Şimdi Ara

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheBimMaster

Hayırlı uğurlu olsun iyi seçim.Dedikleri gibi şans işi Nova'dan GTX275 aldım 100dereceyi geçiyor oyundayken.

Alıntıları Göster
    abiler bi şurayada el atın

http://forum.donanimhaber.com/m_47015746/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47020326

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzinguard

abiler bi şurayada el atın

http://forum.donanimhaber.com/m_47015746/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47020326

Alıntıları Göster
    saolun arkadaşlar biraz önce teyit için aradılar ürün yarın elime ulaşırmış

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Şimdiden hayırlı olsun.

Eğer sendede o tiz ses çıkarsa, benim GTX460 taş gibi duruyor. Ne bir ses ne bir nefes. Anlarsın ya.

eğer onda tiz ses çıkarsa sende ona verirsen benim GTX580 ilanım halen duruyor anlarsınya hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

Şimdiden hayırlı olsun.

Eğer sendede o tiz ses çıkarsa, benim GTX460 taş gibi duruyor. Ne bir ses ne bir nefes. Anlarsın ya.

eğer onda tiz ses çıkarsa sende ona verirsen benim GTX580 ilanım halen duruyor anlarsınya hocam

• quote:

GTX560 la takas kastetmiştim ben. Fatura bedelleri üzerinden aradaki farkı nakit ödeyerek hemde. Çok adil bir ticaret.

• quote:

quote:

GTX560 la takas kastetmiştim ben. Fatura bedelleri üzerinden aradaki farkı nakit ödeyerek hemde. Çok adil bir ticaret.

Kaç para nakit verdin tam olarak ?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sakın şu an eksenden sipariş vermeyin.. şuan dolar kurunu 1,625'dan hesaplamışlar oysaki 1,6010 seviyelerinde.. tatlı su kurnazlarına av olmamanızı tavsiye ederim..

• quote:

Yanlış hatırlamıyorsam 440,00 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

sakın şu an eksenden sipariş vermeyin.. şuan dolar kurunu 1,625'dan hesaplamışlar oysaki 1,6010 seviyelerinde.. tatlı su kurnazlarına av olmamanızı tavsiye ederim..

ben verdim bile hocam öyle bişi olduysada yazıklar olsun böle bi şirkete nediyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

ben verdim bile hocam öyle bişi olduysada yazıklar olsun böle bi şirkete nediyelim

Geçmiş olsun

KDV DAHİL(EKSEN):352,82$
    TL KARŞILIĞI(EKSEN):573,33TL

KUR:1,624993

Şuanki kur için :http://www.paragaranti.com/pages/index.jsp hatta 1-2 saat önce 1.6010 seviyelerindeydi..

sen yine tek kart alıyorsun bir de sistem topluyor olsaydın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 24 Şubat 2011; 18:12:11 >

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun

KDV DAHİL(EKSEN):352,82$
    TL KARŞILIĞI(EKSEN):573,33TL

KUR:1,624993

Şuanki kur için :http://www.paragaranti.com/pages/index.jsp hatta 1-2 saat önce 1.6010 seviyelerindeydi..

sen yine tek kart alıyorsun bir de sistem topluyor olsaydın..

Alıntıları Göster
    Malum kart biçok yere göre yine eksende daha ucuz.Hangi bilgisayarcı kur'a bağımlı kalıyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: defender

Malum kart biçok yere göre yine eksende daha ucuz.Hangi bilgisayarcı kur'a bağımlı kalıyor ki?

her site olmasa da büyük alışveriş siteleri ve türevleri bu kur farklarını fiyatlarına hemen yansıtırlar özellikle de yükselişleri anında yansıtırlar,düşüşleri yansıtmakta ise geçiktirirler (!)

arkadaş belliki fiyatın minimum olmasını istiyor o yüzden hakkını aramasını isterim/istedim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defender

her site olmasa da büyük alışveriş siteleri ve türevleri bu kur farklarını fiyatlarına hemen yansıtırlar özellikle de yükselişleri anında yansıtırlar,düşüşleri yansıtmakta ise geçiktirirler (!)

arkadaş belliki fiyatın minimum olmasını istiyor o yüzden hakkını aramasını isterim/istedim..

Alıntıları Göster
    kart cidden çok sesizmiş korktugum başıma gelmedi bende ses filan yok

• quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Ben sebep oldum GTX560 almana sanırım. Umarım memnun kalırsın. Bu arada o voltaj ayarlardan bir yerden açılıyordu. Dur şimdi bulup ekleyeceğim.

Buldum sanırım; Resimdeki yerler işaretli olacak.

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 25 Şubat 2011; 15:21:59 >

• quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kartın bench skorlarında çok oyun fps skorlarını merak ediyorum incelemerin umarım aydınlatıcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

hayırlı olsun kartın bench skorlarında çok oyun fps skorlarını merak ediyorum incelemerin umarım aydınlatıcı olur

Alıntıları Göster
    Voltaj vermek için AB son çıkan sürümü yükleyeceksiniz..

http://downloads.guru3d.com/Afterburner-2.1.0-Beta-7-download-2604.html

• quote:

Alıntıları Göster
    Kart hayırlı olsun kartı pc ye takmışsın sanırım crysis yada GTAIV gibi bir oyunda kartı denedinmi benim kart ses yapıyordu seninkinde durum ne merak ediyorum.

MSI Kombustor ilede deniyebilirsin benim karttan çınlama sesi geliyordu yada onun gibi birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

Kart hayırlı olsun kartı pc ye takmışsın sanırım crysis yada GTAIV gibi bir oyunda kartı denedinmi benim kart ses yapıyordu seninkinde durum ne merak ediyorum.

MSI Kombustor ilede deniyebilirsin benim karttan çınlama sesi geliyordu yada onun gibi birşey.

hocam dediğiniz 2 oyunda bilgisayarımda henüz yüklü değil indirmeye başladım..

craysis 2 yi beta nedeniyle indirmemiştim GTAIV ide önceden bitirmiştim o yüzden silmiştim

quote:

teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 25 Şubat 2011; 15:45:42 >

• quote:

Alıntıları Göster
    son surum bu

http://downloads.guru3d.com/Afterburner-2.1.0-Final-download-2562.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

hocam dediğiniz 2 oyunda bilgisayarımda henüz yüklü değil indirmeye başladım..

craysis 2 yi beta nedeniyle indirmemiştim GTAIV ide önceden bitirmiştim o yüzden silmiştim

teşekkürler :)

Peki MSI Kombustor ile denedinizmi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.