Bildirim
SPOT BUZDOLABI ALINIR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Spot ürün kotalarını dolduramayan, nakite sıkışan bayilerden vs alınan ve daha az karla satılan ürünlerdir. Ambalajlı ve faturalı oldukları sürece hiçbir problem olmaz.
Tabi bu mağazalarda defolu ve teşhir ürünler de satılabiliyor. Defolu ürünlerin üzerinde, garanti belgesinde vs defolu olduğunu belirten bir yazı olmak zorunda. Olmaması durumunda hakkınızı arama imkanınız var._____________________________ -
2 ay önce spottan profilo buzdolabı aldım, sıfır faturalı, garantili. bir sorunu yok. fiyatı da daha makul.
defolu spotla, defosuz spotu ayrı tutmak lazım._____________________________ Ford S Max Kullanıcısı -
güvenilebilir bir spotcuda incelemelerinizi yaptıktan sonra ürünü alabilirsiniz. artık sanşınıza ne çıkar orasıda belli olmaz azda olsa bir risk var.
_____________________________ İhtiyacımız olan tek şey Sevgi... -
Hırsızlık malı olmadığı sürece hiçbir sorun yok. Emin olduğun bir yer varsa düşünme al. _____________________________ -
güvendiğin bir yer ise spot mamül alabilirsin _____________________________ -
4 yıl önce beyaz eşya için Sirkeciye gitmiştim doğubank ve civarındaki iş hanlarında spotçuları dolaşıp fiyat alıp yine o bölgedeki Bosch bayisine gittim.Aldığım fiyatları gösterdim. İyi fiyat almışsın dedi. spotla arasında küçük fark olduğu için bayiden aldım Bayiye spotla arasındaki farkı sorduğumda söylediği
Spotta garantili.bir farkımız yok dedi. Ama ürün evine geldi çizik var. darbe var.ürünün çalışmasıyla ilgili bir sorun yok. ürünü değiştiremezsin ama bizde birebir fabrikadan değişim garantisi var dedi.(Bosch için söylüyorum) Ayrıca spot peşin olduğu ve nakliye bana ait olduğu için bayiden almak mantıklı geldi. Tabi bayiden bayiye kar marjı değişir. Dün buzdolabı aldım Sirkercideki bayiden aldığım fiyat Avcılardaki bayiye göre 150 tl düşük. Yine zamanında başka bir ürün için aldığım fiyatı Bahçelievlerdeki Bosch bayisine söylediğim de bize o kadara gelmiyor dedi.Tabi işin şakasını yapmıştır.Ama bayileri araştırmak lazım. Bosch alacaksanızda Sirkecideki TURK SARK TIC.LTD.STI. tavsiye ederim.Çevresinde rakibi çok olduğu için pazarlıkla uygun fiyata alabilirsiniz._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kurutmali çamaşır makinesi yorumlar
- low frost ne demek
- çamaşır makinesi su alıyor yıkama programına geçmiyor
- siemens çamaşır makinesi yorumları
- buzdolabı alttan donduruculu mu üstten donduruculu mu
- en iyi mikrodalga fırın
- en iyi fırın yorumları
- en iyi derin dondurucu markası
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi ankastre set
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler