Şimdi Ara

KEVİN GARNETT Mİ TİM DUNCAN MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuzbing

garnett 2den 5e kadar her mevkide oynar duncan en fazla 4 oynar.

Alıntıları Göster
    o kadar da değil.. 2 ile 5 numarada sıçar.. 3 ve 4 oynar ama en iyi 4 oynar.. duncan ise 4-5 oynar.. ama o da 4 de daha iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Hoşçakal Efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

o kadar da değil.. 2 ile 5 numarada sıçar.. 3 ve 4 oynar ama en iyi 4 oynar.. duncan ise 4-5 oynar.. ama o da 4 de daha iyi
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

2 de evet ama 5 numarada kesinlikle zıçmaz.. 3-4-5 i oynayabiliyor kg. tabi en iyi 4te sonra 3.

• quote:

Orijinalden alıntı: dakid

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

2 de evet ama 5 numarada kesinlikle zıçmaz.. 3-4-5 i oynayabiliyor kg. tabi en iyi 4te sonra 3.

Alıntıları Göster
    KG duncan dan daha iyi bir oyuncu çok daha atletik daha bi iyi shutör.

• quote:

Orijinalden alıntı: i love this game!!!

KG duncan dan daha iyi bir oyuncu çok daha atletik daha bi iyi shutör.

Alıntıları Göster
    işte shaq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangsterharun -- 16 Aralık 2005, 16:46:22 >

Orijinalden alıntı: gangsterharun

işte shaq

Alıntıları Göster
    su son iki sene baktığımızda minesota nın fazla bi varlık gösterdiğini sanmıyorum bu sene biraz kımıldadılar.e tabi W. Szczerbiak ve T. Hassell sayesinde. e spurs da cok kalite takım iki takımdanda iki oyuncuyu çıkartalım minesota biter spurs da geçen sezon final oynayıp kazanan takım ceyrek final bile yapamaz.

sonuc == TİM DUNCAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddurmaz

su son iki sene baktığımızda minesota nın fazla bi varlık gösterdiğini sanmıyorum bu sene biraz kımıldadılar.e tabi W. Szczerbiak ve T. Hassell sayesinde. e spurs da cok kalite takım iki takımdanda iki oyuncuyu çıkartalım minesota biter spurs da geçen sezon final oynayıp kazanan takım ceyrek final bile yapamaz.

sonuc == TİM DUNCAN

Alıntıları Göster
    Tartışılmaz k.g derim.Ben tam bi k.g manyagıyım nba en sevdigim adam k.g daha sonra wade.K.g her yönden sollar duncanı(zaten gıcık oluyorum duncanıda takımınada) hız bakımından desen duncan çok yavaş k.g ona göre çok hızl blok desen en güzel blokları hep k.g de ribaund desen mınesotta takımında bütün ribaundlar k.g de sayı bakımından duncan çok beleş oynuyor hep vücudunu kullanmaya çalışıyor k.g daha iiyi şut atıyor smaçta kesinlikle garnett duncanın smaçları çok sade k.g sımaçları sert ve daha güzel.Duncan san antonioda olmasa başka bir takımda olsa( minesotta gibi ) kesinlikle hiç bi şey yapamaz.K.g bu takımdan bi gitse yine mvpi ödülünü alır. Ah bi mıamı e gitse o takım şampiyon olmazsa ben hiç bi şey bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: garnett-21

Tartışılmaz k.g derim.Ben tam bi k.g manyagıyım nba en sevdigim adam k.g daha sonra wade.K.g her yönden sollar duncanı(zaten gıcık oluyorum duncanıda takımınada) hız bakımından desen duncan çok yavaş k.g ona göre çok hızl blok desen en güzel blokları hep k.g de ribaund desen mınesotta takımında bütün ribaundlar k.g de sayı bakımından duncan çok beleş oynuyor hep vücudunu kullanmaya çalışıyor k.g daha iiyi şut atıyor smaçta kesinlikle garnett duncanın smaçları çok sade k.g sımaçları sert ve daha güzel.Duncan san antonioda olmasa başka bir takımda olsa( minesotta gibi ) kesinlikle hiç bi şey yapamaz.K.g bu takımdan bi gitse yine mvpi ödülünü alır. Ah bi mıamı e gitse o takım şampiyon olmazsa ben hiç bi şey bilmiyorum

