quote:Orijinalden alıntı: srhn111hala aynıAlıntıları Göster e devlette açıklanmadı beyler. Şubeyi aradım şubeden sölediler banada hala e devlet te açıklanmadı.
quote:Orijinalden alıntı: ugms+ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT beyler kaçar :) açıklandı e devletteAlıntıları Göster HAVA ER EĞT.TUG.K.LIĞI/KÜTAHYA GÖZGÖZ nerdesinnnnnnnnnnnn :D :D
quote:Orijinalden alıntı: Dinamo MeskenBeyler ben şubemi aradım Listeler asıldı gelip bakabilirsin dediler Gittim baktımAlıntıları Göster bende hala göremiyorum bir cikis giris mi yapsak acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: Apexibende hala göremiyorum bir cikis giris mi yapsak acaba ?Alıntıları Göster ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT Açıklandı e devlette. Hayırlı olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Apexibende hala göremiyorum bir cikis giris mi yapsak acaba ?Alıntıları Göster e-devlete de şubeler yüklüyordur tahminimce, o yüzden farklılık gösterebilir. Biraz daha dayanın
quote:Orijinalden alıntı: jsrcbKalkalı 2 saat oldu 10 tane sigara içtikAlıntıları Göster bellı oldu beyler 2 gıdıyorum manısa 1'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ hayırlısı olsun
quote:Orijinalden alıntı: srhn111hala aynıAlıntıları Göster Arkadaşlar, E-devlet açıklandı... Bilecik 9.Jandarma Eğitim Komutanlığı Bilecik çıkan varsa haberleşelim...
quote:Orijinalden alıntı: ensareyn6981 liyim bakalım neresi çıkacak nasipAlıntıları Göster 6'NCI J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ/MANİSA
quote:Orijinalden alıntı: ouatNa6'NCI J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ/MANİSAAlıntıları Göster 9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK hepımıze hayırlı olsun beyler
quote:Orijinalden alıntı: cagdas19879'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK hepımıze hayırlı olsun beylerAlıntıları Göster e-devlet çöktü galiba.
quote:Orijinalden alıntı: stf11e-devlet çöktü galiba.Alıntıları Göster 1. PYD. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA 2. Grup
quote:Orijinalden alıntı: stf11e-devlet çöktü galiba.Alıntıları Göster evet hizmet devre dışıdır demekte şuanda. Biz öğrenemedik öğrenen kardeşlerime hayırlı tezkereler
quote:Orijinalden alıntı: cagdas19879'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK hepımıze hayırlı olsun beylerAlıntıları Göster biri benimkinede baksa iyi olur tlfdan girmiyor
quote:Orijinalden alıntı: -Rusher-biri benimkinede baksa iyi olur tlfdan girmiyorAlıntıları Göster hay ben böle sistemin içine. daha sonra deneyin diyo.. çöktü sistem
quote:Orijinalden alıntı: -Rusher-biri benimkinede baksa iyi olur tlfdan girmiyorAlıntıları Göster e devlet cöktü biraz bekleyecez galiba
quote:Orijinalden alıntı: -Rusher-biri benimkinede baksa iyi olur tlfdan girmiyorAlıntıları Göster Şubeyi aradım 90 doğumluyum gidemiyormuşum...
quote:Orijinalden alıntı: fatihh.un Çağdaş1987 seninle aynı yere düştükkk. FATIH MJ ATTIM AMA GELMEDI SANIRIM SANA KARDESIM b.j.k.cagdas@hotmail.com eklersın hocam baska aynı yere cıkan warsa eklesın beyler 9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİK
quote:Orijinalden alıntı: cagdas1987quote:Orijinalden alıntı: fatihh.un Çağdaş1987 seninle aynı yere düştükkk. FATIH MJ ATTIM AMA GELMEDI SANIRIM SANA KARDESIM b.j.k.cagdas@hotmail.com eklersın hocam baska aynı yere cıkan warsa eklesın beyler 9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI/BİLECİKAlıntıları Göster izmir gaziemir ulastırma yokmu beyler
quote:Orijinalden alıntı: blackenedd biri benimkinede baksa iyi olur tlfdan girmiyor Gönder şifreni bakıyım hemen