Kesin zaman şu ios 4.3 yayınlandıktan sonraki 1 haftalık süreç...
quote:
Orijinalden alıntı: Caizen
Arkadaslar unlock için kesin bir zaman var mı?
haftaya perşembe çıkıyor kardeşim. Kuzenimin yiğenin arkadaşı amerikada apple da çalışıyor ondan duydum. Tövbe ya.
quote:
Orijinalden alıntı: otoroz
quote:
haftaya perşembe çıkıyor kardeşim. Kuzenimin yiğenin arkadaşı amerikada apple da çalışıyor ondan duydum. Tövbe ya.
quote:
Orijinalden alıntı: _kej_
quote:
Orijinalden alıntı: otoroz
quote:
Alıntıları Göster
merak edenlere en kesin tarihi veriyorum.......
Bu forumda ne zaman "unlock yayınlandı" mesajını görürseniz ozaman çıkmıştır....
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Caizen Arkadaslar unlock için kesin bir zaman var mı?
Kusura bakma steve seni dusunememis abisi bizede bi bilgi vermedi unlock hakkinda
@omerinho sagol kardesim. @otoroz eglenmek için başka seyler dene güzel arkadasim. Duzgunce bir soru sordum niye sacmaliyorsun anlamış degilim.
quote:
Orijinalden alıntı: burcink merak edenlere en kesin tarihi veriyorum.......
Bu forumda ne zaman "unlock yayınlandı" mesajını görürseniz ozaman çıkmıştır....
saygılar
Evet; en kesin tarih;)
quote:
Orijinalden alıntı: L.E.A.
quote:
Orijinalden alıntı: burcink merak edenlere en kesin tarihi veriyorum.......
saygılar
Evet; en kesin tarih;)
Alıntıları Göster
Arkadaşlar iPad2 lansmanı haftaya. Lakin beklenen değişiklikler olmayacak gibi, yeni sadece bir kaç özellik olacağı söyleniyor; hafızanın 512'ye yükseleceği, ön tarafta da büyük olasılıkla bir kameranın bulunacağı bunlardan iki tanesi. Daha ince olacağı söyleniyor lakin büyük olasılıkla daha yüksek çözünürlük olmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Ningauble
Arkadaşlar iPad2 lansmanı haftaya. Lakin beklenen değişiklikler olmayacak gibi, yeni sadece bir kaç özellik olacağı söyleniyor; hafızanın 512'ye yükseleceği, ön tarafta da büyük olasılıkla bir kameranın bulunacağı bunlardan iki tanesi. Daha ince olacağı söyleniyor lakin büyük olasılıkla daha yüksek çözünürlük olmayacak.
Alıntıları Göster
Bu arada, bu işlemin kullanıcı için güvenli olduğundan emin miyiz? ))
Yani smartphone'lar bugün birçok hassas bilgiyi içeriyor.
quote:
@omerinho sagol kardesim. @otoroz eglenmek için başka seyler dene güzel arkadasim. Duzgunce bir soru sordum niye sacmaliyorsun anlamış degilim.
arkadasım yani o nasıl sorudur öyle. unlock cıksa bütün forum yıkılırdı zaten . Hiç bakmazmı insan sayfalara ? neyse uzatmaya gerek yok .
quote:
çok daha iyi bir ekran cözünürlüğü olacak diyorlar ama zaten şuan ki ekranı bile çok iyi...
quote:
Orijinalden alıntı: yasinaka
quote:
çok daha iyi bir ekran cözünürlüğü olacak diyorlar ama zaten şuan ki ekranı bile çok iyi...
Evet ben de öyle bekliyordum fakat son gelen bilgiler çözünürlüğün aynı kalacağı yönünde. Bakalım haftaya göreceğiz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yasinaka
quote:
Evet ben de öyle bekliyordum fakat son gelen bilgiler çözünürlüğün aynı kalacağı yönünde. Bakalım haftaya göreceğiz.
