Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgunkutay

Hareketli tabi burası , kıpır kıpır yerimizde duramıyoruz sinirden....

Bu arada bendeki ip4 Almanya Vodafone, daha once mail ile red cevabı verdiklerini yazmıştım. Kuzen ( Almanya'da ) bizzati görüştü Vodafone'dan biri ile faturayı falan gönderdik , adam ben hallederim, merak etmeyin demiş ama bekliyoruz şimdi. Gelişmeleri bildiririm en azından Almanya'dan almayı düşünenler için faydası olur.

Sevgiler
    kardeşim benim arkadaşımda Almanya dan getirdi iphone 4 1 aydır sorunsuz kullanıyor bu hafta banada getirecek vodafondan alacakmış unluck satışımı ne işey varmış sorun olmuyor dedi
  • David Pogue wrote in New York Times review of the Verizon iPhone 4, claims that the new Personal Hotspot feature would come to existing AT&T iPhone users on February 13. Just a minutes before, that phrase was deleted from the online review. Wait for that date as more comes.

Geohot, New York Times yazarlarindan David Pogue 'un yazisini yakalamis. Yakalamis dedim cunku 1 dakika sonra yazi kaldirilmis.

Yazida, Verizon iPhone larin cikmasinin ardindan ayin 13unde mevcut AT&T kullanicilari icinde 4.3 un cikarilacagindan bahsedilmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decabol

David Pogue wrote in New York Times review of the Verizon iPhone 4, claims that the new Personal Hotspot feature would come to existing AT&T iPhone users on February 13. Just a minutes before, that phrase was deleted from the online review. Wait for that date as more comes.

Geohot, New York Times yazarlarindan David Pogue 'un yazisini yakalamis. Yakalamis dedim cunku 1 dakika sonra yazi kaldirilmis.

Yazida, Verizon iPhone larin cikmasinin ardindan ayin 13unde mevcut AT&T kullanicilari icinde 4.3 un cikarilacagindan bahsedilmis.
    @ahmetyuce

13 ünde çıkacaksa, 20 si gibi ul yayınlanabilir, ama artık yayınlansın diyebilir miyiz?

yada hemen 14-15 ine..
  • işte budur arkadaş araştırmacı unlokcçuluk. :) güzel haber, 13 şubat, hatta takibi haftaya kitlenmiş durumdayız. Allah hepimize peygamber sabrı versin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

işte budur arkadaş araştırmacı unlokcçuluk. :) güzel haber, 13 şubat, hatta takibi haftaya kitlenmiş durumdayız. Allah hepimize peygamber sabrı versin :)
    acaba 100.sayfa açılır mı bu mesajla
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

acaba 100.sayfa açılır mı bu mesajla

Alıntıları Göster
    126 gun oldu sınır 150 daha oncede yazdım cıksın artık...13 subat dıye bısey duydum ınsallah dogrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcunpa

126 gun oldu sınır 150 daha oncede yazdım cıksın artık...13 subat dıye bısey duydum ınsallah dogrudur

Alıntıları Göster
    Geçen ay 1,59 baseband ios 4.1 telefonum kitlendi diye 4.2.1 yükledim nasılsa at&t hattı ile kullanıyorum diy. Uzun süre bekledim jb yok haliyle basebandda yükselti sonra döndüm 4.1'e jb yapabilmek için ama baseband yüksek kaldı
    Şimdide at&t hattı değiştirmek istiyorum, unlimited plan vergilerle falan aylık 120 küsür dolara geliyor. Burada simple mobile diye bi servis sağlayıcı var ona geçeceğim sanırım. Bıktım at&t'ye her ay para ödemekten. Nasılsa 4 5 ay önce cancel etmiştim 24 aylık anlaşmamı. Artık at&t'ye bağlı değilim ama unlock çıkana kadarda bağlıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: orcunpa

Alıntıları Göster
    14. Şubatta Sevgılıle rgunu hedıyesı olsun bıze hadi bakalım:)) Şerif den ses seda yok ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

Geçen ay 1,59 baseband ios 4.1 telefonum kitlendi diye 4.2.1 yükledim nasılsa at&t hattı ile kullanıyorum diy. Uzun süre bekledim jb yok haliyle basebandda yükselti sonra döndüm 4.1'e jb yapabilmek için ama baseband yüksek kaldı
    Şimdide at&t hattı değiştirmek istiyorum, unlimited plan vergilerle falan aylık 120 küsür dolara geliyor. Burada simple mobile diye bi servis sağlayıcı var ona geçeceğim sanırım. Bıktım at&t'ye her ay para ödemekten. Nasılsa 4 5 ay önce cancel etmiştim 24 aylık anlaşmamı. Artık at&t'ye bağlı değilim ama unlock çıkana kadarda bağlıyım

tebrikler dalya demişsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: L.E.A.

quote:

Orijinalden alıntı: hougras

tebrikler dalya demişsiniz...

Alıntıları Göster
    Bence de sevgililer günü yayınlayacaklar unlock'ı. Seviyolar zaten sunday funday vs ıvır zıvır işleri

• quote:

Orijinalden alıntı: abaqus

Bence de sevgililer günü yayınlayacaklar unlock'ı. Seviyolar zaten sunday funday vs ıvır zıvır işleri

Alıntıları Göster
    Twitter 'dan bilgi düştükçe sizinle paylaşmaya çalışıyorum.

Jailbreak ile ilgili şeyleride yazıyorum çünkü genelde JB ve Unlock birbirini takiben geliyor.

Geohot(US)
    GreenPois0n RC5 will support custom animated boot logo about 2 hours ago via bitly
    GreenPois0n RC5 değiştirilebilir başlangıç logosunu ekledi. 2 saat önce yazılmış. Yani boş durmuyorlar.
    Üzerine yeni eklentiler yapmaya başlamışlar.
    Buyrun video.

This video is unlisted. Only those with the link can see it.
    Bu video listelenmemiştir. Sadece linke sahip olanlar görebilir.
    Dün yayınlandı.
    http://www.youtube.com/watch?v=T3NYPVT13xw&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: abaqus

Alıntıları Göster
    ============>SHSH KAYDI NEDIR NASIL YAPILIR<=============

SHSH Kayıt nedir: Cihazınızda yüklü olan mevcut firmware sürümünün server'a kayıt edilmesidir. Bu kayıt, apple eski OS sürümlerini imzalamayı bıraktıktan sonra sürümü yüklerken kontrolden geçmesini sağlar. Her yeni FW'nin çıkmasından sonra bir önceki sürümü imzalamayı bırakan apple, host dosyasında yapılan küçük bir değişiklikten sonra sürümün imzalı olduğunu varsayarak yüklemeye olanak verir. Artık tüm cihazlar sürüm denetlemesine giriyor...

İlk olarak söylemekte fayda var şuan cihazım elimde olmadığı için biraz kısıtlı anlatım olacak şimdiden kusuruma bakılmasın...

Öcelikle Windows Kullananlar (TIKLA) burdan programı bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir...

1-Bilgisayarımıza inen programı açıyoruz
     iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler

2-Telefonumuzu kablo ile bağladıktan sonra programda telefonumuzun ismi otomatik olarak gözükmektedir.

3-Sağ kısımda bulunan "Save SHSH" butonuna basıp programın işini bitirmesini beklememiz gerekmektedir.

4-İşlem bittiği zaman Belgelerim Klasörünün içinde ".shsh" adında bir klasör oluşacaktır içindeki dosyaları saklamanız gerekmektedir.

=========> TELEFON ile SHSH Almak <========

1-Telefondan Cydia programini açıp..

2-Search kısmından "iSHSH"yazıp çıkan programı kurunuz.

3-programı açıp "save" e basmanız yeterli uzun bir süreden sonra program kendi alacaktır kayıtlarınızı..
     iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler

Umarım Faydalı olmuştur.(Not:Sürç-i Lisan Etti isem AFFOLA)

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 3 Şubat 2011; 17:35:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

============>SHSH KAYDI NEDIR NASIL YAPILIR<=============

SHSH Kayıt nedir: Cihazınızda yüklü olan mevcut firmware sürümünün server'a kayıt edilmesidir. Bu kayıt, apple eski OS sürümlerini imzalamayı bıraktıktan sonra sürümü yüklerken kontrolden geçmesini sağlar. Her yeni FW'nin çıkmasından sonra bir önceki sürümü imzalamayı bırakan apple, host dosyasında yapılan küçük bir değişiklikten sonra sürümün imzalı olduğunu varsayarak yüklemeye olanak verir. Artık tüm cihazlar sürüm denetlemesine giriyor...

