< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 20 Temmuz 2013; 23:28:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 20 Temmuz 2013; 23:28:45 > |
Efendim Taunus otomotiv dunyasinin Chuck Norris idir, şöyle ki
Taunusun sahibi yoktur, Taunus sizin sahibinizdir Taunus ile yola koyulmazsiniz, Taunus sizi hava almaya cikarir Taunusa yakit almazsiniz, Taunus sizden haracini keser Taunusu satamazsiniz, Taunus yer degistirir Hicbiryerde Taunus hakkinda konusamazsiniz ve bu Taunus ile ilk gununuz ise sanayiye gitmek zorundasiniz |
siz girer girmez kapıyı dışardan kitledik zaten
kaderiniz bu grupla mühürlendi |
Döndüm
vw satamadık 2 aydır, bu demek oluyor ki saabı, roverı olanlara önerilerim var: 1 - Üstüne dantelli örtü serin, dekoratif süs olarak çok değerlenecek bu araçlar, mumluk da olabilir bak 2 - Çok anlamayan tiplere 1/1 ölçekli diecast model olarak itelenebilirler 3 - Kurban bayramında parçalarını konuya komşuya dağıtmak suretiyle stoklarınızı eritebilirsiniz 4 - Sahibinden e 110 tl ilan parası yerine 110 liralık benzin koyup yamaçtan yuvarlanabilir 5 - Arabanızı ateşe verip kış aylarında ısınma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz (benzin pahallı kedi sidiği de işe yarıyor) |
Vermiş olduğun rakamlar ve örnekler tamamen doğru fakat, orta gelirli bir vatandaşın aylık olarak atıyorum 1500 lira araç kiralamaya verebilecek durumu yok. Ortalama 40 bin liralık bir araç alsa ve yıllık giderleri senin dediğin gibi 3 bin lira olsa kaybedeceği bir şey yok çünkü elindeki aracın değeri her yıl artıyor. Ayrıca; araba alacak gücü olmayan ailelerin kiralamaya gücünün yeteceğini zannetmiyorum.
Şirket, beyaz yakalı, şirketin verdiği arabası olanlar için mükemmel bir seçenek kiralama işi, fakat sabit veya dar gelirliler için araba kiralamak yıkım olur. |
Para kazanmak için pek iyi bir yöntem olmamış gibi.
|
1- Doblo, Doblodur. En kötü enişte tavana baca açar, kışlık mangalı burada yaparsınız
2- Kazasız olması bir nebze de olsa yeni sahibinin içini kıpır kıpır etse de, km itibari ile yeni süprizlere göz kırpıyor. 3- Corolla ne kadar satılır gözükse de, o yıllardaki Japon mühendislerin pörtlek göz akımımdan nasibini almıştır, bu yüzden ufak çaplı göz felci yaşayabilir, aracı bir heykele çevirebilirsiniz. Ayrıca 1.3 motor ile tüy dikerek, kendi elektiriğinizi üretebilirsiniz. Boyalı ve kazalı olması ile Oscarı kendisine veriyoruz. 4- Gerek yaş, gerek km ile Jüri özel ödülümüzü alıyor. Yaş itibari ile başlık olarak komple boya isteyecek. Siz de kullanınca 300.000 kmde ve komple boyalı olacak. Ve siz de mutlu bir evlilik süreceksiniz. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 14 Şubat 2011; 2:43:41 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|