Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (979. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.787.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar dun bir arkadaşıma 2013 c4 comfort plus 112 mcp aldi 65.000 tlye fiyatlar baya uçmuş 2012de 51.000 tlye almistim ayni araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Selamlar dun bir arkadaşıma 2013 c4 comfort plus 112 mcp aldi 65.000 tlye fiyatlar baya uçmuş 2012de 51.000 tlye almistim ayni araci

İşin daha acısı sizin araçla arkadaşınızın aldığı araba arasında donanım farkıda var.
    2 aracı yan yana koyun bir bakın derim.Arkadaşınızın morali bozulacak ama .
  • quote:

Selamlar dun bir arkadaşıma 2013 c4 comfort plus 112 mcp aldi 65.000 tlye fiyatlar baya uçmuş 2012de 51.000 tlye almistim ayni araci

Aşağıdaki ilanlar yetkili bayilerin sıfır km ilanları:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-daloglu-2013-citroen-c4-1%2C6-e-hdi-confort-plus-136145004/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-hekimoglu-2013-model-0-km-c4-confort-plus-otomatik-dizel-158231250/detay

Siz 65bin tl ye biraz pahalı almışsınız sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-daloglu-2013-citroen-c4-1%2C6-e-hdi-confort-plus-136145004/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-hekimoglu-2013-model-0-km-c4-confort-plus-otomatik-dizel-158231250/detay

Alıntıları Göster
    iyi akşamlar arkadaşlar. keyifler iyidir inşallah. uzun süredir bakmıyordum foruma bikaç fotoğrafla döneyim dedim 15-20 sayfa gerilere gittim ancak hala C4ümüzle alakalı aksesuar olmadığını görüyorum. Bir firma aracını niye bu kadar dışlar anlamıyorum ne bir led far ne de başka birşey... iyi forumlar iyi akşamlar
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• quote:

quote:

yeni plus paketlilerin direksiyonunda daha az tuş var. nedenini bileniniz var mıı. sağ alttaki düğmeler bluetooth içindi ki ben baya kullanıyorum onları

• quote:

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

quote:

quote:

yeni plus paketlilerin direksiyonunda daha az tuş var. nedenini bileniniz var mıı. sağ alttaki düğmeler bluetooth içindi ki ben baya kullanıyorum onları

Donanımdan çalındığı için.Çalınan daha çok şey var , mesela hem sürücü hem yolcu güneşliklerindeki aydınlatmalar...

• egeliefe kullanıcısına yanıt
    iyide kardeşim burada göstergeyii sıfırlayıp yavaş giderek 100 km yi tamamlamadan çekmişsin resmi bak orda 18KM yazıyor önemli olan 100 KM de kaç yaktıgı 18 kmde değil :) böyle yaparak ben 2.0 bile görmüştüm ama 100 km den sonra okadar denenmeme ragmen şehir içi 5.9 ve 6.2 arasında değişiyor aracımda 112 hp olanından
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Bozkurt24

iyide kardeşim burada göstergeyii sıfırlayıp yavaş giderek 100 km yi tamamlamadan çekmişsin resmi bak orda 18KM yazıyor önemli olan 100 KM de kaç yaktıgı 18 kmde değil :) böyle yaparak ben 2.0 bile görmüştüm ama 100 km den sonra okadar denenmeme ragmen şehir içi 5.9 ve 6.2 arasında değişiyor aracımda 112 hp olanından
    iyi forumlar arkadaşlar. bende 2011 citroen c4 e-hdi 112 model araba var.buna göre koltuk kılıfını nasıl bulabiliriz.. koltuklarda hava yastığı olduğundan her kılıf takılmıyor. direk satılan bir yer biliyor musunuz internette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fdc

iyi akşamlar arkadaşlar. keyifler iyidir inşallah. uzun süredir bakmıyordum foruma bikaç fotoğrafla döneyim dedim 15-20 sayfa gerilere gittim ancak hala C4ümüzle alakalı aksesuar olmadığını görüyorum. Bir firma aracını niye bu kadar dışlar anlamıyorum ne bir led far ne de başka birşey... iyi forumlar iyi akşamlar
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Aynen hocam bence yeni c4 te led farlar olmalı hatta citroenin logosunun bulunduğu led far çok müthiş olur

• quote:

Orijinalden alıntı: exenjiu

Selam arkadaşlar,

60000 bakımı için 500 tl fiyat aldım daha ıyı fıyat konusunda yardımcı olabılecek kımse varmı ?

