Şimdi Ara

Bana qbasicin windows xp de çalışanı gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana qbasicin windows xp de çalışanı gerek.ama hemen

• Qbasic.exe dosyasın sağ tıklayıp uyumluluktan W95 dediğinde çalışıyormu denedin mi?

Qbasic'in windowsta çalışanı Visual Basic oldu artık... :)
  • okulda öğrendiğim qbasici bunda uygulayabilirmiyim??
  • hayır. qbasic win xp de çalışmaz. bu arada arkadaşın dediği onun yeni sürümü var visual basic. biraz zor ama olsun hiç değilse görsel:)
  • yani ben şu an qbasicde öğrendikelrimi winxp de uygulayacağım bir program yokmu?
  • kardeş qbasic kullanılmıyo artık bizede 10. sınıftayken göstersiler artık kullanım yerleri yok denecek kadar az
  • yani hiçbir yerde uygulayamazmıyım deneyemezmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarafsız Windows mu? Linux mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğim gibi arkadaşım çok zor hatta imkansız çünkü bu programlar dos ortamında bile çok zor çalışıyo yani senin pc'nde 10 yıllık bi pc olmadığına göre....
  • benimki 4-5 yıllık ama winxp
  • kardeş şansını fazla zorlama. zaten biraz daha ısrar edersen oturup ben yazacam senin için bu prograı:)
  • yaz valla:D
  • ÇİFT WİNDOWS KUR
    98+XP
    MULTİBOOTDA SEÇERSİN 98DE ÇALIŞIRSIN
  • qbasic i ne yapacaksın
    eğer dersini falan görmüyorsan hiç uğraşma
    işe c ile başla
  • Visual Basic'te Qbasic'in bir çok komutunu kullanabilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: efege

yani hiçbir yerde uygulayamazmıyım deneyemezmiyim?
  • 2-3 aydır girmiyordum teknik desteğe bi aralar forumun en güzel bölümüydü ama gereksizlere çevirmişlerdi
    şimdi herkes yardımda bulunmaya çalışmış bu soruna ama bu sorun yazılım genele ve ya programlamaya daha çok yakışır dikkatli olalım vakitlerimiz geri gelmiyor
    aslında bunu yazmamam lazımdı fakat bu hatayı yapan arkadaş 3000 den fazla mesaj atmış bu foruma ve hala bu kurala dikkat etmiyorsa tamamen ciddiyetsiz lik örneği ve alttaki 10 cevap sahibi de bu mesajı şikayet etmediyse tamamen bir boş vermişlik olmuş
  • www.inndir.com adresindeki (qbasic).exe uzantılı programı dene, ben windows xp'de çalıştırıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.