Şimdi Ara

Caller ID İçin En Kullanışlı Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Formu incelediğimizde az-çok bu işin çözümü anlatılmış. Benim Bulduğun en kullanışlı program ise Advanced Call Center ama onunda bazı eksiklikleri var. Bu eksiklik Office Outlook veya Adres Defteri kısmı iyi değil kendin yazman gerekiyor ve diğer outlooklardakilerde import ettiğimde de hiç uyumlu çalışmıyor. Outlooklarla entegreli bir yazılım olsa iyi olur. Böyle bir yazılım da var aslındahttp://www.voicecallcentral.com/ sitesinde gene aynı firmanın ürünü olan Phone Works ama arayüzü kullanışlı değil. Birde crack'ı yok. Benim araştırmam bu kadar oldu.

Bu başlıkta hem arayüzde iyi hem office uygulamalarına, adres defterlerine uyumlu ve aklıma gelmeyen sizlerin talep ettiği özellikleri bir arada olan programların önerilerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacetin -- 10 Kasım 2005, 9:41:58 >

• Evet bencede en kullanışlısı ACC

STSL 2011-2012 ŞAMPİYONU GALATASARAY!
  • caller id denilen zawazingo hic kullanmadim.. biraz daha acklayıcı bilgi verilebilrmi..misal caller id adindanda anlasildigi gibi arayan numarayımı gosteriyor.. adsl ile kullanilabilirmi bu program..
    formda Caller ID diye aratırsan orada ADSL ile Caller ID anlatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacetin -- 10 Kasım 2005, 9:44:36 >
  • EVet adından da anlaşıldığı gibi arayan numarayı göstermek için kullanılan programlar. Ama bunu ADSL ile kullanamazsınız. Fax/Modem kartı kullanmanız gerekiyor. Tabi modeminde Caller Id özelliğinin olması şart.

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

caller id denilen zawazingo hic kullanmadim.. biraz daha acklayıcı bilgi verilebilrmi..misal caller id adindanda anlasildigi gibi arayan numarayımı gosteriyor.. adsl ile kullanilabilirmi bu program..

Profesyonel USB Caller ID Cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozturk -- 13 Eylül 2008; 18:01:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.