Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ezinezgi

bugün benim doğum günümm...şerif haşim bana unlock hediye etse ne güzel olurduu :)

doğum günün kutlu olsun arkadaşım, nice unlocklu yıllar senin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezinezgi

bugün benim doğum günümm...şerif haşim bana unlock hediye etse ne güzel olurduu :)

Alıntıları Göster
    doğum günü kutlu olsun umarım dileğin gerçekleşir hepimiz beklentisi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: belone

Alıntıları Göster
    bende de ipad 4.2.1 var ama nasıl jailbreak yapıcam hatta henüzyapılabilir mi onu bile bilmiorm bu sorularıma yardımcı olabilirseniz baya ii olur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Orijinalden alıntı: dragon-black

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Orijinalden alıntı: DIABOLIQUE

herkes gibi bende beklemekteyim.. umarım cok uzamadan cıkar unlock..
    cihaz elime bugün geçti umarım bıkkınlık gelmeden kullanmaya başlarım..
    hepimize bol sabır..

Ne istediğini iyi bilmek lazım allahtan sabır istersek sabır verir ama unlock vermez unlock isteyelimki sabra hacet kalmasın

Yok artk isterseniz unlock duasına çıkalım

Çok mu komiğine gitti arkadaşım

Ama sana alay etmek değildi sadece biraz garibime gitti

• quote:

merhaba arkadaşlar, bu da benim başıma gelen sadece paylaşmak istedim....
    Yunanistandan yeni hediye gelen IP4 ü elime aldığımda hemen kullanacağım için çok sevindim, ya sonra :)
    önce sim kartımın uymadığını gördüm mikro sim olayı ile şaşırdım, yani daha akvivasyon bile yapamadım anlayacağınız. Caihazın sürümünü bile bilmiyorum.4.1 mi 4.2 mi?
    sonra baktım ki yurtdışından gelenlerde simkilit sorunu var mış birden beyin broznlaşması yaşadım. sonra çözüm aramaya başladım ve beklemek zorunda olduğumu fark ettim. Tam bir hüsran içinde kaldım.
    Sonuç: aktivasyon için elinde uygun simkartı olan varsa bana pm atarlarsa sevinirim izmirdeyim

Aktivasyon için simkarta gerek yok.

Windows -http://limera1n.com/limera1n.exe

Mac OS X -http://limera1n.com/limera1n.zip

Limeralin'i indirip JB yapın. Telefonunuz kapanınca tekrar açın. Daha sonra isterseniz limeralin'i silebilirsiniz

• quote:

ben de unlock suz bir hayat dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smaragd

quote:

ben de unlock suz bir hayat dilerim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar

iphone 4.1 upgrade ettim 4.2.1 yükseldi şimdi tekrar 4.1 düşürme şansım varmı..

• quote:

Orijinalden alıntı: alicorbaci

Arkadaşlar

Alıntıları Göster
    eğer ki SHSH kaydın varsa 4.1 için düşürebilirsin yoksa maalesef dönmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

eğer ki SHSH kaydın varsa 4.1 için düşürebilirsin yoksa maalesef dönmez

Alıntıları Göster
    Telefonu arkadaşımdan aldım o zaman cydia'da SHSH 4.1 yazıyordu.. doğrulugun nasıl ögrene bilirim..!!
  • quote:

Arkadaşlar

4.1 de shsh kaydın yoksa malesef
  • quote:

Telefonu arkadaşımdan aldım o zaman cydia'da SHSH 4.1 yazıyordu.. doğrulugun nasıl ögrene bilirim..!!

Alıntıları Göster
    tiny umbrella programını BURADAN indirip save ALL SHSH a tıklayıp hangi versiyonları aldıgına bak eger ki 4.1 versiyonu varsa start tss e ye basip daha sonrada telefonu DFU(tıkla) moda aldikdan sonra itunes üzerinden shift+restore şeklinde ios 4.1 i yükleyebilirsin...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 9 Ocak 2011; 14:16:06 >

• quote:

tiny umbrella programını BURADAN indirip save ALL SHSH a tıklayıp hangi versiyonları aldıgına bak eger ki 4.1 versiyonu varsa start tss e ye basip daha sonrada telefonu DFU(tıkla) moda aldikdan sonra itunes üzerinden shift+restore şeklinde ios 4.1 i yükleyebilirsin...

saygılar

ilginiz için teşekkür ederim..

Bende yok sadece 4.2.1 gösteriyor ama ilk telefonu aldıgım zaman shsh 4.1 yazıyordu arkadaşım'da olabilirmi..?

• quote:

quote:

saygılar

ilginiz için teşekkür ederim..

Bende yok sadece 4.2.1 gösteriyor ama ilk telefonu aldıgım zaman shsh 4.1 yazıyordu arkadaşım'da olabilirmi..?

Alıntıları Göster
    olabilir benim cihazımda o şekilde 4.1 var üzerinde fakat shsh kaydı olarak 4.2.1 gosteriyor nedeni ise apple yeni ios cikinca eskinin shsh kaydini durduruyor o nedenle suan icin 4.1 e donemezsiniz cihaziniz locked cihaz ise cikacak unlock(çıkarsa tabii) iki versiondada calisacakmis bb 2.10 ve 3.10 da o nedenle sorun olacagini sanmiyorum lakin jb konusu netleşmedi daha...

beklemek gerekiyor kısacasi

saygılar

• quote:

olabilir benim cihazımda o şekilde 4.1 var üzerinde fakat shsh kaydı olarak 4.2.1 gosteriyor nedeni ise apple yeni ios cikinca eskinin shsh kaydini durduruyor o nedenle suan icin 4.1 e donemezsiniz cihaziniz locked cihaz ise cikacak unlock(çıkarsa tabii) iki versiondada calisacakmis bb 2.10 ve 3.10 da o nedenle sorun olacagini sanmiyorum lakin jb konusu netleşmedi daha...

saygılar

Teşekkür ederim..
  • quote:

quote:

saygılar

Teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    SHSH kaydım var diyelim..Nasıl versiyon düşürücem..hangi adımları izlemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

SHSH kaydım var diyelim..Nasıl versiyon düşürücem..hangi adımları izlemeliyim

Alıntıları Göster
    c:\windows\system32\ drivers\etc burada bulunan "hosts" dosyasının en altına

74.208.10.249 gs.apple.com bunu yapıştırmanız gerekiyor en başta...

SHSH kaydınız varsa tinyumbrella'dan Start TSS e basıp sonra cihazı DFU moda almanız gerekiyor itunes otomatik olarak açılıp cihazinizin Restore modunda oldugunu ve restore etmeniz gerektigini solucek ardindan shift+restore ile versiyon düsürebilrsiniz...

• quote:

SHSH kaydınız varsa tinyumbrella'dan Start TSS e basıp sonra cihazı DFU moda almanız gerekiyor itunes otomatik olarak açılıp cihazinizin Restore modunda oldugunu ve restore etmeniz gerektigini solucek ardindan shift+restore ile versiyon düsürebilrsiniz...

SHSH kaydı benide yok sanırım var olan 4.2.1 arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum onda vardır diye tahmin ediyorum,

SHSH kayıtları C:\Documents and Settings\Kullanıcı ismi \.shsh altında duruyor sanırım log'laradan orada oldugun yazıyor..

Düşüncelerim doğrumu..?

• quote:

quote:

SHSH kaydı benide yok sanırım var olan 4.2.1 arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum onda vardır diye tahmin ediyorum,

SHSH kayıtları C:\Documents and Settings\Kullanıcı ismi \.shsh altında duruyor sanırım log'laradan orada oldugun yazıyor..

Düşüncelerim doğrumu..?

Alıntıları Göster
    kayıt olsa idi orda çıkardı zaten daha öncede alınan kayıt tekrar alınması halinde gözükür "save all shsh" a tıkladıgınızda var olan tüm kayıtları gösterir zaten orda yoksa yoktur....

saygılar

• Arkadaslar benimde unlock cihaz bosuna hergun girip sınır olmayın 3aydan önce çıkmaz acı ama gercek Amerika'daki kuzenim bu işi kovalıyor sürekli kesin 3 ayda çıkacak bekliyecegiz maalasef
  • quote:

kayıt olsa idi orda çıkardı zaten daha öncede alınan kayıt tekrar alınması halinde gözükür "save all shsh" a tıkladıgınızda var olan tüm kayıtları gösterir zaten orda yoksa yoktur....

saygılar

Arkadaşım'dan istesem dosyayı bir fayda'sı olurmu..?
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.