Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cassilandia

Arkadaslar iphine 3g deki yontemi kullanarak 4 u de kiramazmiyiz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birinizin acayip yardımına ihtiyacım var iphone 4.1 sürüm var elimde abd den alınma tüm içeriği silmem lazım ama sildikten sonra bilgisayara bağlayın itunese diye bir ibare çıkacak bunu biliyorum diğer telefonumda oluyordu ama onunla baseband olayım yoktu biriniz yardım etsin telefonum 4.2 ye yükselmesin tahminimce yükselir bu işlemi yaparsam. nasıl koruyacağım 4.1 sürümünü bu arada att nin kartı var bende eğer gerekli olacaksa. ne öneriyorsunuz arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfman_1

quote:

Orijinalden alıntı: serdargules

quote:

Orijinalden alıntı: zerock069

WorldWideGuarantee

buraya ne diyorsunuz :)

Ben vermiş olduğun siteye tatmin edici cevap alabilmek için mesaj attım şuan bekliyorum... Çünkü fiyat çok yüksek değil kandırmada olabilir gelen cevaba göre geniş kapsamlı araştırma yapacağım...

Sacma sapan bir site dikkat edin. 28 subatta 4.3 cikacagina suphem yok artik. Unlock da en gec bir hafta sonra yayinlanir. 4.3 muthis sayilmasa da yenilikler getiriyor. App store dan yuklenen bir uygulamayi devam ederken iptal edebilecek ve iphone umuzu wifi istasyonu gibi kullanabilcekmisiz. Baseband koruyarak update mumkun olsa bile ugrade edecegimi sanmiyorum. ;) ne olur ne olmaz.

bu saydıkların bnce upgrade için yeterli sebepler dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: free.mirage
    arkadaşlar birinizin acayip yardımına ihtiyacım var iphone 4.1 sürüm var elimde abd den alınma tüm içeriği silmem lazım ama sildikten sonra bilgisayara bağlayın itunese diye bir ibare çıkacak bunu biliyorum diğer telefonumda oluyordu ama onunla baseband olayım yoktu biriniz yardım etsin telefonum 4.2 ye yükselmesin tahminimce yükselir bu işlemi yaparsam. nasıl koruyacağım 4.1 sürümünü bu arada att nin kartı var bende eğer gerekli olacaksa. ne öneriyorsunuz arkadaşlar

Bendee 4.1 vardi düne kadar sn0w la4.2 yukselttim basebantim ayni kaldi ama su an 4.2 kullaniyorimwww.ucandairem.com burdan yardim alabilirsin

• Sultanherko : bi terslik olur da bb yukselir diye cok korkuyorum ama bi kez daha beklemeye dayanamam ;) boyle de guzel. ilk kez konu disina cikicam cok ozur dileyerek kulaklik da mikrofon ozelligi var mi arkadaslar? Malum deneyemedim daha ;)
  • quote:

Sultanherko : bi terslik olur da bb yukselir diye cok korkuyorum ama bi kez daha beklemeye dayanamam ;) boyle de guzel. ilk kez konu disina cikicam cok ozur dileyerek kulaklik da mikrofon ozelligi var mi arkadaslar? Malum deneyemedim daha ;)

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Sultanherko : bi terslik olur da bb yukselir diye cok korkuyorum ama bi kez daha beklemeye dayanamam ;) boyle de guzel. ilk kez konu disina cikicam cok ozur dileyerek kulaklik da mikrofon ozelligi var mi arkadaslar? Malum deneyemedim daha ;)

var

Alıntıları Göster
    Korkan arkadaşlar iFunBox ile cihazlarının versiyonunu 5.0 civarı birşey yapsınlar isteseler dahi iTunes güncellemez cihazı.

• quote:

quote:

WorldWideGuarantee

Ben vermiş olduğun siteye tatmin edici cevap alabilmek için mesaj attım şuan bekliyorum... Çünkü fiyat çok yüksek değil kandırmada olabilir gelen cevaba göre geniş kapsamlı araştırma yapacağım...

simdi düsünüyosun diyosun ki ulan adamlar sitesini yapmıs dıger surumlerın unlock u yapılıyo adamlar kredı kartı sıstemı falanda ugrasmıslar . ınanası gelıyor ınsanın .. ama sonrada dıyosun kı , 300 binden assaa bızımle kader arkadası olan yoktur . hıc mı kımse denememısdır (avrupadakılerde dahıl) ama bıde dıyosun kı bı tek turkler dııl dolandırıcılıkta basarılı olan kısıler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: koc77

quote:

quote:

WorldWideGuarantee

simdi düsünüyosun diyosun ki ulan adamlar sitesini yapmıs dıger surumlerın unlock u yapılıyo adamlar kredı kartı sıstemı falanda ugrasmıslar . ınanası gelıyor ınsanın .. ama sonrada dıyosun kı , 300 binden assaa bızımle kader arkadası olan yoktur . hıc mı kımse denememısdır (avrupadakılerde dahıl) ama bıde dıyosun kı bı tek turkler dııl dolandırıcılıkta basarılı olan kısıler ...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hollandada ip4 ler unlock mu satılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar bugün elime iphone 4 ulaştı . Üstünde herhangi bir şey yapılmadı sadece gümrük girişi sağlandı. Şimdi Unlock yapıldıktan sonra telefonum normal free telefonlarla eşdeğer olacak değil mi ? Yani yasal olarak itunes a girip acc alıp ücretli olarak program indirebilicem . yoksa JB şart mıdır ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucin670

Evet arkadaşlar bugün elime iphone 4 ulaştı . Üstünde herhangi bir şey yapılmadı sadece gümrük girişi sağlandı. Şimdi Unlock yapıldıktan sonra telefonum normal free telefonlarla eşdeğer olacak değil mi ? Yani yasal olarak itunes a girip acc alıp ücretli olarak program indirebilicem . yoksa JB şart mıdır ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum .

Alıntıları Göster
    itunesle işlem yapmak uygulama yklemek için JB ye gerek yok JB, bu uygulamaları ücretsiz indirmene ve telefonunu daha fonksiyonlu kullanmanı saglar

• quote:

Orijinalden alıntı: sultanherko

itunesle işlem yapmak uygulama yklemek için JB ye gerek yok JB, bu uygulamaları ücretsiz indirmene ve telefonunu daha fonksiyonlu kullanmanı saglar

Alıntıları Göster
    Eskiden musclenerd olsun sherif hashim olsun iyi yada kotu twit atarlardi artik hic ses seda yok bu ne sessizlik ya boyle giderse unlock filan yalan olmus dun kadikoy yazicioglundaydim telefoncularla konustum unlock ne zaman cikar cikarmi diye sordum umidi kestik artik diyor herkes tam o anda bir amca geldi yigeni iphone 4 u sil demis acilmiyor elmada kaliyor bunu yapabilirmisiniz ah be amca dedim icimden yapariz ama yurt disi bu sim kilidi acilmiyor dedi tamirci bende dedim 6aydir bekliyorum yazik yaa rezillik cektiriyor bu salak apple hepimize o kadar ah aldiki steve amca belkide ondan hastalanmistir neyse ona ALLAH tan acil sifalar bizede sabirlar diliyorum
    Unutmadan musclenerd ve sherif den haberi olan paylasabilirmi saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

Hollanda 'dayim.
    Vodafone ve KPN satiyor. Ikisi de locklu.
  • quote:

quote:

WorldWideGuarantee

arkadasım bende mail attım , cevap geldı bana . sanada döndüklerinde karsılastıralıım bı gelen mesajları , cünkü genelde kolpa sitelerin cevapları otomatik ve aynı oluyor . .

• Bu sitelerin hepsi 3 kağıt,sakın para kaptırmayın
  • Mobilde oldu sayfa 300 ve halaa tik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: koc77

quote:

quote:

WorldWideGuarantee

arkadasım bende mail attım , cevap geldı bana . sanada döndüklerinde karsılastıralıım bı gelen mesajları , cünkü genelde kolpa sitelerin cevapları otomatik ve aynı oluyor . .

Alıntıları Göster
    Arkadaslar merhaba bende sessiz bekleyenlerdenim Gerçi benim durumum sizden biraz farklı.Ben şu an amerikadayim mayıs ayında geri döneceğim.Daha önce ipod 4 alıp kız arkadaşıma hediye ettim.Skype üzerinden konuşmak için kendime ipod yada iphone almaya karar vermiştim ipod u kız arkadaşıma hediye ettikten sonra.Uzun süre düşündüm sizin konunuzu okudum,aylardır bekleyenler olduğunu okudum ama yinede gittim iphone 4.2.1 aldım.Çünkü tekrar bir ipod 4 almak istemedim şarj süresi çok can sıkıcıydı ve zaten iphone 4 almak istiyordum.Kontratlı alamazdım çünkü geri döneceğim.Kısacası bu can sıkıcı bekleyiş hoşuma gitmiyor.Telefonu alalı neredeyse bir ay olacak.Bir kaç gün daha şansım var geri vermek için ama %10 u nu kesiyorlar geri alırken yani yaklaşık 65 dolar param gitmiş olucak.Gidicek parayı düşünmüyorum yanlış anlamayın ama siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: firat3485

