Şimdi Ara

YENİ SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR 9000Xp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Serverımız Yenidir... Dedicate Ve Host Yapılmıştır... Safe +5 Max 20... Rate %80 Blessed %100... Farm Yapılarak İtem Kasıyoruz... Balance Bu Gece Halledilecek... Classlar Eşitlenecek... Herkezi Bekleriz... Bu Arada Host Ve Dedicate Yunanistan Üzerinden Alındığı İçin Serverda Yunan Ve Yabancı Bolca Mevcuttur:D Kesin Diye :D

Hayırlı Olsun..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Http://l2light.eu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilekburak -- 25 Ocak 2011; 10:34:54 >

• Gardas sw adi wep adresi ne :S :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToChatter

heyecan yapmış arkadaş:) acelem var tutmayın beni açtım serverı ....

aynen

• adam l2 bölümüne uğramışken bi topic açayım demiş

Orijinalden alıntı: Justice*

adam l2 bölümüne uğramışken bi topic açayım demiş

• sevincten kalpten gitmesin adam?
    Travian Yeni Server
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pardon beyler reklam yapmaktan unutmusuz iste:D ayrica yorumlar da guzelmis:D
  • Gl diyorum Girmedim ama Aldığım raporlara göre balance system 0 :) Phonix Kinght King Serverda sayilmiyacak kadar bugg :D giranda adam elini kolunu salliyarak milleti doğruyormus Fail . At çöpe diyorum.Kuraninda ellerinden öpüyorum. Daha ne diyeyim = NEDE OLSA = JAVA

ama hight rate yazıyor ayrıca foruma tıklayıncada başka bir siteye gidiyor bunları düzeltirseniz iyi olur.
  • Server acan donate yapan arkadasalrın harcadıgı parayı Bundan Sonra l2 turkey adlı dernege bagıslamalarını istiyorum.l2 ile kafayı yemiş 7/24 farm yapan ve sosyal agdan kpmus arkadaslar icin piknik,gezi,mangal,sinema,lunapark,elimsende gibi sosyal aktiviteler duzenleyen dernegimiz sizleri aramızda gormekten mutluluk duyar
    http://www.facebook.com/group.php?gid=15038206597

• quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Server acan donate yapan arkadasalrın harcadıgı parayı Bundan Sonra l2 turkey adlı dernege bagıslamalarını istiyorum.l2 ile kafayı yemiş 7/24 farm yapan ve sosyal agdan kpmus arkadaslar icin piknik,gezi,mangal,sinema,lunapark,elimsende gibi sosyal aktiviteler duzenleyen dernegimiz sizleri aramızda gormekten mutluluk duyar
    http://www.facebook.com/group.php?gid=15038206597

Hemen Geliyorum ii oldu bu xD

• quote:

Orijinalden alıntı: guncebektas

öncelikle hayırlı olsun, bol şans! ana sayfanızdaki logo hoş olmuş

ama hight rate yazıyor ayrıca foruma tıklayıncada başka bir siteye gidiyor bunları düzeltirseniz iyi olur.

Server Onunmu Diye sorsana Fail.

Orijinalden alıntı: bilekburak

Arkadaşlar Serverımız Yenidir... Dedicate Ve Host Yapılmıştır... Safe +5 Max 20... Rate %80 Blessed %100... Farm Yapılarak İtem Kasıyoruz... Balance Bu Gece Halledilecek... Classlar Eşitlenecek... Herkezi Bekleriz... Bu Arada Host Ve Dedicate Yunanistan Üzerinden Alındığı İçin Serverda Yunan Ve Yabancı Bolca Mevcuttur:D Kesin Diye :D

serverımız
    Balance Bu Gece Halledilecek
    Classlar Eşitlenecek

serverınız tekrar hayrlı olsun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.