Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
206.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz
  • ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLUCAK , GERÇEKTE LTBA'DA İNİŞLER İÇİN ÇOĞUNLUKLA 05 PİSTİ KULLANILIYOR AMA FSX ( EĞER HAVADA BİR AKSİLİK YOKSA ) HER ZAMAN STANDART OLARAK 35 PİSTLERİNİ KULLANIYOR , BEN OYUNA BİRAZ GERÇEKÇİLİK KATMAK ADINA VE KALKIŞLARDA TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTMAK ADINA BUNU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM

SORUM ŞU : FSX İÇİNDE HERHANGİ BİR DOSYADA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPARAK BUNU SAĞLAMAM MÜMKÜN MÜ ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_db

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLUCAK , GERÇEKTE LTBA'DA İNİŞLER İÇİN ÇOĞUNLUKLA 05 PİSTİ KULLANILIYOR AMA FSX ( EĞER HAVADA BİR AKSİLİK YOKSA ) HER ZAMAN STANDART OLARAK 35 PİSTLERİNİ KULLANIYOR , BEN OYUNA BİRAZ GERÇEKÇİLİK KATMAK ADINA VE KALKIŞLARDA TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTMAK ADINA BUNU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM

SORUM ŞU : FSX İÇİNDE HERHANGİ BİR DOSYADA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPARAK BUNU SAĞLAMAM MÜMKÜN MÜ ???

Mümkün diye biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_db

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLUCAK , GERÇEKTE LTBA'DA İNİŞLER İÇİN ÇOĞUNLUKLA 05 PİSTİ KULLANILIYOR AMA FSX ( EĞER HAVADA BİR AKSİLİK YOKSA ) HER ZAMAN STANDART OLARAK 35 PİSTLERİNİ KULLANIYOR , BEN OYUNA BİRAZ GERÇEKÇİLİK KATMAK ADINA VE KALKIŞLARDA TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTMAK ADINA BUNU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM

online uçmanı tavsiye ederim.
  • Carenado Phenom 100 ile ils iniş nasıl yapılıyor? Boeing'lerdeki gibi uçak piste kadar otomatik olarak indirilebiliyor mu? Sürekli pisti geçiyorum.İnişi beceremedim bir türlü.
  • Ne kadar çok denesem de uçak sürmeyi beceremedim şu oyunda. Çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Ne kadar çok denesem de uçak sürmeyi beceremedim şu oyunda. Çok zor

Oyun olmadığındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Ne kadar çok denesem de uçak sürmeyi beceremedim şu oyunda. Çok zor

Oyun olmadığındandır.

Simülasyon yazacaktım yanlışlıkla dalgınlığıma oyun yazmışım.

Dediğiniz gibi oyunlarla çok ilgisi yok tamamen uçaklarla ilgili ve uçaklarda bulunan her şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix58

Carenado Phenom 100 ile ils iniş nasıl yapılıyor? Boeing'lerdeki gibi uçak piste kadar otomatik olarak indirilebiliyor mu? Sürekli pisti geçiyorum.İnişi beceremedim bir türlü.

Hocam vfr inişi kesinlikle tavsiye ederim. Hem pilotajınızı geliştirirsiniz, hem de inanın bana daha keyifli. İndikten sonra da iniş videonuzu tekrar izleyerek hatalarınızı görüp düzeltme imkanı bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix58

Carenado Phenom 100 ile ils iniş nasıl yapılıyor? Boeing'lerdeki gibi uçak piste kadar otomatik olarak indirilebiliyor mu? Sürekli pisti geçiyorum.İnişi beceremedim bir türlü.

nav radioya frekansı girin ardından autopilot panelden app'a basın. fakat uygun uzaklık ve irtifada olmanız gerekiyor. buda chartlarda mevcut. prosedür yaklaşması yaparak ils'i yakalayabilirsiniz
  •  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• tLqA kullanıcısına yanıt
    Sağolun, dediğiniz gibi oluyor, iyice kavradım sayılır şu Garmin'i kullanmayı. Carenado'nun uçakları çok güzel.Adamlar cidden güzel iş çıkarıyorlar.Acayip keyif alıyorum.
  • Merhabalar.
    FSX'te PMDG 777'yi ilaçladıktan sonra 737 NGX'i kaybettim.
    PFD'deki kırmızı çizgiler benim için sorun oluşturmuyordu ama geçenlerde dur biraz da NGX ile uçayım dediğimde bir baktım NGX'e de kırmızı çizgi gelmiş.
    Gülüp geçtim. Cold and dark pozisyonuyla başladım, her şey düzgündü. Ama iş motor çalıştırmaya geldiğinde N2 %18'de takılıyordu her defasında.
    %18 de motorları çalıştırmak için yeterli değil.
    Farklı bir NGX ilacı alıp denediğimde yine aynı sonuç ortaya çıktı.
    Bir fikri olan var mı?
  • bazen ilk seferde ilacı yemiyor tekrar tekrar deneyin
  •  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testing -- 9 Haziran 2014; 3:18:59 >

• Helsinki inişimizden

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: testing

Helsinki inişimizden

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

Hocam sizde hangi addonlar var? Bir de hangi grafik ayarlari ile oynuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: testing

tehlikeli bir iniş deneme 1080p full ekran önerilir iyi seyirler

Gercek ucuslarda terrain pull up uyarisi aldiginda pull up yapman gerekiyor.
    Sink rate uyarisi alirsan da, ucustan sonra sirket seni neden boyle oldu diye gorusmeye cagirip ucuslarini durduruyor.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.