Şimdi Ara

KİNECT RESMİ OLARAK TR DE (ARALGAME) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350
Cevap
0
Favori
15.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Selfroot

quote:

Orijinalden alıntı: Zwandar

@strafor yani aral game aral ithalat daha başka bayilere haber vermeden her nasılsa durumu öğrenip bütün partiyi kapattı. Kağıt üstünde pek doğru elbette :P

Neyse sonuçta umarım bu fiyatlarda tüm bayilerde görürüz ve istediğimiz bayiden alırız. Ben özellikle overgame'den alıyorum tüm ihtiyaçlarımı. Böyle yerlerin sayısının artmasına ihtiyacımız var çünkü

AralGame ve Aral ikisi farklı şeyler AralGame hepsiburada gibi internet üzerinden ürün satan bir mağaza Aral ise ürün ihracatcısı ama ikisi ortak gibi bişey Aral kinecti ilk olarak kendi mağzasına özel satmış olablir...

Alıntıları Göster
    1.parti gibi ürün adedini az getireceklerse biz yine alamayız @HooMie.

Valla uyuz oldum. Ulan getir işte bi 500 adet. Herkes alabilsin. Getiriyorlar 20-30 adet hemen bitiyor. Böyle işi....

• quote:

quote:

@strafor yani aral game aral ithalat daha başka bayilere haber vermeden her nasılsa durumu öğrenip bütün partiyi kapattı. Kağıt üstünde pek doğru elbette :P

Neyse sonuçta umarım bu fiyatlarda tüm bayilerde görürüz ve istediğimiz bayiden alırız. Ben özellikle overgame'den alıyorum tüm ihtiyaçlarımı. Böyle yerlerin sayısının artmasına ihtiyacımız var çünkü

AralGame ve Aral ikisi farklı şeyler AralGame hepsiburada gibi internet üzerinden ürün satan bir mağaza Aral ise ürün ihracatcısı ama ikisi ortak gibi bişey Aral kinecti ilk olarak kendi mağzasına özel satmış olablir...

Alıntıları Göster
    Bir de şöyle bir durum var..

http://www.compex.com.tr/

Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı 2-5 Aralık ve Aral da katılımcılar arasında. Bence o tarihlerde elince olacak şekilde kesin alım yapmıştır ve orda da satış yapabilir. Bilginize...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    araldan başka yerde satılacakmı acaba resmi olarak. Gold falan gibi yerlerde getirirmi acaba kineck'i?

• quote:

Orijinalden alıntı: doziz

Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı 2-5 Aralık ve Aral da katılımcılar arasında. Bence o tarihlerde elince olacak şekilde kesin alım yapmıştır ve orda da satış yapabilir. Bilginize...

Online davetiye aldım demin. İşimi şansa bırakmak istemiyorum çünkü.

Fuarda Kinect satışı olursa eğer oradan alırım. Tabi fiyat uçuk olmazsa. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

quote:

Orijinalden alıntı: doziz

Online davetiye aldım demin. İşimi şansa bırakmak istemiyorum çünkü.

Fuarda Kinect satışı olursa eğer oradan alırım. Tabi fiyat uçuk olmazsa. :)

Alıntıları Göster
    eroyon dan sipariş verdim. umarım sıkıntı olmaz. sözde aral da tanıdıklar var ama sonuç çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

eroyon dan sipariş verdim. umarım sıkıntı olmaz. sözde aral da tanıdıklar var ama sonuç çıkmadı

Alıntıları Göster
    Ereyon'dan bugün aldığım bilgi:

quote:

Değerli Müşterimiz;

Xbox için Kinect aksesuarı önümüzdeki haftaya stoklarda olması bekleniyor. Geçen hafta çok az miktarda geldiği için maalesef satışa açamamıştık. Bir sonraki haftaya adetli bir şekilde depomuza ulaşacaktır.

Bilginize..
    Saygılarımızla...

Bu arada play-asia %12'lik indirim kuponu yollamış ne hikmetse :) Ama kinect stoklarda kalmamış hem de indirimle bile daha pahalıya geliyor araldan..

• quote:

Orijinalden alıntı: herosaint

Ereyon'dan bugün aldığım bilgi:

quote:

Değerli Müşterimiz;

Xbox için Kinect aksesuarı önümüzdeki haftaya stoklarda olması bekleniyor. Geçen hafta çok az miktarda geldiği için maalesef satışa açamamıştık. Bir sonraki haftaya adetli bir şekilde depomuza ulaşacaktır.

Bilginize..
    Saygılarımızla...

Bu arada play-asia %12'lik indirim kuponu yollamış ne hikmetse :) Ama kinect stoklarda kalmamış hem de indirimle bile daha pahalıya geliyor araldan..

Alıntıları Göster
    Of kafayı yiyeceğim. Ulan şu yeni dashboard'u bir türlü yükleyemedim. Call of Duty Black Ops DVD'sinden deniyorum clean the disk türünde hata veriyor. Live'a girmeye çalışıyorum MTU hatası veriyor. Flash belleğe atıp deniyorum görmüyor. Bir insan bu kadar mı bahtsız olur ya Var mı başka bir yükleme yolu ? Kinect Adventures'in içinde vardır da o da clean the disk hatası verirse diye korkuyorum. İntahar edicem vallahi intahar edicem ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrince27
    Of kafayı yiyeceğim. Ulan şu yeni dashboard'u bir türlü yükleyemedim. Call of Duty Black Ops DVD'sinden deniyorum clean the disk türünde hata veriyor. Live'a girmeye çalışıyorum MTU hatası veriyor. Flash belleğe atıp deniyorum görmüyor. Bir insan bu kadar mı bahtsız olur ya Var mı başka bir yükleme yolu ? Kinect Adventures'in içinde vardır da o da clean the disk hatası verirse diye korkuyorum. İntahar edicem vallahi intahar edicem ya

updateyi indir normal bir cd ye at default.xex dosyasını atma sadece systemupdate klasörünü at xbox açıkken cdyi tak cd takılıyken kapat xbox u tekrar aç yapcak updateyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 29 Kasım 2010; 20:48:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

updateyi indir normal bir cd ye at default.xex dosyasını atma sadece systemupdate klasörünü at xbox açıkken cdyi tak cd takılıyken kapat xbox u tekrar aç yapcak updateyi

Alıntıları Göster
    Bir de öyle deneyim güncel resmi sürümünü bulabileceğim bir site var mı ? Ha bide normal DVD'yi de okuyabiliyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPrince27 -- 29 Kasım 2010; 20:05:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

1.parti gibi ürün adedini az getireceklerse biz yine alamayız @HooMie.

Valla uyuz oldum. Ulan getir işte bi 500 adet. Herkes alabilsin. Getiriyorlar 20-30 adet hemen bitiyor. Böyle işi....

Alıntıları Göster
    hafta sonu Almanya'dan aldım mediamark dan içinden pal oyun ve herhangi bir adaptör çeviriciye ihtiyacım olmadan (ingiliz priz değil ) normal priz kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkucuk

hafta sonu Almanya'dan aldım mediamark dan içinden pal oyun ve herhangi bir adaptör çeviriciye ihtiyacım olmadan (ingiliz priz değil ) normal priz kullanıyorum.

Almanya prizleri zaten TR prizleri ile aynıdır bu gayet normaldir...

