Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leo

1 sene de olsa 2 sene de olsa ben beklerim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

Google da birçok yerde unlock garantili açılır şeklinde yazılımlar var.
    Aman diyeyim dikkat edin;

http://blog.iphoneunlockuk.com/scam-websites.html

Bu adreste bu yazılımları alıp paralarını kaptıranların itirafları ve site adresleri var. Heycanlı olarak beklerken birde sinir katsayısı artmasın diye paylaşıyorum.

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: myrealite

Arkadaşlar,

Google da birçok yerde unlock garantili açılır şeklinde yazılımlar var.
    Aman diyeyim dikkat edin;

http://blog.iphoneunlockuk.com/scam-websites.html

Bu adreste bu yazılımları alıp paralarını kaptıranların itirafları ve site adresleri var. Heycanlı olarak beklerken birde sinir katsayısı artmasın diye paylaşıyorum.

Selamlar

Alıntıları Göster
    @ny46

dostum..sende yanlış anlama..
    amacım kimse kimseyi kırmasın..çünkü bu sayfadaki yazıları okuyan insanlar unlock a muhtaç..
    bendede 3 adet paketini bile açmadığım telefon var...
    bir halt ettik ..arkadaşa getirtim..
    netice itibari ile bekleyeceğiz...
    sen şiir yaz..ben memnunum..okuruz güleriz...vakit geçer..stres atarız..
    birisi soru sorsun..cevap bulsun..ne güzel birşey..kızacak birşey yok..
    cevap yazmak istemeyende azarlamasın..elbet birisi yazar..
    insanları kırmayalım..neticede burası forum..paylaşalım..

sonuçta her gün girip bu sayfadan takip ediyoruz..
    inan bir kaç satır yazı görünce okuyoruz..vakit geçiyor..

zaten çıkınca..( umarım)
    stresler son bulacaktır..

kolay gelsin hepimize..

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanbaba

@ny46

dostum..sende yanlış anlama..
    amacım kimse kimseyi kırmasın..çünkü bu sayfadaki yazıları okuyan insanlar unlock a muhtaç..
    bendede 3 adet paketini bile açmadığım telefon var...
    bir halt ettik ..arkadaşa getirtim..
    netice itibari ile bekleyeceğiz...
    sen şiir yaz..ben memnunum..okuruz güleriz...vakit geçer..stres atarız..
    birisi soru sorsun..cevap bulsun..ne güzel birşey..kızacak birşey yok..
    cevap yazmak istemeyende azarlamasın..elbet birisi yazar..
    insanları kırmayalım..neticede burası forum..paylaşalım..

sonuçta her gün girip bu sayfadan takip ediyoruz..
    inan bir kaç satır yazı görünce okuyoruz..vakit geçiyor..

zaten çıkınca..( umarım)
    stresler son bulacaktır..

kolay gelsin hepimize..

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar.şu sitedeki yazıyı tercüme edecek varmıdır?

http://ippphone.wordpress.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: ysntrk

merhaba arkadaşlar.şu sitedeki yazıyı tercüme edecek varmıdır?

Alıntıları Göster
    And now, of course, they’re going to release it on the 11th when the Verizon iPhone comes out. Bullshit.

This is just another pathetic piece of news that’s not even news.

Burasını okumak kafi çnkü bununda bi saçmalık olduğunu sölüyo. Kısacası çıkmıcak hiç gibi bişey sölemeye çalışıyo

• teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: basoraki

And now, of course, they’re going to release it on the 11th when the Verizon iPhone comes out. Bullshit.

Burasını okumak kafi çnkü bununda bi saçmalık olduğunu sölüyo. Kısacası çıkmıcak hiç gibi bişey sölemeye çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysntrk

teşekkürler

quote:

Alıntıları Göster
    yaw birbirinizi yemeyin adamlar bişey yanyınladı bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: noduncan

Yayınlamadılar bir şey... "11 Ocak'ta yayınlanır muhabbetleri, saçmalık" falan diyorlar...
  • quote:

dev team'ın kendi sitesinde hiçbirşey yok
  • Bu site resmi bir blog degil adam kendi dusuncesini yazmis bence.
  • quote:

diyorki ; site açsınlar oradaan unlock indirelim ücretsiz olmasın paralı olsun daha çabuk çıkartırlar diyor. 11 Ocakta unlock yayınlanacak diyor. fake tabikide

• quote:

Orijinalden alıntı: quake9465

quote:

diyorki ; site açsınlar oradaan unlock indirelim ücretsiz olmasın paralı olsun daha çabuk çıkartırlar diyor. 11 Ocakta unlock yayınlanacak diyor. fake tabikide

Alıntıları Göster
    hayırlı günler arkadaşlar nöbete geldim de bi selam vereyim dedim :)
    nasıl keyifler sabırlar son raddine geldi mi yoksa artık siz de benim gibi saldınız mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-z

hayırlı günler arkadaşlar nöbete geldim de bi selam vereyim dedim :)
    nasıl keyifler sabırlar son raddine geldi mi yoksa artık siz de benim gibi saldınız mı :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bn bil. mhndslğnde okuyorum bu unlock işi gerçekten karmaşık bi iş. uzun lafın kısası yazılımda bırakılan boşlukları bulma işlemi denebilir. bi başka deyişle üretici firma eğer mükemmeli yakalayıp sistemde boşluk bırakmazsa unlock yalan ve hayal olur. bu yüzden iphone 4 çıkarılmadan önce apple bünyesindeki yazılım mühendislerini arttırdı belkide. e madem ip4 de unlock imkansız olacaktı ndn ilk üretim serilerinde kırılabiliyor die bi soru gelebilir aklınıza. bnde kndmce insanları iphone 4ünde unlocku olacak yönünde bi inandırma taktiği olarak yorumladım bunu ki milyonlarca iphone satılmasnda önemli bi etken olabilir sonuçta çoğu kşinin bildiği gibi appleın yegane amacı pazar ve kar. bnde unlockun hazır olduğunu düşünenlerdendim ama şmdi malesef henz beceremediklerini düşünüyorum gerek G. Hotz gerek dev team henz bi sonuca ulaşamadı gibi geliyo. inş bn yanılırım çnkü bndede unlocklı ip4 vr.

• Arkadaslar 4.3 çıkmadan unlock çıkmaz beklemenden başka care yok
  • quote:

arkadaşlar bn bil. mhndslğnde okuyorum bu unlock işi gerçekten karmaşık bi iş. uzun lafın kısası yazılımda bırakılan boşlukları bulma işlemi denebilir. bi başka deyişle üretici firma eğer mükemmeli yakalayıp sistemde boşluk bırakmazsa unlock yalan ve hayal olur. bu yüzden iphone 4 çıkarılmadan önce apple bünyesindeki yazılım mühendislerini arttırdı belkide. e madem ip4 de unlock imkansız olacaktı ndn ilk üretim serilerinde kırılabiliyor die bi soru gelebilir aklınıza. bnde kndmce insanları iphone 4ünde unlocku olacak yönünde bi inandırma taktiği olarak yorumladım bunu ki milyonlarca iphone satılmasnda önemli bi etken olabilir sonuçta çoğu kşinin bildiği gibi appleın yegane amacı pazar ve kar. bnde unlockun hazır olduğunu düşünenlerdendim ama şmdi malesef henz beceremediklerini düşünüyorum gerek G. Hotz gerek dev team henz bi sonuca ulaşamadı gibi geliyo. inş bn yanılırım çnkü bndede unlocklı ip4 vr.

Arkadaşım bence senin ki unlock değil simlock :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ewci

@msv
    hoca 2kez soruyosun?burda zaten telefonunu kullanamayanlar yaziyor farkindamisin? Basebandi yanlislikla yukseltenler ve genelde kullanmayanlar beklio,
    benim fikrim telfonunu itunes a baglayip orjnal restore etmen,en guzeli,,,,

2. kez soruyorum evet ama halen cevabını alamadım Halen sim kilitsiz cihazlar baseband yükseltirse gps veya batarya problemleri ile karşılaşır mı sorusunun cevabını veren olmadı. Sorularım arkaya gidiyor ve kimse görmüyor o yüzden her sayfada cevap bulana kadar sormak gerek.
  • Hayır arkadas benimkide unlock ama siz takip etmiyorsunuz galiba ben senelerdir iPhone kullanıyorum hatırlarsanız şerif hasmin bir açıklama yapmıştı unlock çıkış tarihi ile ilgili benim ve devteam herzaman belirli birtarihi vardır diye biz butarihlere uymazsak suan 1.59.00 dahi unlock olmamıştı diye anliyacaginiz adamlar açık vermek istemiyor oyuzden 4.3 beta çıkmadan çıkmaz birazdaha bekliyecegiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

@msv
    hoca 2kez soruyosun?burda zaten telefonunu kullanamayanlar yaziyor farkindamisin? Basebandi yanlislikla yukseltenler ve genelde kullanmayanlar beklio,

2. kez soruyorum evet ama halen cevabını alamadım Halen sim kilitsiz cihazlar baseband yükseltirse gps veya batarya problemleri ile karşılaşır mı sorusunun cevabını veren olmadı. Sorularım arkaya gidiyor ve kimse görmüyor o yüzden her sayfada cevap bulana kadar sormak gerek.

hayır olmaz..
    hadi iyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

@msv

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,

Ben çöldeki bedevi modunda biri olarak bugün itibariyle iP4'ümü satmış bulunmaktayım. Kuvvetle muhtemel bu hafta unlock çıkar. Hepinize hayırlı unlock'lar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Herkese merhaba,

Ben çöldeki bedevi modunda biri olarak bugün itibariyle iP4'ümü satmış bulunmaktayım. Kuvvetle muhtemel bu hafta unlock çıkar. Hepinize hayırlı unlock'lar dilerim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu itunesten update yaparsak telefondaki uygulama ve oyunlar siliniyor mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Herkese merhaba,

Alıntıları Göster
    Simlock ile Unlock un arasindaki fark ne oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.