Şimdi Ara

ipad landscape yardiiiiim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ipad kullaniuorum yaklasik 5 aydir.. asagida bahsedecegim problem gectigimiz 2 hafta icersinde olmaya basladi..

ekrani saga veya sola 90derece cevirdigim zaman, landscape ozelligi devreye girmiyor. sec acma yerinin uzerindeki kilit deaktif durumda. zaten kilit ile oynadigim zaman, sesi " sessize " aliyor. sanirim landscape butonum, bir sekilde islev degistirdi. ayarlari kurcaladim ama bulamadim.. yardim edebilen varsa cok makbule gecer.

• quote:

Orijinalden alıntı: numVuy

selamlar,
    ipad kullaniuorum yaklasik 5 aydir.. asagida bahsedecegim problem gectigimiz 2 hafta icersinde olmaya basladi..

ekrani saga veya sola 90derece cevirdigim zaman, landscape ozelligi devreye girmiyor. sec acma yerinin uzerindeki kilit deaktif durumda. zaten kilit ile oynadigim zaman, sesi " sessize " aliyor. sanirim landscape butonum, bir sekilde islev degistirdi. ayarlari kurcaladim ama bulamadim.. yardim edebilen varsa cok makbule gecer.

sanırım 2 hafta önce 4.2.1 e update ettiniz. 4.2.1 de artık eski landscape tuşu sessiz tuşu oldu. ve çokta iyi oldu bence. Landscape işlevi kullanabilmeniz için home tuşuna 2 kere ard arda basın, multitasking açılacak aşağıda. o kısmı sağa doğru kaydırırsanız eğer en sonda landscape ikonu var ona basın ve tadaaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 13 Aralık 2010; 13:06:58 >

• buyuk adamsin
    eyvallah :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc One Max Yardim
    12 yıl önce açıldı
    Iphone 4s yardim
    12 yıl önce açıldı
    opera mini next handler ayarlari
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.