Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatih.kz
    Arkadaşlar konuyla dolaylı olarak alkalı olan bir gelişmeyi sizinle paylaşmak istedim gogle Nexus S diye bir cihaz çıkardı dün. Bu cihaz çoktandır iphone rakip olarak gösteriliyordu. İlginç olan cihazın piyasaya çıkmasının ardından birgün bile olmadan unlock programının çıkması. Buda bize gösteriyorki bu unlock işi bir firma politikası.
    bizi ilgilinderen tarafı bu gelişme bizim beklediğimiz unlock u biraz hareketlendirebilir

kusura bakmayin ufak bir gramer hatasi oldu cihazi cikaran google degil HTC
  • Htc de değil cihazı samsung yaptı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Htc de değil cihazı samsung yaptı:)
    Harbiden ne zor bişeymiş bu Unlock Beklemek..
  • Aynen gel teskere teeeskere ! iPhone 4 16 gb simlocklu telefonum unlock ve jailbreaklariniza hazirdir KOMUTANIM!
    Yakında ben oynamayada baslarım meydanda o zamn çıkar unlock zaten su ayda çıkmazsa herkez elinde direksiyonla dolaşacak kornaya basincada sole bı ses çıkacak hatta muhabbet :
    -uuuunnlllooooccckkk!
    - önüne baksana kardesim!

-abi yeni bı araba aldım bak süper!
    -kaç model hacı bu ?
    -2.10.04
    -vaaaayy!

-o yanındaki kim kız ?
    - Eltim
    - yok kız onu biliorum dieri kim?
    -o da devtim xD

Bizim is zor bak bı ay daha çıkmasın vaziyet bu xDß
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Htc de değil cihazı samsung yaptı:)

doğru samsung kusura bakma eski modelini htc yapmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim

Aynen gel teskere teeeskere ! iPhone 4 16 gb simlocklu telefonum unlock ve jailbreaklariniza hazirdir KOMUTANIM!
    Yakında ben oynamayada baslarım meydanda o zamn çıkar unlock zaten su ayda çıkmazsa herkez elinde direksiyonla dolaşacak kornaya basincada sole bı ses çıkacak hatta muhabbet :
    -uuuunnlllooooccckkk!
    - önüne baksana kardesim!

-abi yeni bı araba aldım bak süper!
    -kaç model hacı bu ?
    -2.10.04
    -vaaaayy!

-o yanındaki kim kız ?
    - Eltim
    - yok kız onu biliorum dieri kim?
    -o da devtim xD

Bizim is zor bak bı ay daha çıkmasın vaziyet bu xDß
    yarin gidip teli geri vericem, kontratli at&t alacam.. yetti gari. sonrada kontrati fesh ederim. olur heralde boyle. aklima baska bisey gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: axutech

Unlock beklemek nedir, yaşamayan bilmez
    Ne uzun bekleyiş tanrım bu askerlik bitmez
    Lokum gibi telefon bir alo diyemez
    Ogün bugün çıkacak diye umudumuz dinmez
    Can bizdekide bu işkence çok bize
    Kurtar bizi tanrım bitsin bu çile

Bakın arkadaşlar para verseniz böyle bir atmosfer oluşturamazsınız ???
    Keyfini çıkarın bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

quote:

Bakın arkadaşlar para verseniz böyle bir atmosfer oluşturamazsınız ???
    Keyfini çıkarın bence...

Alıntıları Göster
    Para verdik zaten..

