Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kaybolan adres çubuğu özelliği hangi sürümde olacak bilen var mı?
  • @Şehr-i Hüzün

Senkronizasyon kısmına giriş yap ordan yüklersin geri.
  • ingiliz anahtarına tıkla, oradan seçenekleri seç, oradan kişisel öğeler ve senkronize ayarlarından senkorine et.
  • Senkronize ne işe yarıyor beyler. Yaptım ama ne zaman nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
  • ayarları temaları eklentileri vs google hesabına yedeklıyor format sonrası yada baska pcde kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Senkronize ne işe yarıyor beyler. Yaptım ama ne zaman nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

Diyelim iki bilgisayar kullanıyorsun, hem işyerinde hemde evinde. Evdeki tarayıcıdaki eklenti, tema, yer imleri, vs. herşey hooop işyerindeki tarayıcında. Bu işe yarıyor.
  • Uygulamaya şu anda erişilemiyor diyor.. ne zamandır böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

Uygulamaya şu anda erişilemiyor diyor.. ne zamandır böyle?

Neyden bahsettiğini anlayamadım.
  • eklenti indirecemde..yükle dediğimde bu yazı çıkıyo karşıma. 1 tane eklenti kuramadım.
  • o sorun düzeldi firefox'da kullandığım bi eklenti vardı.. linkin üstüne basılı tutup, aşağı çektiğimde sekme olarak açılıyordu. hatta bi resme basılı tutup üste çektiğimde resmi kaydediyodu.. bunda böyle bi eklenti vardır heralde
  • Arkadaşlar birçok session save eklentisi var fakat firefox`u kapatırken olduğu gibi "kaydet ve çık" tarzı bir uyarı verip, açık olan tabları kaydeden bir eklenti arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

o sorun düzeldi firefox'da kullandığım bi eklenti vardı.. linkin üstüne basılı tutup, aşağı çektiğimde sekme olarak açılıyordu. hatta bi resme basılı tutup üste çektiğimde resmi kaydediyodu.. bunda böyle bi eklenti vardır heralde

Firefoxdaki eklentinin adı neydi biliyor musun? google chrome eklenti sayfasından eklenti ismiyle aratırsan çıkar. Ona benzer bir eklenti var ama ismini hatırlamıyorum.
  • yeni güncelleme çıkmış bu yeni güncellemelerde nelerin düzeltildiğini ve eklenenleri göremiyormuyuz?
  • kurdum bende.

performans değişiklikleri vardır gözle görünür yada yeni eklenen değişiklikler olmaz. ama yakında chrome 11 çıkacak onda olur.
  • 11 deli birsey olcak
  • Aynen
  • 11 betayı kullanıyorum ama logonun değişmesi dışında pek de bir fark göremedim
  • Tarayıcı savaşı kızıştı ve chrome hala liderliğini sürdürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

11 betayı kullanıyorum ama logonun değişmesi dışında pek de bir fark göremedim

Dur daha beta
  • FF 4'ü denedim fakat Chrome'la boy ölçüşemez bence.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.