Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
566
Cevap
0
Favori
26.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patch atmayınca oyunu silip tekrar yükledim bu sefer launcher bile açılmıyor hani %30 da kapandı % 40 da kapandı diyen arkadaşlar var ya ben %0.01 bile göremedim
     Iris Online(Open Beta-Rehber)
  • valla ben %95 te bile hata verdiğini gördüm ama yükledi sonunda , oyundayız şu anda.
  • Tüm gece açık bıraktım. Sonuç: %3.87 de error Uğraşılmaz Neyseki arada champions u indirmişim o patch yaparken.
  • patch yapmak istiyosanız ilkden iris forumdaki torrente upload edilmiş clienti indirceniz o client yavasda olsa patch yapıyor
  • Sorun patch yapamamak değil zaten ilerliyor yavaş da olsa. Ama aşırı yavaş. Adamlar 1 clienti upload edemedi kaç gündür diyecek bir şeyim yok sildim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Sorun patch yapamamak değil zaten ilerliyor yavaş da olsa. Ama aşırı yavaş. Adamlar 1 clienti upload edemedi kaç gündür diyecek bir şeyim yok sildim oyunu

Dns ayarları açıksa kapatıp bir de öyle deneyin.
  • hybird lerde skill biölümünü actiğimda hangisi berserker hangisi ne falan gibisinden yazmıyor ve ayrıca 4 tane skil grubu var onu bi acıklarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Berserker icin bir build hazirladim max 110 skill point kullandim tam bir bilgim yok ama 7 veya 8 skill pointte extra olarak kazanilabiliyormus.

Resimde ustunu boyamadigim acikta biraktigim skiller full olacak. Bu build full pve - aoe buildidir.

Kirmizi ile daire icine aldiklarim 110 point disinda extra skill point kazandiginiz taktirde acmanizi tavsiye edecegim skillerdir. extra skill point yok ise kirmizi ile isaretlediklerim acilmamalidir.

Iris Online(Open Beta-Rehber)

@mixionious üsttteki resim hybrid warrior'un skillerini gosteriyor...

En solda siyah ile kapattıgım bölge One hand Sword + Shield kullanıcıları için skıllerı ıcerır

Soldan 2 bölge açık bıraktıgım taraftaki tüm skiller ( sıyaha boyadıklarımda dahil ) 30 lvl den sonra berserker olmak isteyen kisileri ilgilendirir. Yani Two Handed Sword kullanıcılarını ilgilendirir.

Soldan 3 üncü bölge Dual Sword ( pvp icin genelde tercıh edılır ) kullanıcıları ıcındır.

alttaki resim ise 30 lvlden sonra sınıf sectiginde berserker secersen acılacan olan bölüm.

En sagdaki bolum ise pasiff skilleri içerir.

30 lvl oldugunda berserker skilleri acilir ilk 30 levelde açtıgın skillere göre 30 lvl den sonra berserker skillerini açabilirsin. Aklınızda olsun berserker bölümünde bir skilli açabilmek icin warrior bolumunde o skillin ilk halini max kademeye ulastirmaniz gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 29 Ocak 2011; 13:20:35 >

• 3 saatte patch attı arkadaslar da bı sorun var bence.
  • cok tesekkurler dostumda bırde banka varmı ben bulamadım varsa adını solermısın
  • Haritada sol ust kösede banka WareHouse diye geçer adı. ( Terminusta )
  • %100 ex event başlamış ilgilenenlere duyrulur
  • birde su elementlerden bahsetsen ne işe yarıyor bu elementler ve hp mp exp ın yanındakı sxp ?
  • Patch yapmayı becerebildim. Daha hızlı patch yapıyor artık. Bende oyuna giriyorum şimdi.
  • Oyun cok zevklı her dakika var nerdeyse. Flag la deathmach arasında 10 dk falan var sanırım kafamı kaldırmadan savaş isteği geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Oyun cok zevklı her dakika pwp var nerdeyse. Flag la deathmach arasında 10 dk falan var sanırım kafamı kaldırmadan savaş isteği geliyo.
  • su element sıstemını acıklayacak bır kısı yokmu ya
  • O element sistemi artik yok :)
  • nasıl yok ben bugun bırseyler ogreneyım derken bır sılahı parcalattım ıcınden ıkı tane element cıktı ne ıse yarıyor onlar tıldız gıbı kucuk bırsey
  • Şu son updatein manual download linki var mıdır? Oyunu sildim update yapmıyor diye tekrar kuracaktım ama setup'ı açıyorum, yeri belirliyorum, birşey yüklüyor sonra devam etmiyor. Kendiliğinden kapanıyor. Sonrasında da saçma bir şekilde setup siliniyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.