Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemal_34
    arkadaşlar yine bi video cıkmış piyasaya tıpkı 4.02 unlock edilmeden once çıkan video gibi ama bu sefer geohot'dan bir yalanma yok buyrun link bi bakın isterseniz.....

http://www.ipadforums.net/ipad-hacking/11552-limesn0w-unlock-ios-4-1-baseband-02-10-04-05-15-01-ipad-iphone-4-3gs-3g.html

Geohot'tan su an bir yalanlama olmamasi normal cunku hem bu videoyu hem de limesn0w olayini zannedersem 2 ay once yalanlamisti :D
    Dostum tarihe bak istersen bi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_34
    arkadaşlar yine bi video cıkmış piyasaya tıpkı 4.02 unlock edilmeden once çıkan video gibi ama bu sefer geohot'dan bir yalanma yok buyrun link bi bakın isterseniz.....

http://www.ipadforums.net/ipad-hacking/11552-limesn0w-unlock-ios-4-1-baseband-02-10-04-05-15-01-ipad-iphone-4-3gs-3g.html

Geohot'tan su an bir yalanlama olmamasi normal cunku hem bu videoyu hem de limesn0w olayini zannedersem 2 ay once yalanlamisti :D
    Dostum tarihe bak istersen bi :))

Alıntıları Göster
    Hakkaten SIKTI ya ( 3 ay 1 Hafta )

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

quote:

Orijinalden alıntı: namal
    http://blog.iphone-dev.org/
    We'll be back shortly.
    Our servers are over capacity and certain pages may be temporarily unavailable. We're incredibly sorry for the inconvenience.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

Bu nedir? Hayirdir inşallah. Guzel haber mi?

önce bir okuyun yaaa ggl translte kullan ,zaten günde 10 kez olan şey, sanki ilk olmuş gibi , ne bu beee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAKA -- 17 Aralık 2010; 15:11:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

quote:

quote:

We'll be back shortly.
    Our servers are over capacity and certain pages may be temporarily unavailable. We're incredibly sorry for the inconvenience.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

önce bir okuyun yaaa ggl translte kullan ,zaten günde 10 kez olan şey, sanki ilk olmuş gibi , ne bu beee

Alıntıları Göster
    bende bayağı heyecanlanmıştım dev team in sayfanının bir süreliğine kapalı olduğunu görünce. şimdi dev team in sayfası açık, herhangi bir değişiklik yok gibi görünüyor...

• quote:

quote:

quote:

We'll be back shortly.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

hepimizin sinirleri bozulmuş kızıcak yer arıyoruz aslında arkadas cok kızılcak bırsey yazmmamıs sakın olalım :D
    su unlock cıksada sınırlerımız yatıssa artık ama bır sey var hep aynı seylerı yasaya yasaya sıkılmayan kalmadı hepımız bunaldık
    çıksın şu unlock yahu

• quote:

quote:

quote:

quote:

We'll be back shortly.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

önce bir okuyun yaaa ,zaten günde 10 kez olan şey, sanki ilk olmuş gibi , ne bu beee

Öncelikle üslubunuz çok rahatsız edici. Bu olayda okuyarak anlaşılacak birşey zaten yok, bir site neden server daki yoğunluk nedeniyle hizmet veremez...Çünkü sitenin trafiği olağanın üstünde seyrediyordur. Trafik neden olağanın üstüne çıkar...Çünkü insanlar o sitede merak ettikleri bir şeyin olduğunu duyar veya düşünürler. Bende bundan yola çıkarak, hergün girdiğim dev-team sitesinin yoğunluk nedeniyle hizmet veremediğini görünce acaba bir şey mi yayınladılar diye düşündüm ve safiyane bir şekilde forumda paylaştım. Sana günde 10 kez olan şey bana ilk defa oluyor çok mu imkansız bunun olması...
    Ayrıca ingilizce bilgim google translate kullanmamı gerektirmeyecek kadar iyidir. Lütfen üslubunuzu düzeltin.

evet arkadaşın üslubu biraz olumsuz fakat mazur görmek gerek bu işi beklemek sanki bir yakınının ameliyattan çıkmasını beklemek gibi. ve gün geçtikçe sinirleri iyice bozuyor milletin. allah bekleyenlere sabır versin. ama emin olun arkadaşlar er yada geç çıkacak ve rahatlıkla kullanabileceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: axutech

