Bildirim
Lenovo Z 360
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Z560 kullanıcısı olarak Z360 ı tavsiye ederim. 13'' olmasının ve i3 olmasının dışında ne gibi farkları olduğunu tam olarak bilmiyorum ancak aynı kasaya sahipler ve gerçekten başarılı bir kasa. i3 işlemci işini görüyorsa al derim. Lenovo yu bilmediğini söylemişsin, Lenovo bilgisayarları dünya çapında onay görmüş IBM'in mirasçısıdır, kalitesi konusunda şüpheye düşme
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Çünkü Kural Dışı İmzaları Seviyorum :)
Engineers Make Things, Industrial Engineers Make Things Better.. -
Bu bilgisayarı kullanan kimse yokmu? Artı ve eksi yönlerini söyleycek yok mu? _____________________________ -
Açıkçası bende lenova olabiklir diyorum 13.3'
Ancak, daha fazla yorum yapılırsa kafamızdaki soru işaretleri gider
Lütfen YORUM --------teşekkürler_____________________________ -
Açıkçası bende lenova olabiklir diyorum 13.3'
Ancak, daha fazla yorum yapılırsa kafamızdaki soru işaretleri gider
Lütfen YORUM --------teşekkürler_____________________________ -
bence bu ürün işini görtür hem şık hemde üzerinde i5 işlemci var harici ekran kartıda var oyüzden bu işini görür bence
ACER EMACHINES EMD730G 433G32MNKS CI5-430M 3GB 320GB W7HB 1GB GT330M EKRAN KARTI_____________________________ -
bu cihazda "not charging" problemi yaşayan birileri var mi? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler