Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda Patch Completed yazısı geldi Biraz işim var sonra oyuna girerim
  • Arkadaslar DonanimHaber guildinin limitini yukselttim..

Basvurular icin ;

Luminous Star serverı Raveka , Ustura veya Buyucu ye Pm atin.

Örnek : /w Raveka blabla
  • Limit nedir? Ona göre belli bir seviyeden sonra pm atarım guild için
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Limit nedir? Ona göre belli bir seviyeden sonra pm atarım guild için

Level limiti falan yok, sadece başvurmanız yeterli
  • Limit dedigim guild limiti var max 40 kisi idi 50 ye cikardim guild skill ile o acidan soylemistim :)
  • guild skill level getirdiklerine göre ilerde bizi guild wars lar bekliyor demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Limit dedigim guild limiti var max 40 kisi idi 50 ye cikardim guild skill ile o acidan soylemistim :)

Yanlış anlamışım Oyuna girme fırsatım olmadı rahatsızım biraz. Yemekten sonra girip denemeyi düşünüyorum. İlk işim size guild için pm atmak olacak
  • Arkadaşlar ben hem ygs yüzünden hemde pc nin sakatlanması dolaysıyla oyuna bir müddet ara veriyorum, beni guildden çıkarabilirsiniz :) Oyuna girebilsem ben çıkıcamda giremiyorum hehe Hepinize keyifli oyunlar dilerim
  • assasiant skill i nasıl açabilirim?
  • 10 lvl oldugunda sehirde 3 NPC var cooking card master ve Alchemy ile alakali birini secin gidip konusun bi o NPC lerden birini acabilirsiniz zaten max 1 tane alabiliyorsunuz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enthris -- 30 Ocak 2011; 21:34:57 >
  • jeazred , oyunu biraktin mi ?_ devam edeceksen kalsin guildde.
  • Grp özel mesaj atamıyorum sms felan birşeyler dedi o yüzden burdan cevap veriyorum kusuruma bakma hehe :)
    1-10da 3 savaşda bir level düşmen gerekiyor uraştırır :) Artık takım olayıda olmadığına göre 11-20 rahat olur diye düşünüyorum. Çünki hem hep kalabalık olur boş kalmazsın, hemde level derdi pek olmaz ^^;
    Oyunuda bıraktım sayılmaz pc zaten takılıp duruyordu, öss de var 2 ay kadar ara vereyim dedim :) Sonra inşallah tekrar beraber oynarız hehe level farkını çok açmayın ^^; Guildden de çıkartın yer derdi olmasın döndüğümde tekrar girerim :) Hepinize iyi oyunlar, bol şanslar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

Grp özel mesaj atamıyorum sms felan birşeyler dedi o yüzden burdan cevap veriyorum kusuruma bakma hehe :)
    1-10da 3 savaşda bir level düşmen gerekiyor uraştırır :) Artık takım olayıda olmadığına göre 11-20 rahat olur diye düşünüyorum. Çünki hem hep kalabalık olur boş kalmazsın, hemde level derdi pek olmaz ^^;
    Oyunuda bıraktım sayılmaz pc zaten takılıp duruyordu, öss de var 2 ay kadar ara vereyim dedim :) Sonra inşallah tekrar beraber oynarız hehe level farkını çok açmayın ^^; Guildden de çıkartın yer derdi olmasın döndüğümde tekrar girerim :) Hepinize iyi oyunlar, bol şanslar arkadaşlar

tskkuler cevabn icin 11-20 de kasiyim ozaman bi warlocku bıraksammi diye dusunuyorum bi adventurer gzl olur aslinda :)
  • ilk defa bu oyunda gördüm 1 bgnin 47 sn sürdüğünü ..
  • 47 sn bg mı olur hıc kostum dıyene kadar saten 1 dk gecıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: CurieuX

quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

Grp özel mesaj atamıyorum sms felan birşeyler dedi o yüzden burdan cevap veriyorum kusuruma bakma hehe :)

tskkuler cevabn icin 11-20 de kasiyim ozaman bi warlocku bıraksammi diye dusunuyorum bi adventurer gzl olur aslinda :)

Senin derdin mountla bence hehe :) Adventurer güzel olmasına güzelde kasmak sabır ve item gerektiriyor ^^ Eğer açmayı düşünüyorsan benim gibi yap sende 30a kadar tapanca kullan sonra bıcağa dönersin :) Başlarda eziyet çekme bari hehe ^_- Ayrıca savaşlarda rahat geçer tapanca ileee bam bam bammm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT* -- 31 Ocak 2011; 8:24:12 >

• Hala giremedim ben Donanımhaber birliğine

Aylak aylak takılıyorum
  • olurmu ya , gel oyundayiz su anda, :)) sen zaten guilddeydin n oldu ??

pm at bana , Ustura
  • Ne olcak benim gunluk temizliklerden birinde kaza kurşununa denk gelmistir :) oyundayken pm at Raveka veya Ustura alalım hemen.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.