Şimdi Ara

Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayara birisi Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) kurmuş sorun şu ki virüs programı bulamıyor kurtulmanın tek yolu format dediler ancak sorun şu ki 1,5 yıldız indirdiğim bütün veriler ardiskimde onlarda gidecek diye yormat atamıyorum... bana bi çözüm yolu bulun lütfen... dvd lere çekicem keylogger ın dvd yede bulaşıcağını söylüyorlar.... ne yapmalıyom acil bana çözüm söyleyin....

• İyi de keylogger virüs değil ki..Başka birinin hesaplarının parolasını kıran bir program.Hackerlar kullanır öyle şeyleri...Ne diye format atacaksın ki ve de sorunun ne anlamadım? :S Virüs değil ki o..
  • keylogger olduğunu nasıl anladın?
  • diski ikiye bölerek dosyaları dye aktarıp formatlayabilirsiniz.kurulum gerektiren bir uygulama olduğundan bulaşma söz konusu olmaz.
    format atmadan önce zemana antikeylogger ile sistemi taratın belki yakalayabilir
    15 günlük deneme sürümü:
    http://www.zemana.com/tr/Download.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 15 Ocak 2011; 20:10:03 >
  • kim? ben mi "birisi Casus Bilgisayar 007 (Keylogger)" kurmuş demiş arkadaş
  • http://forums.spybot.info/showthread.php?t=39557

elle silmek için bunları yapabilirsin...
  • programı arkadaşın görebiliyorsa anti keyloggerlar var kur bi tane keyloggerdan bi zarar gelmez sadece yaptığın herşey ortaya çıkar o kadar .
    gizlim saklım yok diyorsan sorun yaratmaz.

keyloggeri kimin kurduğunu bulmaya çalış bence ne amaçla kurmuş bilgisayarına giren herkesi sorgula
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapan arkadaşım ama net bi şekildde o olduğunu bilmiyorum yani günahını almak istemedim.... başkasına yüklerken yakalanmış sonrada benimkine Knight şifrelerini çalmak için kurmuş bana öyle dedi yakalayan ama net bir şekilde yapıp yapmadığını bilmiyorum.... yapana sorsam inkar eder güvenilmeyen bir arakadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

http://forums.spybot.info/showthread.php?t=39557

elle silmek için bunları yapabilirsin...

acaba bunun türkçe kısmı var mı ???
  • benim arkadaşım keylogger koyacak nerdeyse emin olacağım
    gidip kızarım sen nasıl keylogger koyarsın diye diyorsun başkasınada kurarken yakalanmış başka kim olacakki keylogger kaldırmak kolay google a yaz bulursun ama arkadaşına sert bi şekilde çıkış bence
  • acaba verilerimi dvd ye çeksem keyloger dvd ye bulaşır mı ?? mesala dvd ye çektim dvd dedi veriyi başka bilgisayara attığımda virüs diğer bilgisayara bulaşır mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas52486

acaba verilerimi dvd ye çeksem keyloger dvd ye bulaşır mı ?? mesala dvd ye çektim dvd dedi veriyi başka bilgisayara attığımda virüs diğer bilgisayara bulaşır mı???

keylogger virüs değildir

bulaşıp bulaşmaması programa bağlı bazı programlar bulaşıyor.
    sendeki bulaşmaz belki
  • ben 007 kurmak için uğraşıyorum. Norton 360 ben engellemesini istemediğim halde engelleyip durdu. ( sonunda kurmayı başardım:)) Ayrıca kurduktan sonra da çalışmasını engelleyip bütün dosyaları siliyor. mic. sec. esentials de gerekeni yapıyo çalışmasını engelliyo. zemana ise programın çalıştığının bile farkında değil. zemana idmanı kesmeye çalışıyor ancak; 007 yi görmüyo...
  • Ayrıca biryerlere bulaşacağını sanmıyorum.çünkü 007 bir virüs değil bir program. kurulu olduğu yerde kalır diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.