Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
210.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GUERRA

library kısmında ltba yazan iki klasörü en üste taşıyıp deneyebilir misin?

Teşekkürler Hocam, eve giitiğimde ilk işim önerinizi denemek olacak Az önce nette bazı yabancı forumlarda da benzer bir öneri görmüştüm.

Edit: Denedim, düzeldi Hocam, sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannschneiderr -- 26 Mart 2014; 22:32:22 >

Orijinalden alıntı: hannschneiderr

quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

library kısmında ltba yazan iki klasörü en üste taşıyıp deneyebilir misin?

Teşekkürler Hocam, eve giitiğimde ilk işim önerinizi denemek olacak Az önce nette bazı yabancı forumlarda da benzer bir öneri görmüştüm.

Edit: Denedim, düzeldi Hocam, sağolun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar malum yere bir göz atın. Ekranların sapıtması sorunu giderilmişti en azından pfd'de iki tane kırmızı çizgi vardı. Sanırım dün gece de bir kaç ufak düzenleme ile iniş takımlarını halletmişler :) Az önce denedim sorunsuz :) Kullanılabilir artık 777 :)

• PhoenixBurn kullanıcısına yanıt
    hangi t7 bu cs mi pmdg mi?
  • PhoenixBurn kullanıcısına yanıt
    sorunsuz çalışıyosa pm'i bi kızartıver hocam ;)

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Arkadaşlar malum yere bir göz atın. Ekranların sapıtması sorunu giderilmişti en azından pfd'de iki tane kırmızı çizgi vardı. Sanırım dün gece de bir kaç ufak düzenleme ile iniş takımlarını halletmişler :) Az önce denedim sorunsuz :) Kullanılabilir artık 777 :)

Hocam bu benim için müthiş müthiş müthiş bir haber. Lütfen PM rica edebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akın737

Banada
    Pm gönderildi :)

Pm gönderildi :)
    indirip denediysen banada bir pm

Tamamdır yolladım :)
    Ortada dolaşan eski T7 cracki var, screenshot tuşunu gear tuşuyla değiştirilmesinden ibaret olan da bir fix var, flap lar çalışmıyor hala, aynı crack den mi bahsediyoruz ?

haydarkarapuar
  • quote:

Tamamdır yolladım :)
    İştah geldi bende yükledim anlatılan basit işlemi de yapınca aynen çalışıyor. Çözümün bu kadar basit olması şaşırtıcı.
  • REV0 R kullanıcısına yanıt
    Sadece screenshot tuşu değil ben mesela "J" tuşunun işlevini gereksiz buldum o tuş ile değiştirdim. Bende flaplar vs her şey çalışıyor. Dilerseniz crack'imi sizinle de paylaşabilirim ?

Pmdg t7 :)

PM gönderdim hocam. Günlerdir arıyorum bu uçağı çok .stiyorum
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • Anında cevapladım :)

Aynen gökte ararken yerde bulundu çözümü :) Tek çalışmayan fonksiyon TCAS kaldı :) IVAO'nun tcas'ini kullanırız o da problem değil :)

TCAS için çözüm tam olmasada çılgın ekran çözümü var. O da orijinal dll dosyasını yerinde bırakıp aşılıyı fsx ana klasör içine atmak. Ekranda olmaması gereken bir iki kırmızı çizgi haricinde herşey çalışıyor bu şekilde.
  • quote:

Ben de ana klasöre atarak kullanıyorum. Kırmızı çizgiler çok problem değil de tcas çalışmıyor gibime geldi. Neyse akşama trafik çoğalınca bakarım bi

tcas ve kırmızı çizgilier dışında herşey çalışıyor süper oldu bu :)
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

quote:

Ben de ana klasöre atarak kullanıyorum. Kırmızı çizgiler çok problem değil de tcas çalışmıyor gibime geldi. Neyse akşama trafik çoğalınca bakarım bi

tcas ve kırmızı çizgilier dışında herşey çalışıyor süper oldu bu :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben oyuna başlayalı 2 hafta oldu . Şimdi ben serbest uçuş yapıyorum . Bugün ilk defa uzun bir yolculuk yaptım . Boeing 737 ile İstanbul-Bursa seferi yaptım kalkışta problem yoktu uçağı iniş pistine kadar getirdi ama inişte uçak çok hızlıydı inmeden önce uçağı nasıl yavaşlatıcam bana bir anlatır mısınız . Acil lğtfen anlatın . Kalkışta problemim yok iniş sıkıntılı biraz .

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.