Alıntıları Göster
Aaaaa yeter ama unlocktan konu ipad 2 ye döndü satışa döndü moderatörlere sesleniyorum burdan buna izin vermeyin
quote:
Orijinalden alıntı: serdargules
Aaaaa yeter ama unlocktan konu ipad 2 ye döndü satışa döndü moderatörlere sesleniyorum burdan buna izin vermeyin
Alıntıları Göster
hocam alışırsın burda ne muhabbetler döndü gereksiz...
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
hocam alışırsın burda ne muhabbetler döndü gereksiz...
saygılar
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun millet iPad Daily App'in ücretsiz aboneliği Mart 21'e kadar uzatıldı. iOS 4.3 Mart sonuna kaldı sanırım. Olsun varsın bu kadar bekledik, daha bekleriz.
Kaynak: Twitter, @ismashphone
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
Geçmiş olsun millet iPad Daily App'in ücretsiz aboneliği Mart 21'e kadar uzatıldı. iOS 4.3 Mart sonuna kaldı sanırım. Olsun varsın bu kadar bekledik, daha bekleriz.
Alıntıları Göster
beklemeye değer mi değmez mi kişiye göre değişir kişiye göre farklı yorumlanabilir ama 4-5 ay bekleyen biri için nasıl bir durumdur tahmin bile edemiyorum çünkü ben 20 gündür bekliyorum ve beklemekten 10günde sıkıldım 1000tlye satmak istiyorum ama inanın alıcısı yok:) elimizde kaldı yani benim fikrimce. İstesekte istemesekte bekleyen pozisyonunda kalmak durumunda kalıcam anlaşılan:) yada pazar günü simkilitsiz yurtdışından gelen arkadaştan 1500 tl karşılığında yeni bir iphone almak zorunda kalıcam Hayırlısı herkese iyi geceler, iyi beklemeler, iyi umutetmeler..
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque Geçmiş olsun millet iPad Daily App'in ücretsiz aboneliği Mart 21'e kadar uzatıldı. iOS 4.3 Mart sonuna kaldı sanırım. Olsun varsın bu kadar bekledik, daha bekleriz.
ustad belki mart basinda yeni ipad ve 4.3 tuketiciyle bulusur,bu esnada daily uygulamalari faln senin dedigin gibi ucretsiz olmaya devam eder ve senin dedigin tarihte parali moda gecer yani tuketiciyi yeni ipad e geciste birden soguslememek politikasi olabilir.yada ne biliyim apple inda heryerde kulagi var,dev team in 4.3u bekleyin cumlesi yuzundenmi geciktiriyolar..valla kafam patatese dondu :s. soylemek istedigimi anlamissindir umarim cunku ben tam anlayamadim:)))
quote:
Orijinalden alıntı: samtual
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Arkadaslar iphone4 ü aktive etmeden sürümünü, basebandını ögrenmek mümkünmüdür?? serinodan anlasılıyormus diye duymustum dogrumu dogruysa nasıl oluyor? Ayrıca her ip bir yıl uluslararası garantiye sahipmiş aktive edildiginde bu garanti baslıyormus varmı böyle bir durum?? bilen arkadaslardan cevap rica ediyorum
quote:
Beyler bu haberin varmıdır asllı astarı? Apple dan baktım ama bunla ilgili bi duyuruya raslamadım. Varmı sağlam bir kaynağımız? İnşallah buda sadece dedikodudan ibarettir.
quote:
Orijinalden alıntı: tuner106
quote:
Beyler bu haberin varmıdır asllı astarı? Apple dan baktım ama bunla ilgili bi duyuruya raslamadım. Varmı sağlam bir kaynağımız? İnşallah buda sadece dedikodudan ibarettir.
Zannetmiyorum aslı olduğunu şu an tüm resmi kaynaklarda 2 Mart olarak gözüküyor tarih. 2 Martta İpad 2 raflarda yerini alacak ve ios 4.3 yayınlanacak.Sonraki 1 haftalık süreçte unlock gelir benim fikrim.