Alıntıları Göster
    KG bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: onur3

KG bencede

Alıntıları Göster
    k.g hastasıyım

k.g hastasıyım

Alıntıları Göster
    yüreğiyle oynadığı için garnett i takdir ederim
    ama tim duncan daha iyi bir oyuncu

Orijinalden alıntı: gangsterharun

KAMBALA FENERBAHÇE PİVOTUDUR!

pardon bence LEBRON JAMES!

Alıntıları Göster
    bence Duncan. hayatimda ilk nba maçini 6 yasimdayken izlemistim SA ile NY karsilasmasiydi ve duncun harikalar yaratmisti sonra basketbol benim favori sporum olmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Ways

bence Duncan. hayatimda ilk nba maçini 6 yasimdayken izlemistim SA ile NY karsilasmasiydi ve duncun harikalar yaratmisti sonra basketbol benim favori sporum olmustu

Alıntıları Göster

Orijinalden alıntı: small_ticket

Alıntıları Göster
    duncan smaç bakımından iddiaya girrim sadece düz basabilir ama garnett degirmen bile basıyor bi 4 numara göre bana bir bu kadar atletic 4 numara gösterin

duncan smaç bakımından iddiaya girrim sadece düz basabilir ama garnett degirmen bile basıyor bi 4 numara göre bana bir bu kadar atletic 4 numara gösterin

Alıntıları Göster
    Tİm duncan öğretmen gibi tüm hareketleri bi guard gibi yapıyor her zaman sayıya önem vermiyor

Kevin ise patlamaya hazır bir bomba veydiveylerin kimse tutamaz ikiside harika ama ben Tim duvcan derim
    production ஜஜஜஜ*Leader Prime*ஜஜஜஜஜOptimus ©2007

• quote:

Orijinalden alıntı: Ey11

Tİm duncan öğretmen gibi tüm hareketleri bi guard gibi yapıyor her zaman sayıya önem vermiyor

Kevin ise patlamaya hazır bir bomba veydiveylerin kimse tutamaz ikiside harika ama ben Tim duvcan derim

Alıntıları Göster
    bmw mi mercedes mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Metality

bmw mi mercedes mi

Alıntıları Göster
    bazi arkadaslar demiski duncande oyun kurucu yetenekleri var ya lutfen her gun mac seyredermisin kimde var gk demi ass duncan dami kg cross over yapabilio tam bir gard gibi hemde o boyla

tabiki KEVIN GARNETT 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deccal -- 15 Nisan 2006; 7:50:09 >

Orijinalden alıntı: Deccal

bazi arkadaslar demiski duncande oyun kurucu yetenekleri var ya lutfen her gun mac seyredermisin kimde var gk demi ass duncan dami kg cross over yapabilio tam bir gard gibi hemde o boyla

tabiki KEVIN GARNETT 21

Alıntıları Göster
    Metality gereken cevabı vermiş arkadaşlar
    bence CORVETTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 15 Nisan 2006; 11:19:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Metality gereken cevabı vermiş arkadaşlar
    bence CORVETTE

Alıntıları Göster
    bana göre KEVİN GARNETT

• quote:

Orijinalden alıntı: raistlin59

bana göre KEVİN GARNETT

Alıntıları Göster
    tabiki kg

Orijinalden alıntı: ***the man***

tabiki kg

Alıntıları Göster
    teknik bakımından DUNCAN

yetenek bakımından GARNET

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

teknik bakımından DUNCAN

yetenek bakımından GARNET

Alıntıları Göster
    Tabiiki Duncan hem kalıplı hem teknih,Birazda şans.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.