Ama ARAL ürünleri ingilitereden getirdiği için çevirici gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 30 Kasım 2010; 14:47:10 >
  • Dün akşam oynadım. Uzunca süredir Wii sahibi olmama rağmen, alışmam için zaman gerekti. Etkileyici bir yapıya sahip. Kinect'le gelen oyun, Wii grafiğine sahip olmasada 360 oyunu gibide durmuyor. İlerisi için umut vaadeden bir teknoloji ama şu an için sadece kilo vermek için kullanılabilinir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Dün akşam oynadım. Uzunca süredir Wii sahibi olmama rağmen, alışmam için zaman gerekti. Etkileyici bir yapıya sahip. Kinect'le gelen oyun, Wii grafiğine sahip olmasada 360 oyunu gibide durmuyor. İlerisi için umut vaadeden bir teknoloji ama şu an için sadece kilo vermek için kullanılabilinir :)
    Arkadaşlar az önce merak edip aradım tekrar AralGame firmasını. Yeni parti kinect'lerin bu hafta geleceğini söylemişlerdi geçen hafta. Ancak yetkili bayan az önce bana ertelendiğini Aralık ortası veya sonu gibi tekrardan satışa başlanacağını söyledi.Tabi ben onun yalancısıyım artık bilemiyorum
    Kararsızdım yurtdışından getirtme durumum vardı, artık o kadar bekleyemeyeceğim, yurtdışından veriyorum siparişimi

• quote:

Orijinalden alıntı: crimson75

Arkadaşlar az önce merak edip aradım tekrar AralGame firmasını. Yeni parti kinect'lerin bu hafta geleceğini söylemişlerdi geçen hafta. Ancak yetkili bayan az önce bana ertelendiğini Aralık ortası veya sonu gibi tekrardan satışa başlanacağını söyledi.Tabi ben onun yalancısıyım artık bilemiyorum
    Kararsızdım yurtdışından getirtme durumum vardı, artık o kadar bekleyemeyeceğim, yurtdışından veriyorum siparişimi

Şimdi ereyon.com a baktım, orada da aralığın 2.haftası stoklara girecek yazıyor. Çok kötü oldu bu. Kinecti Aral'dan başkasının getirme ihtimali var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silex -- 1 Aralık 2010; 14:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: silex

quote:

Şimdi ereyon.com a baktım, orada da aralığın 2.haftası stoklara girecek yazıyor. Çok kötü oldu bu. Kinecti Aral'dan başkasının getirme ihtimali var mı??

444tl sahibindende satıyorlar.ama 150tl fark var o farka beklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

quote:

Ayrıca Aral ve Ereyon'da taksit imkanı var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

quote:

Ayrıca Aral ve Ereyon'da taksit imkanı var.

Alıntıları Göster
    Taksit var evet ama ben çok istekliyim cihaza bir an önce sahip olmak için, o nedenle Fransa'dan tanıdığım gelecek hafta başı, ona aldırtacağım sanırım 150 euroya

• quote:

Taksit var evet ama ben çok istekliyim cihaza bir an önce sahip olmak için, o nedenle Fransa'dan tanıdığım gelecek hafta başı, ona aldırtacağım sanırım 150 euroya

Alıntıları Göster
    ereyondan siparişi verdik artık bir iki hafta bekleyeceğiz. yapacak bir şey yok. yanlız ereyon bu hafta sonuna kadar göndeririz diyordu pazartesi günü. şimdi siteye aralık ikinci hafta diye not düşmüşler. herhalde aral dan aldılar bilgiyi

• quote:

bence bekle fransadan alıcaksın ne olucak garantisi burda geçicekmi hayır bi sorun çıkdığında ya fransaya göndereceksin
    yada alet çöp olcak araldan alırsan resmi ms garantisi olmasada iyi kötü bi garanti olucak
  • quote:

quote:

bence bekle fransadan alıcaksın ne olucak garantisi burda geçicekmi hayır bi sorun çıkdığında ya fransaya göndereceksin
    yada alet çöp olcak araldan alırsan resmi ms garantisi olmasada iyi kötü bi garanti olucak

Alıntıları Göster
    ereyon bana çok yakın.
    yarın müsait olursam bi gidip yüz yüze görüşme yapayım.
    ne zaman gelicek fiyat farkı olacakmı vs.
    duruma göre bilgilendirme yaparım :):):)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.