Unlock beklemek nedir, yaşamayan bilmez
    Ne uzun bekleyiş tanrım bu askerlik bitmez
    Lokum gibi telefon bir alo diyemez
    Ogün bugün çıkacak diye umudumuz dinmez
    Can bizdekide bu işkence çok bize
    Kurtar bizi tanrım bitsin bu çile

iPhone nelere kadir şuraya bak akrostij bile yazdırıyor
    Harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: eycan

Arkadaşlar,inanın:bu unlock çıkacak!Umudumuzu yitirmiyoruz,hadi koçlarım haydeee sıkın dişinizi

Alıntıları Göster
    Dün yok gelişme var yok yakında diyip ağzımıza bir parmak bal sürüp yine ortadan kayboldu bu adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

Dün yok gelişme var yok yakında diyip ağzımıza bir parmak bal sürüp yine ortadan kayboldu bu adamlar

Alıntıları Göster

Birileri kırmayı başarmış....Allah muhafaza, bu şekilde olmasında sonumuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

We'll be back shortly.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

önce bir okuyun yaaa ,zaten günde 10 kez olan şey, sanki ilk olmuş gibi , ne bu beee

Öncelikle üslubunuz çok rahatsız edici. Bu olayda okuyarak anlaşılacak birşey zaten yok, bir site neden server daki yoğunluk nedeniyle hizmet veremez...Çünkü sitenin trafiği olağanın üstünde seyrediyordur. Trafik neden olağanın üstüne çıkar...Çünkü insanlar o sitede merak ettikleri bir şeyin olduğunu duyar veya düşünürler. Bende bundan yola çıkarak, hergün girdiğim dev-team sitesinin yoğunluk nedeniyle hizmet veremediğini görünce acaba bir şey mi yayınladılar diye düşündüm ve safiyane bir şekilde forumda paylaştım. Sana günde 10 kez olan şey bana ilk defa oluyor çok mu imkansız bunun olması...
    Ayrıca ingilizce bilgim google translate kullanmamı gerektirmeyecek kadar iyidir. Lütfen üslubunuzu düzeltin.

Our servers are over capacity herşeyı acıklıyor zaten,sizin dediğniz ancak bu şekilde yazar '' we are update our webpage.... come back shortly ''falan filan
    bu durumda ingilizceniz ggl translate kullanacak kadar var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

We'll be back shortly.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

Our servers are over capacity herşeyı acıklıyor zaten,sizin dediğniz ancak bu şekilde yazar '' we are update our webpage.... come back shortly ''falan filan

Alıntıları Göster
    ben bu unlocku icat edeninnnnnnnnnnnnn taaaaaa.....................

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

We'll be back shortly.

HAYIRDIR İNŞALLAH....

Tamam kardeşim sen daha okuduğunu anlayamıyorsun gelmiş akıl fikir bağışlıyorsun sağa sola, yazdıklarımı bi okuda yazdığından yüzün kızarsın. Ben bi güncellemeden bahsetmişmiyim yoksa server daki yoğunluktan mı bahsetmişim... Bu tartışma burda bitsin lütfen pişman ettin yazdığıma, zihniyetin kötü kardeşim. Sahiplenmişsin sayfayı RTÜK gibi sağa sola sallıyorsun. Olmuyor bu şekilde.

evet cok haklısın başta boş post yazışmlar bitsin ,birdaki sefere sallamadan düşünürsün inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAKA -- 17 Aralık 2010; 16:06:22 >

• quote:

Tavsiyen için sağolda, farkettin mi bilmiyorum başa döndük. Ben zaten sen saçmalamadan önce yanlış alarm kusura bakmayın diye yazmışım daha ne uzatıyosun...Birazdan biride çıkar burası kavga etme yerimi bıdıbıdı yazar bişeyler... Bu konunun kaderi bu sanırım, birileri birilerini dumura uğratmak için çaba harcadıkça esas amacını bi türlü tutturamıyor konu. Şurda 20 sayfalık konuda huzur sağlanamıyor, Türkiyede sağlayanın alnından öpmek lazım.

yazdığım gibi ''sallamadan....'' darılma güçenme yok ,bye
  • quote:

quote:

Tavsiyen için sağolda, farkettin mi bilmiyorum başa döndük. Ben zaten sen saçmalamadan önce yanlış alarm kusura bakmayın diye yazmışım daha ne uzatıyosun...Birazdan biride çıkar burası kavga etme yerimi bıdıbıdı yazar bişeyler... Bu konunun kaderi bu sanırım, birileri birilerini dumura uğratmak için çaba harcadıkça esas amacını bi türlü tutturamıyor konu. Şurda 20 sayfalık konuda huzur sağlanamıyor, Türkiyede sağlayanın alnından öpmek lazım.

yazdığım gibi ''sallamadan....'' darılma güçenme yok ,bye

Arkadaşlar terbiye ve nezaket kurallarını ihlal ettiğinizin farkındamısınız form admin lerinin bu işe artık müdahale etmesi lazım çok gergin olan arkadaşları üyeliklerini iptal etsinler bence

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz
    Arkadaşlar terbiye ve nezaket kurallarını ihlal ettiğinizin farkındamısınız form admin lerinin bu işe artık müdahale etmesi lazım çok gergin olan arkadaşları üyeliklerini iptal etsinler bence

Kendime ait tüm mesajları sildim. Şu dakika itibariyle kişilerle tartışmak istemiyorum. Şimdi ben sana ters bişey söylesem sende aynı gergin kişi durumuna düşeceksin. Yani kimse durup dururken tartışmak istemez. Ben sana kötü hiçbirşey söylemiyorum zaten gerektirecek birşeyde yazmamışsın fikrindir eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namal -- 17 Aralık 2010; 17:06:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassilandia

Arkadaslar iphine 3g deki yontemi kullanarak 4 u de kiramazmiyiz?

Alıntıları Göster
    gerginlik var ama birer özür dilensin kapansın bu konu,

küslük olmasın, bilgile paylaşılıyor, dertler-iphone 4 simlock durumu- paylaşılıyor.

benim de elimde iki tane iphone var. satmak için getirdim ama simkilit muhabetinden kimse almak istemiyor. kredi kartımla aldım, şimdi ödemem lazım ama nafile.

dert çok,

ha bu arada, öyle hemen üyelikleri filan iptal edilsin .. olmaz öyle, ani bir kızgınlıkla konuşulubilir ama kestirip atmamak lazımdır.

gün ola harman ola, bi bakmışınız yarına kalmamış simlock çıkmış 4.2 4.1 ohhh. kavgalar kar kalır.;)

de hade barışın gardaşlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak Elma

quote:

Orijinalden alıntı: axutech

Unlock beklemek nedir, yaşamayan bilmez
    Ne uzun bekleyiş tanrım bu askerlik bitmez
    Lokum gibi telefon bir alo diyemez
    Ogün bugün çıkacak diye umudumuz dinmez
    Can bizdekide bu işkence çok bize
    Kurtar bizi tanrım bitsin bu çile

iPhone nelere kadir şuraya bak akrostij bile yazdırıyor
    Harika

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bu ne sinir. Bizde bekliyoruz da herkese catmıyoruz. Biraz sakin olun ne gerek var herkesi terslemeye vs.
    Sinir kat sayınız kaldırmıyorsa size de yazık satın gitsin :) Herkes bekliyor sonucta... Sanırım benim 3-4 ay oldu. Napalım elimiz mahkum...
    Neyse rahat olun, çıkar heralde yakında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Arkadaslar bu ne sinir. Bizde bekliyoruz da herkese catmıyoruz. Biraz sakin olun ne gerek var herkesi terslemeye vs.
    Sinir kat sayınız kaldırmıyorsa size de yazık satın gitsin :) Herkes bekliyor sonucta... Sanırım benim 3-4 ay oldu. Napalım elimiz mahkum...
    Neyse rahat olun, çıkar heralde yakında :)

Alıntıları Göster
    bu ne yaa..karılar kahvehanesini geçmiş burası....
    yokmu bir delikanlı şurada sadece iphone 4 unlock tan bahsedecek.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

bu ne yaa..karılar kahvehanesini geçmiş burası....
    yokmu bir delikanlı şurada sadece iphone 4 unlock tan bahsedecek.....

Alıntıları Göster
    Beyler en azından bir tarih filan yokmu boşu boşuna mı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

Beyler en azından bir tarih filan yokmu boşu boşuna mı bekliyoruz.

Tarih yok maalesef.
    Bazı siteler yılbaşından önce diyor bazıları chrismas dan önce diyor. Spirit JB sitesi de Limesn0w olayını hortlattı George Hotz 'un unlock çıkaracağını falan söylüyor... Beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok....
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.