Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wilkommen

alan memnun satan memnum neyın davası bu arkadaslar alan alsın satan satsın kımse kımseyı kışkırtmasın burda

Alıntıları Göster
    caytem bunun yeri burası değil dostum hıyar baba.hıyarı ye ewde yenı telefonla beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz
    arkadaşlar unlock cıkış tarihi 1.11.11 bekleyin görün

Fatihcim pardonda Can'ın mi sıkılıyor bi git allasen yok 1.11.11 yok su yok bu yazmayın gayri söyle seyler sacmalamayin DEVTEAM amcanın oğlu mu nerden bilinsin alla allahhh oldu o zaman "arkadaslar unlock çıkış tarihi 2.10.04 ha pardon o basebanddi" al burdan yak!!! Sıkıldım gayri yazmayın söyle seyler...
  • Orijinalden alıntı: emirgir

dostum çok pis fırça yemişsin....
    üstümüze gelmeyin valla bırakırız bu işleri diyorlar :)
    beklemek en iyisi...

az önce yine firca yedik DEVteam moderatörüden buyrun

People asking about the 02.10.xx unlock, then read this....

If there was any news then they would of told us on here or via Twitter. Twitter is the most likeliest place to hear something. Go follow MuscleNerd and Sherif on twitter. They are busy working on it, what would be the point in wasting time telling us every little bit that they have made progress on when it will be quicker to crack on with it and get it finished and then released. There's loads of people asking this question and its not something that you can just get overnight. It normally takes a good month or more depending if they come in to trouble or not before you see anything and they only started to work on it last Monday or the Monday before. They have loads of testing to do before then make the final product. Please STOP asking about it. This is exactly why geohot left the scene because people nagging him about jailbreaks and unlocks. Do you want the DevTeam to do the same? I have already seen @chpwn getting annoyed with people asking him and NO he doesn't work on the unlock. All I can say is be patient and go have some fun instead of filling this blog with comments about the unlock especially when you can just check yourself to see if there is any news. Thank you!.

lafın kısası en az bir ayda anca cıkar oda askılık olamaz ise

ben yemedim :hani bekleyenlere yani dünyadaki herkese demek istedim

ama iyide birşey oldu ,ben moderatöre birşeyler yazdım bu yazı ile ilgili :
    ''bu şekilde tamam ama en azından commentslerin en başına veya updatelerde not olarak yazsalar
    bu kadar soru bombardıma mağruz kalmazlar ve en aza indiriler ve olanıda kabul etmeleri gerekir ''diye ,birkaç post üst üste yolladım
    neyse bana cevab olarak bir kere yazman yeterli dendi .en azından okudular ve ilgi var :)

• Sherife
    @sherif_hashim I'm bored please 2.10.04 unlock please please please... =( very import this unlock for me and we and world =(

Diye yazdım yazmasa miydim acaba yalvarır gibi oldu sanki biraz xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheriff_hashim -- 7 Aralık 2010; 18:29:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim
    Sherife
    @sherif_hashim I'm bored please 2.10.04 unlock please please please... =( very import this unlock for me and we and world =(

guzel olmus
  • quote:

Sherife

Forumda Moral Bozucu , sizleri cihazlarınızı satmaya yönlendirici kişiler mevcut.
    Bu kişilerin amacı satışta olan telefonların piyasasını düşürmek ve yurtdışına gitmeden , kargo parası ödemeden , risk almadan IPHONE 4 sahibi olmaktır.
    İsim isim yayınlamak istemiyorum ancak bu kişilere ve fikirlerine itibar etmeyiniz.
    Bu ölücü zihniyetteki adamların yorumlarını ve kaynağı olmayan duyumlarını UNLOCK yayınlandığı gün görün.Birçoğu yeni açılan hesaplardan yazmaktadır.
    işi gücü bu tarz boş işler olan bu arkadaşlara fırsat vermeyelim.

Kısaca soru - cevap ayarladım.Umarım vakit kazandırır ilgilenen arkadaşlara...

