Şimdi Ara

EpicRoad Online ( Yeni açıldı - 90 Cap , DH Burada )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
6.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EpicRoad Online diye bir server açıldı arkadaşlar hemen özelliklere geçelim.

Özellikler

Level cap: 90
    EXP rate: 50x
    Drop rate: 20x
    Gold drop rate: 20x
    Races: Chinese & European
    Slots: 2500
    Based on VSRO 1.188

Başlangıç itemleri

1000 X-Large HP potion
    1000 X-Large MP potion
    50000 Instant Return Scroll
    28 day Grab pet
    7 day Devil Spirit (5% HP/MP)
    2 page Inventory
    250k SP

Diğer özellikler

Elimden geldiğince düzgün anlatmaya çalıştım
    -Yeni questler eklenmiş örneğin lord yarkan kesince "Bone Lord Slayer" rütbesini alıyorsunuz.
    -Yeni rütbe sistemi eklenmiş bunları 25 coin ile npc'den belirleyebiliyorsunuz (Assassin, Templar vs)
    -Npclerde +3 str ve int basılı silahlar var (silkroad-r) sistemi gibi , 9dg som itemleri coinler ile alabilirsiniz sunları düşürmek zorundasınız,coinler battle arena,event,unique ve satın alınarak elde edilebiliyor.Ayrıca 8 daha düşük dg sos som ve sun itemleri beginner coin ile alabilirsiniz,bu beginner coin neredeyse her mobdan düşüyor.
    -Bedava silk yok ancak (Reverse Return Scrolls, Global Chat, Avatar) gold ile alınabiliyor , Premium ve devil spirit coin ile alınabiliyor.
    -Grap bet,clock ve devil spirit süre uzatma bedava.

Guild kuruyorum hepinizi bekliyorum :)

Download 1 :ftp://80.241.208.194/EpicRoad.rar
    Download 2 :http://www.epicroad.eu/EpicRoad.rar
    Register :http://www.epicroad.eu/registration
    Site :http://www.epicroad.eu/ ( bugün tamamlanacak )

İngilizcesi olan arkadaşlar konuyu buradan takip edebilirsiniz

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/1974593-epicroad-chronos-90-cap-midrate-server-new-quests-amazing-features-join-us.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 3 Temmuz 2012; 19:15:40 >

• Server açılmış bilginize . . .

Edit : oldukça profesyonel bir server gibi duruyor arkadaşlar 80 cap serverlarıda var 100/110/120 de gelecekmiş , tek clientten bütün serverlara girebiliyorsunuz.Oyuna girdiğinizde kalite farkını anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 2 Temmuz 2012; 6:49:06 >
  • Keşke sadece çin karakter olsaydı o zaman daha iyi olurdu sanırım. Serveri hakikaten merak ettim. Elitepvpers'de okuduğum kadarıyla sun item ratesini 1x yapmislar ve alchemyi zorlamışlar sanırım . Valla sırf merak ettiğim için oyunu indirmekteyim. Hiç olmazsa birkaç günün sıkıntısını atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Keşke sadece çin karakter olsaydı o zaman daha iyi olurdu sanırım. Serveri hakikaten merak ettim. Elitepvpers'de okuduğum kadarıyla sun item ratesini 1x yapmislar ve alchemyi zorlamışlar sanırım . Valla sırf merak ettiğim için oyunu indirmekteyim. Hiç olmazsa birkaç günün sıkıntısını atarım.

Serverda aşırı derecede edit var öyle böyle değil çok profesyonel bir sistem kurmuşlar,sadece çin olsa heralde böyle server görmedim diyebilirdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Keşke sadece çin karakter olsaydı o zaman daha iyi olurdu sanırım. Serveri hakikaten merak ettim. Elitepvpers'de okuduğum kadarıyla sun item ratesini 1x yapmislar ve alchemyi zorlamışlar sanırım . Valla sırf merak ettiğim için oyunu indirmekteyim. Hiç olmazsa birkaç günün sıkıntısını atarım.