İlk olarak söylemekte fayda var şuan cihazım elimde olmadığı için biraz kısıtlı anlatım olacak şimdiden kusuruma bakılmasın...

Öcelikle Windows Kullananlar (TIKLA) burdan programı bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir...

1-Bilgisayarımıza inen programı açıyoruz

2-Telefonumuzu kablo ile bağladıktan sonra programda telefonumuzun ismi otomatik olarak gözükmektedir.

3-Sağ kısımda bulunan "Save SHSH" butonuna basıp programın işini bitirmesini beklememiz gerekmektedir.

4-İşlem bittiği zaman Belgelerim Klasörünün içinde ".shsh" adında bir klasör oluşacaktır içindeki dosyaları saklamanız gerekmektedir.

=========> TELEFON ile SHSH Almak <========

1-Telefondan Cydia programini açıp..

2-Search kısmından "iSHSH"yazıp çıkan programı kurunuz.

3-programı açıp "save" e basmanız yeterli uzun bir süreden sonra program kendi alacaktır kayıtlarınızı..
     iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler

Umarım Faydalı olmuştur.(Not:Sürç-i Lisan Etti isem AFFOLA)

SAYGILAR

Alıntıları Göster
    @burcink ;
    eline sağlık gayet başarılı, açıklayıcı olmuş sorguya pek yer kalmamış artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy chapman

14. Şubatta Sevgılıle rgunu hedıyesı olsun bıze hadi bakalım:)) Şerif den ses seda yok ya..

+100000 bi umut işte fakat açıklamalara göre mart ayı ortaları diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can Saraçoğlu

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben şerif i 2 3 ay önce face te eklemiştim.Şimdi baktım kabul etmiş ve online sahte hesap değil yani bi işe yarar mı yoksa benim gibi herkes eklemişmidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can Saraçoğlu

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iyi akşamlar..

Kaç aydır bekliyorum bende sizler gibi.Hala sabırla bekliyorum,umudum azalsada bile...Şimdi fransadan iphone getirtme şansım var.Fransadaki APPLE STOREdaki iphone4ler sim kilit mi yada değil mi?Ve fiyatları ne kadar?Bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum çünkü şu anda elimdeki sim kilitli telefonda bana fransadan gelmişti.Beni bilgilendirirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogn -- 3 Şubat 2011; 19:37:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogn

Kaç aydır bekliyorum bende sizler gibi.Hala sabırla bekliyorum,umudum azalsada bile...Şimdi fransadan iphone getirtme şansım var.Fransadaki iphone4ler sim kilit mi yada değil mi?Ve fiyatları ne kadar?Bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum çünkü şu anda elimdeki sim kilitli telefonda bana fransadan gelmişti.Beni bilgilendirirseniz sevinirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_45970439/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46041398
  • quote:

Orijinalden alıntı: becidea

quote:

Orijinalden alıntı: dogn

Kaç aydır bekliyorum bende sizler gibi.Hala sabırla bekliyorum,umudum azalsada bile...Şimdi fransadan iphone getirtme şansım var.Fransadaki iphone4ler sim kilit mi yada değil mi?Ve fiyatları ne kadar?Bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum çünkü şu anda elimdeki sim kilitli telefonda bana fransadan gelmişti.Beni bilgilendirirseniz sevinirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_45970439/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46041398

Alıntıları Göster

A series of reports and rumors are suggesting that Apple is preparing to release iOS 4.3 and its personal hotspot functionality to the public, possibly by February 13th.

Apple önümüzdeki hafta iOS 4.3 'ün yayınlanması ve hotspot özelliğinin tanıtılması ile ilgili hazırlanıyor, muhtemelen 13 Şubat.

Kaynak: MacNotes.de

• quote:

Orijinalden alıntı: Decabol

A series of reports and rumors are suggesting that Apple is preparing to release iOS 4.3 and its personal hotspot functionality to the public, possibly by February 13th.

Apple önümüzdeki hafta iOS 4.3 'ün yayınlanması ve hotspot özelliğinin tanıtılması ile ilgili hazırlanıyor, muhtemelen 13 Şubat.

Kaynak: MacNotes.de

Alıntıları Göster
    merhabalar untedreted jb çıktı mı acaba 4.2.1/0310 bb için

• Bugun daily gazetesi tanitilmis 2 hafta sonra haftalik abonelik baslayacakmis
    Bu haber en gec 2 hafta icinde 4.3 un cikacagini gosteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.