-Unlock çıkacak mı?
    +Evet daha önceki 3G 3GS ve 4 nasıl çıktıysa 4.1 sürüm içinde Unlock yayınlanacak.

-Unlock nezaman yayınlanacak?
    +Süre vermek güç ancak şimdiye yayınlanmalıydı.Yakın sürede yayınlanacağına inanıyoruz.Konuya muhattap ekipler bu versiyon üzerinde çalımaktalar.Unlock un hazır olduğu ve yayınlanması için beklenildiği dahi söylenilmekte.5 dakika sonrada 1 ay sonrada olabilir ;)Az kaldı....

-Unlock yaptığını idda eden internet siteleri var.Doğru mudur?

+Ben yaptırabileni daha duymadım.

Kolay gelsin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Forumda Moral Bozucu , sizleri cihazlarınızı satmaya yönlendirici kişiler mevcut.
    Bu kişilerin amacı satışta olan telefonların piyasasını düşürmek ve yurtdışına gitmeden , kargo parası ödemeden , risk almadan IPHONE 4 sahibi olmaktır.
    İsim isim yayınlamak istemiyorum ancak bu kişilere ve fikirlerine itibar etmeyiniz.
    Bu ölücü zihniyetteki adamların yorumlarını ve kaynağı olmayan duyumlarını UNLOCK yayınlandığı gün görün.Birçoğu yeni açılan hesaplardan yazmaktadır.

-Unlock çıkacak mı?
    +Evet daha önceki 3G 3GS ve 4 nasıl çıktıysa 4.1 sürüm içinde Unlock yayınlanacak.

+Süre vermek güç ancak şimdiye yayınlanmalıydı.Yakın sürede yayınlanacağına inanıyoruz.Konuya muhattap ekipler bu versiyon üzerinde çalımaktalar.Unlock un hazır olduğu ve yayınlanması için beklenildiği dahi söylenilmekte.5 dakika sonrada 1 ay sonrada olabilir ;)Az kaldı....

Kolay gelsin ;)

eline sağlık gayet açık ve net

• quote:

Sherife

belki sen yazdın diye çıkarırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Sherife

belki sen yazdın diye çıkarırlar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar forumda yazmıştım bir daha yazayım eminim cevabını bilip de yazmaya üşenenler çok oluyordur :) Ben de 3 haftadır unlock bekliyorum. Şimdiye kadar yaptığım tek iş teli itunesa tanıtmak ve pasaport kaydını yaptırmak oldu. Versiyon 4.1 shsh kayını almadım o nedir bilmiyorum ama bu versiyonun shsh kaydını almalı mıyım şimdi? Bir de bazıları 4.1 in shsh kaydı bitti falan dediler 4.2 alınıyor dediler. Eee sorum şu 4.1 in unlocku çıktıgında ben shsh kaydını almadıgımdan kullanamama durumum olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzen Larry Balki

Arkadaşlar forumda yazmıştım bir daha yazayım eminim cevabını bilip de yazmaya üşenenler çok oluyordur :) Ben de 3 haftadır unlock bekliyorum. Şimdiye kadar yaptığım tek iş teli itunesa tanıtmak ve pasaport kaydını yaptırmak oldu. Versiyon 4.1 shsh kayını almadım o nedir bilmiyorum ama bu versiyonun shsh kaydını almalı mıyım şimdi? Bir de bazıları 4.1 in shsh kaydı bitti falan dediler 4.2 alınıyor dediler. Eee sorum şu 4.1 in unlocku çıktıgında ben shsh kaydını almadıgımdan kullanamama durumum olur mu ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım 4.1 için SHSH kaydı almadıysan şuan almanın mümkün olmadığını sanıyorum.4.2 olarak alıyorsun sanırım.
    SHSH kaydı almadığın için kullanmama durumun olmaz ancak ileride retore etmen gerekirse o zaman sana çok büyük kolaylık sağlardı 4.1 SHSH.
    Anlatabildim mi bilmiyorum ama kısaca şuan alacağın SHSH ile restore durumunda cihazın 4.2 versiyon olacaktır.
    Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ancak burası ağırlıklı olarak Unlock un koşulduğu bir başlık.SHSH ile ilgili konu başlığı altında ulaşabilirsin çözüme.
    Kolay gelsin...

• quote:

Arkadaşım 4.1 için SHSH kaydı almadıysan şuan almanın mümkün olmadığını sanıyorum.4.2 olarak alıyorsun sanırım.
    SHSH kaydı almadığın için kullanmama durumun olmaz ancak ileride retore etmen gerekirse o zaman sana çok büyük kolaylık sağlardı 4.1 SHSH.
    Anlatabildim mi bilmiyorum ama kısaca şuan alacağın SHSH ile restore durumunda cihazın 4.2 versiyon olacaktır.
    Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ancak burası ağırlıklı olarak Unlock un koşulduğu bir başlık.SHSH ile ilgili konu başlığı altında ulaşabilirsin çözüme.
    Kolay gelsin...

Arkadaşım sağol cevabın için o zaman shsh kaydını 4.2 olarak alırsam ben 4.2 nin unlockunu beklemek durumunda kalıcam değil mi? 4.1 daha çıkmadı 4.2 nin unlock u .... ölme eşeğim ölme... Doğru mu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: byalican

quote:

-Unlock çıkacak mı?

Kolay gelsin ;)

katiliyorum son derece yerinde tespit turlu bahanelerle insanlara gaz verip sogutmaya calisanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzen Larry Balki

quote:

Kolay gelsin...

Arkadaşım sağol cevabın için o zaman shsh kaydını 4.2 olarak alırsam ben 4.2 nin unlockunu beklemek durumunda kalıcam değil mi? 4.1 daha çıkmadı 4.2 nin unlock u .... ölme eşeğim ölme... Doğru mu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Ben anlatamadım.SHSH kaydını 4.2 olarak alırsın kalır bir köşede.
    devamında cihazını unlock geldiği zaman 4.1 unlock ile açar kullanırsın.Ama olurda bir problem sonucu restore etmen gerekirse 4.1 olarak devam etmek yerine 4.2 ile yenileneceğini sanıyorum.dolayısı ile tekrar simlock olacaktır.Bu nedenle 4.1 shsh ın alınması gerektiğini sanıyorum.

Bu anlatımlarımı iyi bilen bir arkadaşa danışarak teyit etmeni isterim.Ben mantığının bu olduğunu sanıyorum.ayrıca SHSH kaydı cihaza özel bir kayıttır.farklı cihazın kaydı ile işlem yapılamaz.

Dostum şuan SHSH almadan bilgili kişilere danışmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak11 -- 7 Aralık 2010; 20:04:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

quote:

Orijinalden alıntı: byalican

quote:

-Unlock çıkacak mı?

Kolay gelsin ;)

katiliyorum son derece yerinde tespit turlu bahanelerle insanlara gaz verip sogutmaya calisanlar var

Farkında olan arkadaşları görmek güzel.

• Burası ne karışmış böyle ya bende unlock çıkar diye alacaktım zamaninda iyiki almamisim 3G ile yola devam adam gibi bisey cikmadikca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

Burası ne karışmış böyle ya bende unlock çıkar diye alacaktım zamaninda iyiki almamisim 3G ile yola devam adam gibi bisey cikmadikca
    ya cıkıp deselerkı tarıh şu 1 ay sonra yayınlıycaz ama yok tarıh vermeden bekletıyorlarya bızı ona yanıyorum cıhazı satıcam ertesı gun unlock cıkıcak sınırımden oturup aglıycam ya neden tarıh vermıyorlar 1 ay sonra desınler 3 ay sonra desınler ama bırsey desınler herkes sherıff hashım onu dedı bunu dedı sunu tweet etdı bunu tweet etdı dıyor ben o adamın tweet ıne bakıyorum adma kırk yılda bırsey yazıyor yada yazmıyor saolsun bızım arkadaslarımızda orda yazılan ne varsa alıp buraya kopyalıyor anlamıs degılım benmı yanlıs sheriff hashim i takıp edıyorum acaba :-D

