istemem ama :) reklam mı yapıyorsun niye şimdi neo başlığında böyle bir yazı yazma ihtiyacı hissettin aklıma takıldı.birde iphone4 ümü satıp neo alcaktım ekran yüzünden vazgeçtim diyen bir arkadaş vardı onuda anlamamıştım.iphone4 satıp neo almak :))) hatta iphone4 satıp galaxy s plus almayı düşünüyordu sanırım,ilginç.

benim bütçem ona uygun dersin bu özellikler bana yetiyor der ideos alırsın ama niye gelir buraya böyle bir yazı yazarsın :)

Alıntıları Göster
    Bursa Korupark Teknosada(3.katta) Gri bir Neo gördüm alacak varsa oraya bakabilir, fiyatı yazmıyordu bende sormadım

• Marttan beri yollarını gözlediğim Blue Gradient Neo'mu sonunda almış bulunmaktayım. Android dünyasına adımımı da attım böylece. Vatandaki son açılmamış kutuyu almak bana nasip oldu. Kırmızısından bolca mevcuttu. Sonraki içkiler benden. (Çay, kahve, oralet :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordasi

quote:

aradaki farklar ;
    - kamera büyük bir fark.

Alıntıları Göster
    İdeos da fiyat performans olarak düşünülebilecek bir cihaz fakat birde şöyle bir kıstas var
    Tasarım :D benim henüz neom yok ama olanlar şu hissi mutlaka almıştır bence,
    neo yu masanın üzerine koyduğunuzda kapıdan her gelene merhaba der gibi bir hali var değilmi :D
    galaxy s2 ve türevleri gibi tablet çikolataya benzemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: samibostanci

Arkadaşlar telefonu bu hafta içinde alacağım fakat aklıma takılan bir konu var sadece emin olmak istiyorum. SonyEricsson websitesinden NEO'nun bağlantı özelliklerine baktım fakat detaylı bilgilendirme yapılmamış. Sorum; telefonu modem olarak kullanabiliyoruz fakat bu özelliği usb kablosuyla mı yoksa wi-fi ile mi yapabiliyoruz yoksa her ikisiyle de yapma imkanımız varmı ? SonyEricson web sitesinde, bağlantı kısmında yazan MODEM özelliğinin altında sadece "Telefonunuzu kullanarak bulunduğunuz her yerden bilgisayarınızı Web'e bağlayın." yazmışlar. Bu özelliği kablosuz olarak kullanan varsa bilgisini paylaşabilirse çok memnun olurum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

aga hem wifi hemde kabloyla oluyor ben bu ozlelligini cok begendim yasasın i phonden kurtulus

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

quote:

Arkadaşlar telefonu bu hafta içinde alacağım fakat aklıma takılan bir konu var sadece emin olmak istiyorum. SonyEricsson websitesinden NEO'nun bağlantı özelliklerine baktım fakat detaylı bilgilendirme yapılmamış. Sorum; telefonu modem olarak kullanabiliyoruz fakat bu özelliği usb kablosuyla mı yoksa wi-fi ile mi yapabiliyoruz yoksa her ikisiyle de yapma imkanımız varmı ? SonyEricson web sitesinde, bağlantı kısmında yazan MODEM özelliğinin altında sadece "Telefonunuzu kullanarak bulunduğunuz her yerden bilgisayarınızı Web'e bağlayın." yazmışlar. Bu özelliği kablosuz olarak kullanan varsa bilgisini paylaşabilirse çok memnun olurum.

aga hem wifi hemde kabloyla oluyor ben bu ozlelligini cok begendim yasasın i phonden kurtulus

Alıntıları Göster
    beyler igo arastırdım markette yoktu siz nasıl hallediypsunuz internetten indirip nreye atıyosunuz telefonda

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

beyler igo arastırdım markette yoktu siz nasıl hallediypsunuz internetten indirip nreye atıyosunuz telefonda

Googleda arat bulursun igo android felan diye anlatimi felan hepsi mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Marttan beri yollarını gözlediğim Blue Gradient Neo'mu sonunda almış bulunmaktayım. Android dünyasına adımımı da attım böylece. Vatandaki son açılmamış kutuyu almak bana nasip oldu. Kırmızısından bolca mevcuttu. Sonraki içkiler benden. (Çay, kahve, oralet :) )

Hayırlı olsun neytiri sonunda sende katildin aramiza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

NEO'cu arkadaşlar müjde bir kaç tane imza hazırladım beğenenler kullanabilir

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

SE Xperia™ Neo

[center][image]https://store.donanimhaber.com/06/bc/4f/06bc4f00d8bffe21e6c4da5bade807a9.png[/image] 
    [color=#330066][b][size=3]SE Xperia™ Neo[/size][/b][/color][/center]

SE Xperia™ Neo

[center][image]http://img706.imageshack.us/img706/6028/rszb3.png[/image] 
    [color=#330066][b][size=3]SE Xperia™ Neo[/size][/b][/color][/center]

SE Xperia™ Neo

[center][image]https://store.donanimhaber.com/1b/7b/b1/1b7bb16fdb1a8a957969f72c4b58ce2d.png[/image]
    [color=#330066][b][size=3][b]SE Xperia™ Neo[/b][/size][/b][/color][/center]

SE Xperia™ Neo

[center][image]https://store.donanimhaber.com/2e/ec/f6/2eecf60e8af4307716494250f6b977d3.png[/image]
    [size=3][color=#CC0033][b]SE Xperia™ Neo[/b][/color][/size][/center]

SE Xperia™ Neo

[center][image]http://img193.imageshack.us/img193/6206/rszred3.png[/image]

SE Xperia™ Neo

[center][image]https://store.donanimhaber.com/71/ef/55/71ef5563e0df53009bb22b5ffc0bbf80.png[/image] 

SE Xperia™ Neo

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c7/fb/ce/c7fbce5e24aafedce55cc8fbb1afecd9.png[/image] 
    [color=#000000][b][size=3]SE Xperia™ Neo[/size][/b][/color][/center]

SE Xperia™ Neo

[center][image]https://store.donanimhaber.com/08/83/53/088353bc33dba8b6a129c3f10d2a178e.png[/image] 

SE Xperia™ Neo

[center][image]https://store.donanimhaber.com/1e/92/84/1e9284944b298cd813793b3d38e88f14.png[/image] 

neytiri ana sayfaya eklerim demişti buyur alıntı yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 14 Ağustos 2011; 20:52:53 >

• quote:

birrde bu bazı programlar için mesela igo içinde var crack dosyaları var androidde crack nasıl yapiliki
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

yok abi ne kablosu o eskide kaldı kuruyosun wi-fi ağını veriosun şifreni ağa sonra bilgisayarından ağa bağlanıysun nette dalgaları yarıyosun....sorunsuz denedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noldor Warrior

Arkadaşlar büyük ihtimalle bu telefondan alacağım ama birkaç sorum var. Cihaz rahatlıkla hd video oynatabiliyormu? Dokunmatiği nasıl çabuk yıpranıyormu? Birde kamera çok önemli benim için performansından memnunmusunuz?

tereddütsüz 720p hatta 1080p lik videoları oynattı ben bile şaşırdım...bildisayarda izlediğim avi filmleri attım altyazıları bile kendisi algılıyor canavar yani....tabi güzerl bi playere ihtiyaç var
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.