• quote:

Süpermiş yaratıcılığımız artıyor böylece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince6370 -- 17 Aralık 2010; 11:07:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

16 GB'lığı Ankara'da 2000TL'nin üzerinde satılıyor o da bulabilirseniz. 32 GB'lığı 750 dolara Amerika'dan getirttim. Bu kadar fiyat kazancımız varken Iphone'u kötüleyen, unlock için sabredemeyen zihniyeti anlayamıyorum. En azından JB yapar IPod olarak kullanırsın. Yalnızca Infinity Blade, Real Racing 2, BF Badcompany gibi oyunları denedikten sonra bile hayran oldum alete. PSP'yi falan bayağı aşmış grafik kalitesinde. Yok sorunlu,yok beklemekten sıkıldım sattım gibi laflara aldırmayınız. Sanki başka cihazlarda sorun çıkmıyor. Cihazları sattırıp ucuza kapatma taktikleri mi bunlar? Yazmayayım yazmayayım diyorum ama sabrım taştı. Hergün foruma yeni mesaj eklendiğini görüyorum ama çoğu alakasız çıkıyor, boşuna ümitleniyoruz. Bir kaç gün daha telefon olarak kullanmayız olur biter, bu kadar sabırsızlanmanın gereği yok. Bir tek annem merak edip iki de bir soruyor "Senin telefon ne oldu?" diye. Anlatabilirsen anlat!

AYNISINI da benim babam yapıyor :))))) pasaporta kaydetmedin mi ordaki adam 10 güne açılır demişti diyor... milletin bazısıda benim kardeşiminkide öyleydi kırdırttık...anlat anlat dur... kullanıyorum demek en iyisi :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: PRIVATE

quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

16 GB'lığı Ankara'da 2000TL'nin üzerinde satılıyor o da bulabilirseniz. 32 GB'lığı 750 dolara Amerika'dan getirttim. Bu kadar fiyat kazancımız varken Iphone'u kötüleyen, unlock için sabredemeyen zihniyeti anlayamıyorum. En azından JB yapar IPod olarak kullanırsın. Yalnızca Infinity Blade, Real Racing 2, BF Badcompany gibi oyunları denedikten sonra bile hayran oldum alete. PSP'yi falan bayağı aşmış grafik kalitesinde. Yok sorunlu,yok beklemekten sıkıldım sattım gibi laflara aldırmayınız. Sanki başka cihazlarda sorun çıkmıyor. Cihazları sattırıp ucuza kapatma taktikleri mi bunlar? Yazmayayım yazmayayım diyorum ama sabrım taştı. Hergün foruma yeni mesaj eklendiğini görüyorum ama çoğu alakasız çıkıyor, boşuna ümitleniyoruz. Bir kaç gün daha telefon olarak kullanmayız olur biter, bu kadar sabırsızlanmanın gereği yok. Bir tek annem merak edip iki de bir soruyor "Senin telefon ne oldu?" diye. Anlatabilirsen anlat!

AYNISINI da benim babam yapıyor :))))) pasaporta kaydetmedin mi ordaki adam 10 güne açılır demişti diyor... milletin bazısıda benim kardeşiminkide öyleydi kırdırttık...anlat anlat dur... kullanıyorum demek en iyisi :)))

Alıntıları Göster
    babamda annemde ablamda dalga konusu yaptı beni

telefonu var kullananamıyo dediklerinde cidden utanmaya başladım babam her seferinde dalga geçiyor kafayı yedirtip telefonu kafalarına fırlatabilirim heran :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cturna

babamda annemde ablamda dalga konusu yaptı beni

telefonu var kullananamıyo dediklerinde cidden utanmaya başladım babam her seferinde dalga geçiyor kafayı yedirtip telefonu kafalarına fırlatabilirim heran :D

Alıntıları Göster
    Belki denemek isteyen kullanmak isteyen olabilir.

99$ iphone OLMAZ ama 99$'a "ipodlarımızı" iphone gibi kullanmamıza yarayacak bi kutu yapmış çinliler.

Adına Apple Peel 520 demişler.

İşte link.

http://micgadget.com/6752/apple-peel-520-review-with-video/

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetg4

Belki denemek isteyen kullanmak isteyen olabilir.

99$ iphone OLMAZ ama 99$'a "ipodlarımızı" iphone gibi kullanmamıza yarayacak bi kutu yapmış çinliler.

Adına Apple Peel 520 demişler.