ortalıklarda i phone 5 fotıları dolanmaya basladı bıle bı z hala ip4 lere unlock beklıyoruz bunun sebebı ne att ne apple bunun sebebı 3 kagıtcı ıthalatcı fırmalarımız 3 lıralık malı 5 lıraya satarlar bırde sınırlı sayıda yetmıycek adetlerde getırıp onlarıda ya kontratlı satıyorlar yada el altından eşe dosta satıyorlar
    bıraz ınatcı ısenız bırazda sansınız varsa adınızı bır kac yere yazdırırsanız belkı bır ıhtımal buluyorsunuz yazıkkı boyle bır ulkede yasıyoruz aslında cennet bır ulke ama art nıyetlı fırsatcı fırmalar toplulugu ıle dolu olunca ne yazıkkı boyle oluyor

İŞTE YURDUM MANZARASI

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

ya cıkıp deselerkı tarıh şu 1 ay sonra yayınlıycaz ama yok tarıh vermeden bekletıyorlarya bızı ona yanıyorum cıhazı satıcam ertesı gun unlock cıkıcak sınırımden oturup aglıycam ya neden tarıh vermıyorlar 1 ay sonra desınler 3 ay sonra desınler ama bırsey desınler herkes sherıff hashım onu dedı bunu dedı sunu tweet etdı bunu tweet etdı dıyor ben o adamın tweet ıne bakıyorum adma kırk yılda bırsey yazıyor yada yazmıyor saolsun bızım arkadaslarımızda orda yazılan ne varsa alıp buraya kopyalıyor anlamıs degılım benmı yanlıs sheriff hashim i takıp edıyorum acaba :-D

ortalıklarda i phone 5 fotıları dolanmaya basladı bıle bı z hala ip4 lere unlock beklıyoruz bunun sebebı ne att ne apple bunun sebebı 3 kagıtcı ıthalatcı fırmalarımız 3 lıralık malı 5 lıraya satarlar bırde sınırlı sayıda yetmıycek adetlerde getırıp onlarıda ya kontratlı satıyorlar yada el altından eşe dosta satıyorlar
    bıraz ınatcı ısenız bırazda sansınız varsa adınızı bır kac yere yazdırırsanız belkı bır ıhtımal buluyorsunuz yazıkkı boyle bır ulkede yasıyoruz aslında cennet bır ulke ama art nıyetlı fırsatcı fırmalar toplulugu ıle dolu olunca ne yazıkkı boyle oluyor

İŞTE YURDUM MANZARASI

Alıntıları Göster
    adam ne zmn bitecegini nereden bilsin.uğraşıyor.1 günde 1 dk da 1 ayda süreiblir. yeni yıla telefonlarımızla giricez.ben buna inanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: PRIVATE

adam ne zmn bitecegini nereden bilsin.uğraşıyor.1 günde 1 dk da 1 ayda süreiblir. yeni yıla telefonlarımızla giricez.ben buna inanıyorum...

Eyvallah kardeşim.İyi niyetin dahi yeterli.Ne yalan söyliyeyim bende bu aralar bir süpriz bekliyorum.Yarın değil ancak 15 inden sonra olacakmış gibi :)
  • quote:

-Unlock çıkacak mı?

Kolay gelsin ;)

Bende iphone kullanıcısıyım ama sizin gibi hepi topu bir telefonu böyle saplantı haline de getirmiyorum. Amma senaryo kurmuşsun hocam ya. Şaştım kaldım valla. Sal biraz kendini hahahaha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PRIVATE

Eyvallah kardeşim.İyi niyetin dahi yeterli.Ne yalan söyliyeyim bende bu aralar bir süpriz bekliyorum.Yarın değil ancak 15 inden sonra olacakmış gibi :)

Alıntıları Göster
    bu arada beyler 4.3 çıkış tarihi 9 aralık diye bir tweet okudum gerçek payı var mı?
    13 aralık denmişti
    bağlantı noktası 4.3 mü acaba diye düşünmüyo değilim

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.