Şimdi Ara

Harici Disk Kutusu Önerisi USB? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende 750 gb 7200 sata3 2.5" harddisk var bunu değerlendirmek ve usb 2.0 olan harddiskimden terfi etmek için usb 3.0 kutu almaya karar verdim.ancak vatanda vb sitelerde kutulara yapılan yorumlardan dolayı çekindim biraz.kablosu gevşek olduğu için takılıyor donuyor gidip geliyor vs diye yorumlar yazmışlar.bana önerebileceğiniz sağlam sorun yaşamayacağım bir kutu varmıdır? ayrıca seagate samsung wd gibi markaların kutusunu bulabileceğim biryer varmıdır veya onlara güvenmelimiyim?
  • arkadaşlar bende 750 gb 7200 sata3 2.5" harddisk var bunu değerlendirmek ve usb 2.0 olan harddiskimden terfi etmek için usb 3.0 kutu almaya karar verdim.ancak vatanda vb sitelerde kutulara yapılan yorumlardan dolayı çekindim biraz.kablosu gevşek olduğu için takılıyor donuyor gidip geliyor vs diye yorumlar yazmışlar.bana önerebileceğiniz sağlam sorun yaşamayacağım bir kutu varmıdır? ayrıca seagate samsung wd gibi markaların kutusunu bulabileceğim biryer varmıdır veya onlara güvenmelimiyim?
  • Uygun modeli bulabilirseniz Thermaltake gibi kaliteli markaları tercih etmenizi öneririm. Yalnız 2,5 inç'lik usb3.0 kutularda çok fazla seçenek yok. Yine de akasa noir max işinizi gorecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar;

Ani bir kararla bu ürünü aldım
    Hiper 2530W USB3.0 2.5
    samsung 640 hdd mi taktım (sata değeri maks 99 ort:76)
    usb 2 değeri 30 - 35
    usb3 değeri 30- 38

hemen iade ettim :) asla böyle bir şey almayın tavsiye etmiyorum

şimdi ise bu ürünü almayı düşünüyorum

Dark DK-AC-DSE21U3
    http://www.webdenal.com/dark-dk-ac-dse21u3-aluminyum-usb3-0-2-5-sata-hard-_374348.html

bu tarz ürünler daha çok hoşuma gidiyor benim için önemli olan sade olması

• Sonuçlar gayet iyi tavsiye ediyorum
     Harici Disk Kutusu Önerisi USB?
     Harici Disk Kutusu Önerisi USB?

• akasa noirin eksternal 5v lık beslemesi doğru düzgün çalışıyormu arkadaşlar ben dvdye bağlıyorum çünkü hdd yi gücü yetmiyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.