Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
209.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

Bilmediğimden soruyorum.64 bit olunca ne olucak? P3d'de Fsx gibi çok uçak eklentisi var mı?

64 bit olunca en işine yarayacak özellik max 4 gb yerine normal bir ev bilgisayarına göre max sınırsız ram destekleyecektir

Alıntıları Göster
    ifly 747 V2 için WHO (World Health Organization ) ilaç geliştirebildi mi ? Eğer mümkünse hem uçak, hem de ilaç için PM alabilirsem çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: hannschneiderr

ifly 747 V2 için WHO (World Health Organization ) ilaç geliştirebildi mi ? Eğer mümkünse hem uçak, hem de ilaç için PM alabilirsem çok memnun olurum

Alıntıları Göster
    Youtube dan IFly 747-400 videosu

Youtube dan PMDG 747-400

• quote:

Orijinalden alıntı: BBlackman

Youtube dan IFly 747-400 videosu

Youtube dan PMDG 747-400

Alıntıları Göster
    Bu uçakla birlikte, PMDG'nin 747 tekeli kırıldı bence, iyi de oldu.

Artık kendisini geliştirmek zorunda PMDG 747'de. Yıllardır aynı uçakla gidiyordu, nasılsa rakip yok diye

• quote:

Bu uçakla birlikte, PMDG'nin 747 tekeli kırıldı bence, iyi de oldu.

Artık kendisini geliştirmek zorunda PMDG 747'de. Yıllardır aynı uçakla gidiyordu, nasılsa rakip yok diye

Alıntıları Göster
    Dün gece fırsat bulup denedim, güzel tayyare

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• quote:

Dün gece fırsat bulup denedim, güzel tayyare

18 fps naptın hocam nasıl dayanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 18 Aralık 2014; 17:16:34 >
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit

• Sormayın hocam, uçak fena kastırıyor. PMDG T7 yağ gibi kayarken bu niye böyle çıktı anlamadım

Galiba texture dosyalarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Detaylı bakamadım ama adamlar çok yüksek çözünürlükte hazırlamışlar kaplamaları. fotoşopda boyutlarını küçülterek denemeyi düşünüyorum, belki işe yarar. Çaba harcamaya değer, çünkü uçak pek vaz geçilecek bir uçak değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannschneiderr -- 18 Aralık 2014; 17:41:05 >

Sormayın hocam, uçak fena kastırıyor. PMDG T7 yağ gibi kayarken bu niye böyle çıktı anlamadım

Galiba texture dosyalarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Detaylı bakamadım ama adamlar çok yüksek çözünürlükte hazırlamışlar kaplamaları. fotoşopda boyutlarını küçülterek denemeyi düşünüyorum, belki işe yarar. Çaba harcamaya değer, çünkü uçak pek vaz geçilecek bir uçak değil
    Yüklemeyi düşünenler için birşey daha ekleyeyim: Uçak FSX'in altında "modules" klasörünün içeriğini değiştirdiği için pmdg T7'nin tekerleri açılıp kapanmıyor (T+G ve F+G çalışmıyor) Ayrıca 747'nin TCAS'ı da çalışmıyor.

Yani ilaçlar etkileşime giriyor

Çözüm için pmdg T7'nin ilacındaki modules klasörünün içeriğini mevcutun üstüne kopyala yapıştır ile değiştirin. Hem 747'nin TCAS'ı çalışmaya başlıyor, hem de T7'nin tekerlekleri düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannschneiderr -- 18 Aralık 2014; 17:48:11 >

• quote:

Yüklemeyi düşünenler için birşey daha ekleyeyim: Uçak FSX'in altında "modules" klasörünün içeriğini değiştirdiği için pmdg T7'nin tekerleri açılıp kapanmıyor (T+G ve F+G çalışmıyor) Ayrıca 747'nin TCAS'ı da çalışmıyor.

Yani ilaçlar etkileşime giriyor

Çözüm için pmdg T7'nin ilacındaki modules klasörünün içeriğini mevcutun üstüne kopyala yapıştır ile değiştirin. Hem 747'nin TCAS'ı çalışmaya başlıyor, hem de T7'nin tekerlekleri düzeliyor

Alıntıları Göster

• quote:

Sormayın hocam, uçak fena kastırıyor. PMDG T7 yağ gibi kayarken bu niye böyle çıktı anlamadım

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

quote:

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Windows 8.1 destekli orijinal FSX almak isteyenler kaçırmasın; şu anda Steam'de sadece 7,80 TL

http://store.steampowered.com/app/314160/

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

Windows 8.1 destekli orijinal FSX almak isteyenler kaçırmasın; şu anda Steam'de sadece 7,80 TL

http://store.steampowered.com/app/314160/

Alıntıları Göster
    Steam Edition küreklenir mi?

Orijinalden alıntı: Akın737

Steam Edition küreklenir mi?

Alıntıları Göster
    Sizce klavye veya Logitech F710 ile FSX oynanır mı ?

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • Fsx Steam edition alan var mı?8 liraymis(2 günlügune).Eklentiler calisirsa alınabilir.Belki kasma sorunu çözülmüştur.Ne diyorsunuz?

Fsx Steam edition alan var mı?8 liraymis(2 günlügune).Eklentiler calisirsa alınabilir.Belki kasma sorunu çözülmüştur.Ne diyorsunuz?
    Ben aldım, performansı kutulu versiyona göre biraz daha iyi gibi (5-10fps daha hızlı bende). Henüz eklenti kurma imkanım olmadı ancak firma yetkilisi garanti veremeseler de eklentilerin sorunsuz çalışması gerektiğini söyledi, çalışmaması için kendilerince özel ayar yapılmadığını belirtti. Ancak Steam kullanıcılarından gelen ilk tepkilerde ayrı dll yükleyerek çalışan eklentilerde sorun yaşandığı çünkü dll dosyalarının oyun tarafından şu anda tanınmadığı söyleniyor. Ama bence bu ileride bir güncellemeyle düzeltilebilecek bir durum.
    İlla ki olur ama tat vermez . Örneğin, kalkış öncesi gerekli ayarları yapıp kalkışın hemen ardından autopilota bağlarsanız varacağınız meydana kadar bir sıkıntı çıkmaz. Ama vfr şartlarda iniş çok zor olur. Ancak ILS bulunan meydanlara autoland inebilirsiniz ki bu da pilotluk adına hiç keyif vermez (tabii ki uçtuğunuz uçağın autoland özeliği bulunan payware olduğu varsayımıyla bunu söylüyorum)

AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • Eklenti kurarsanız çalışıyor yada çalışmıyor diye buraya yazabilir misiniz?

Eklenti kurarsanız çalışıyor yada çalışmıyor diye buraya yazabilir misiniz?
    Şu anda REX'in Facebook sayfasında mevcut eklenttilerinin sorunsuz çalıştığı onaylanmış. PMDG'ler şu anda uyumsuz görünüyor.

Eklenti kurarsanız çalışıyor yada çalışmıyor diye buraya yazabilir misiniz?
    türk anlatımıyla detaylı derecede iniş kalkış videosu gönderebilecek güzide kişiler varsa çok iyi olur.

3 sene önce uçuruyordum otopilot ayarlıyordum indiremiyordum, şimdi steam edition satın aldım, hiçbirini yapamıyorum detaylı şekilde anlatacak biri lazım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.