Arkadaslar merhaba bende sessiz bekleyenlerdenim Gerçi benim durumum sizden biraz farklı.Ben şu an amerikadayim mayıs ayında geri döneceğim.Daha önce ipod 4 alıp kız arkadaşıma hediye ettim.Skype üzerinden konuşmak için kendime ipod yada iphone almaya karar vermiştim ipod u kız arkadaşıma hediye ettikten sonra.Uzun süre düşündüm sizin konunuzu okudum,aylardır bekleyenler olduğunu okudum ama yinede gittim iphone 4.2.1 aldım.Çünkü tekrar bir ipod 4 almak istemedim şarj süresi çok can sıkıcıydı ve zaten iphone 4 almak istiyordum.Kontratlı alamazdım çünkü geri döneceğim.Kısacası bu can sıkıcı bekleyiş hoşuma gitmiyor.Telefonu alalı neredeyse bir ay olacak.Bir kaç gün daha şansım var geri vermek için ama %10 u nu kesiyorlar geri alırken yani yaklaşık 65 dolar param gitmiş olucak.Gidicek parayı düşünmüyorum yanlış anlamayın ama siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    @firat3485
    Ben olsam unlock beklemezdim, iade ederdim.
    Mesajından tekrar döneceğin yerin neresi olduğunu anlamadım ama devamlı Türkiyede kalacaksan, sim free yada Türkiye garantili cihazlara bakmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: samtual

@firat3485
    Ben olsam unlock beklemezdim, iade ederdim.
    Mesajından tekrar döneceğin yerin neresi olduğunu anlamadım ama devamlı Türkiyede kalacaksan, sim free yada Türkiye garantili cihazlara bakmanı öneririm

Alıntıları Göster
    Özür dilerim açık yazmamışım mayısta Türkiye'ye döneceğim. Açıkcası bende beklemek istemiyorum ama kız arkadaşım çıkmazsa ben vereceğim parasını sana diyor tabiki böyle bir şeyi kabul etmem.Açıkcası iphone yada ipod işimi çok görüyorum burda dil kursundayım ve sürekli sykype üzerinden görüşüyorum okuldayken,elim ayağım gibi yani.Geri versemde gidip bu sefer ipod almak istemiyorum çok kararsız kaldım.Aslında benim planım ingiltereden almaktı ama oraya gitmem daha kesin değil.Gitmem kesinleşse bile yaza gidebilirim ancak.

• quote:

Özür dilerim açık yazmamışım mayısta Türkiye'ye döneceğim. Açıkcası bende beklemek istemiyorum ama kız arkadaşım çıkmazsa ben vereceğim parasını sana diyor tabiki böyle bir şeyi kabul etmem.Açıkcası iphone yada ipod işimi çok görüyorum burda dil kursundayım ve sürekli sykype üzerinden görüşüyorum okuldayken,elim ayağım gibi yani.Geri versemde gidip bu sefer ipod almak istemiyorum çok kararsız kaldım.Aslında benim planım ingiltereden almaktı ama oraya gitmem daha kesin değil.Gitmem kesinleşse bile yaza gidebilirim ancak.

bence beklenebilir durum o kadar da vahim değil.Kendi açımdan artık 4.3 ün 28 inde çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum ve ardından 1-2 haftaya kadar unlock çıkacaktır.Kısacası en geç 15 marta kadar bu iş biter çoğu gitti azı kaldı kısacası bu kadar beklemişken 2-3 hafta daha beklenir diyorum.Tabiki tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

bence beklenebilir durum o kadar da vahim değil.Kendi açımdan artık 4.3 ün 28 inde çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum ve ardından 1-2 haftaya kadar unlock çıkacaktır.Kısacası en geç 15 marta kadar bu iş biter çoğu gitti azı kaldı kısacası bu kadar beklemişken 2-3 hafta daha beklenir diyorum.Tabiki tercih sizin.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN ÖZELDEN LÜTFEN..

iphone 4 yurtdışından aldım 2. el olarak.

telefonu açıyorum elma işareti kurukafaya dönüyor...

telefon açılmıyor acil aramalarda kalıyor sim kart aktivasyonunu bile yapamıyorum itunes a bile bağlanamıyorum...
    ACIL YARDIM EDIN BILEN VARSA LUTFEN VE PROBLEMSIZ OLSUN LUTFEN...
    konuyu baştan sona okudum ama yapamıyorum bu işlemleri lütfen....

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.