İşte link.

http://micgadget.com/6752/apple-peel-520-review-with-video/

Alıntıları Göster
    bugün tam 3 ay oldu, bundan tam 3 ay önce daha şort t-shirt giyer parmak arası terliklerle gezerken almıştım bu telefonu, t-shirti cıkarttım gömlek giydim gömleğin üzerine kazak aldım onun üstüne yağmurluk derken palto atkı bere, parmak arası cıktı bot oldu mevsimler değişti 90 gün geçti ama ne yazikki telefon hala kutusunda.. what a good situation..!

• quote:

Orijinalden alıntı: aaccyy

bugün tam 3 ay oldu, bundan tam 3 ay önce daha şort t-shirt giyer parmak arası terliklerle gezerken almıştım bu telefonu, t-shirti cıkarttım gömlek giydim gömleğin üzerine kazak aldım onun üstüne yağmurluk derken palto atkı bere, parmak arası cıktı bot oldu mevsimler değişti 90 gün geçti ama ne yazikki telefon hala kutusunda.. what a good situation..!

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yine bi video cıkmış piyasaya tıpkı 4.02 unlock edilmeden once çıkan video gibi ama bu sefer geohot'dan bir yalanma yok buyrun link bi bakın isterseniz.....

http://www.ipadforums.net/ipad-hacking/11552-limesn0w-unlock-ios-4-1-baseband-02-10-04-05-15-01-ipad-iphone-4-3gs-3g.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal_34

arkadaşlar yine bi video cıkmış piyasaya tıpkı 4.02 unlock edilmeden once çıkan video gibi ama bu sefer geohot'dan bir yalanma yok buyrun link bi bakın isterseniz.....

http://www.ipadforums.net/ipad-hacking/11552-limesn0w-unlock-ios-4-1-baseband-02-10-04-05-15-01-ipad-iphone-4-3gs-3g.html

Alıntıları Göster
    sanırım simkilit olayının kalkmasını beklemek benim gibi 3GS kullanan 2G den beri IPhone kullanıcısı olan ve 1 hafta önce abd den Ip4 alan birine bile zor geliyor ise 3 ay önce alıp bekleyenleri hayal etmek zor. gene de nankörlük etmeyeyim çok zorlanmıyorum tek kafamdaki sorun bundan sonra çıkacak upgradelerde de jb çıksa bile aylarca Unlock beklemek olacak sadece bunun stresi var içimde. sırf bu nedenle bugün satılığa koyabilirm aleti. aldığım paraya. 1050 TL siz ne dersiniz?

• quote:

Bu ilginç birsey. Bu konuyla ilgili aydinlatici bir açıklama yapabilecek biri var mi? Almayı düşünebilirim. Yani tr de kullanılabilir mi nasıl çalışıyor. Kısa bilgi verirseniz iPod alıp bu aparati da alabilirim sevgilime hediye olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: namal
    http://blog.iphone-dev.org/
    We'll be back shortly.
    Our servers are over capacity and certain pages may be temporarily unavailable. We're incredibly sorry for the inconvenience.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

Bu nedir? Hayirdir inşallah. Guzel haber mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

quote:

http://blog.iphone-dev.org/
    We'll be back shortly.
    Our servers are over capacity and certain pages may be temporarily unavailable. We're incredibly sorry for the inconvenience.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

Bu nedir? Hayirdir inşallah. Guzel haber mi?

Yok ya yanlış alarm yukarıda açıkladım... Heyecanıma yenik düşüp acele ettim, sakin olmak lazım tabi

İngilizcem olmadıgı icin anlamadım. Google Sagolsun cevirince anladım. Yanlış alarm. Yoğunluk varmis hepsi o.

• Google'da çok güzel çeviriyor Allah için onun çevirdiği gibi anlamaya kalksam edebiyatçı olurum ilimim faln artar xD
  • quote:

taaaa ekimde konulmuş bir post bu ve ltf altdaki yorumlarıda okuyun yayınlamadan önce ,ok

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.