Serverda aşırı derecede edit var öyle böyle değil çok profesyonel bir sistem kurmuşlar,sadece çin olsa heralde böyle server görmedim diyebilirdim :)

Bakalım %86'da su an download. Oyuna girdiğimde mesaj atarım.

• Sadece media indirsek, var mı media link ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Sadece media indirsek, var mı media link ?

Çok fazla edit olduğu için media ile oyuna girmek mümkün değil,o yüzden koymamışlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servera basladim su an 40 lvlim. Server çok edit görmüş galiba pek çok yerde bug var ama hepsi düzeltilir eminim ki. Açıkçası benim hoşuma gitmedi server.
  • quote:

Servera basladim su an 40 lvlim. Server çok edit görmüş galiba pek çok yerde bug var ama hepsi düzeltilir eminim ki. Açıkçası benim hoşuma gitmedi server.

Ben şu ana kadar bir bug göremedim ? Bukadar harika şeyler düşünmeleri bence takdir edilmeli , tamamen oyuncunun isteğine göre yapılandırılmış,oyuncularını para kaynağı olarak görmeyen ama free silk verip ortalığı batırmayan bir sistem kurmuşlar,herkes nekadar çalışırsa okadar emeğinin karşılığını görüyor,seven için bence vazgeçilmez bir server olacak,benim çok hoşuma gitti bence bu server tutar,serverın reklamcısı falan değilim yanlış anlaşılmasın

• Patevra clienti indiriyorum şimdi. Deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Servera basladim su an 40 lvlim. Server çok edit görmüş galiba pek çok yerde bug var ama hepsi düzeltilir eminim ki. Açıkçası benim hoşuma gitmedi server.

Ben şu ana kadar bir bug göremedim ? Bukadar harika şeyler düşünmeleri bence takdir edilmeli , tamamen oyuncunun isteğine göre yapılandırılmış,oyuncularını para kaynağı olarak görmeyen ama free silk verip ortalığı batırmayan bir sistem kurmuşlar,herkes nekadar çalışırsa okadar emeğinin karşılığını görüyor,seven için bence vazgeçilmez bir server olacak,benim çok hoşuma gitti bence bu server tutar,serverın reklamcısı falan değilim yanlış anlaşılmasın

Beginner token bugu vardı. Birkaç canavardan çıkmıyordu ama düzelttiler şimdi. Free silk yerine böyle sistem uygulamaları hakikaten güzel bir şey. Belki server beni yine eu olduğu için sarmadı kim bilir.

• Guild kurulmuştur arkadaşlar ismi Nightmare , nickim : PATEVRA
  • quote:

Guild kurulmuştur arkadaşlar ismi Nightmare , nickim : PATEVRA

Benim nickimde HeaveN. Bu arada potcudan vigor gran alırken dc yiyorum neden acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

Beginner token bugu vardı. Birkaç canavardan çıkmıyordu ama düzelttiler şimdi. Free silk yerine böyle sistem uygulamaları hakikaten güzel bir şey. Belki server beni yine eu olduğu için sarmadı kim bilir.

Uzun süre dymer online oynadım çin karakterlere alışmıştım,ancak server bana çok güzel geldi o yüzden eu kısmını görmezden geliyorum :)

• sabit bir yerde durunda toplanalım
  • data pk2 hatası alıyorum dosyayı rardan çıkartırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

sabit bir yerde durunda toplanalım

Ben artık buradayım beklerim

@Virtus

Hocam eksik indirmiş olmasın ?
  • Bir ss atalım

EpicRoad Online ( Yeni açıldı - 90 Cap , DH Burada )
  • @Patevra

Miren'i guilde alır mısın?
  • Foruma yeşil kitap olayını yazdım belkide onu hallediyorlardır şimdi :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.