1.6 e-hdi mcp 2011 model.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba

Eşim geçen gün minibüs sıkıştırınca kaldırıma çıkmış ve resimdeki alan ezilmiş durumda bu ne kadara değiştirili. Kaskoyu bozdurmaya değer mi daha çnce başına gelen varmı yardımcı olaiblir misiniz . Teşeşkkürler
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

Arkadaşlar merhaba

Eşim geçen gün minibüs sıkıştırınca kaldırıma çıkmış ve resimdeki alan ezilmiş durumda bu ne kadara değiştirili. Kaskoyu bozdurmaya değer mi daha çnce başına gelen varmı yardımcı olaiblir misiniz . Teşeşkkürler

Geçmiş olsun.

• Okko abi gecmis olsun.

• okko kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun
    Onu değiştirmeye gerek yok. Sanayide o bölgeyi çekip yerine boya yapabilirler.iyi pazarlıkla 100-150 lira bişi tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Geçmiş olsun
    Onu değiştirmeye gerek yok. Sanayide o bölgeyi çekip yerine boya yapabilirler.iyi pazarlıkla 100-150 lira bişi tutar
    çok teşekkür ederim hepinize

bu parça bütün br parça dedim belki yapılamaz en iyisi cumartesi bostancı sanayiye gitmek
  • quote:

bu parça bütün br parça dedim belki yapılamaz en iyisi cumartesi bostancı sanayiye gitmek

geçmiş olsun gelişmeleri bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

geçmiş olsun gelişmeleri bekliyoruz

Alıntıları Göster
    quote:

ide kardeşim burada göstergeyii sıfırlayıp yavaş giderek 100 km yi tamamlamadan çekmişsin resmi bak orda 18KM yazıyor önemli olan 100 KM de kaç yaktıgı 18 kmde değil :) böyle yaparak ben 2.0 bile görmüştüm ama 100 km den sonra okadar denenmeme ragmen şehir içi 5.9 ve 6.2 arasında değişiyor aracımda 112 hp olanından

Ortalama hız 82 km. Neresi yavaş?

Aldığım günden beri(21 Şubat 2014) İstanbul şehiriçi 3.300 km. yol yaptım ve ortalama tüketimim 5,1 litrede. Ortalama hız ise 40 km. civarında.
    İstersen onun da fotosunu paylaşayım. Senin 5,9-6,2 tükettiğin parkurunda ortalama hızın nedir? Bu araba için çok yüksek bir tüketim.

Şu 2 litre yaktığın fotoyu paylaşabilir misin? Bakalım kaç km. yol yapmışsın ve ortalama hızın nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

ide kardeşim burada göstergeyii sıfırlayıp yavaş giderek 100 km yi tamamlamadan çekmişsin resmi bak orda 18KM yazıyor önemli olan 100 KM de kaç yaktıgı 18 kmde değil :) böyle yaparak ben 2.0 bile görmüştüm ama 100 km den sonra okadar denenmeme ragmen şehir içi 5.9 ve 6.2 arasında değişiyor aracımda 112 hp olanından

Ortalama hız 82 km. Neresi yavaş?

Aldığım günden beri(21 Şubat 2014) İstanbul şehiriçi 3.300 km. yol yaptım ve ortalama tüketimim 5,1 litrede. Ortalama hız ise 40 km. civarında.
    İstersen onun da fotosunu paylaşayım. Senin 5,9-6,2 tükettiğin parkurunda ortalama hızın nedir? Bu araba için çok yüksek bir tüketim.

Şu 2 litre yaktığın fotoyu paylaşabilir misin? Bakalım kaç km. yol yapmışsın ve ortalama hızın nedir?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim araç klimanın a/c si açıkken rölantide vuruntu yapıyor. yani hani yüksek sesle müzik dinlerken müziği üzerinizde titreşim olarak hissedersiniz ya onun gibi. servise götürdüm normal diyorlar. zaten ne sorunla gitsem normal diyolar. siz de böyle bişi var mı. arabayı satarsam servis yüzünden olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

arkadaşlar benim araç klimanın a/c si açıkken rölantide vuruntu yapıyor. yani hani yüksek sesle müzik dinlerken müziği üzerinizde titreşim olarak hissedersiniz ya onun gibi. servise götürdüm normal diyorlar. zaten ne sorunla gitsem normal diyolar. siz de böyle bişi var mı. arabayı satarsam servis yüzünden olacak.

Hocam haklısınız servis konusunda. Bir çok kişi aynı dertten muzdarip. istanbul'daysanız, Topkapı KAR Servisini tavsiye ederim. Ben memnun kaldım.

• Benim bahsettiğim 3.600 km'lik tecrübe fotosu:

• Merhabalar bugun izmir bayraktar 15.000bakimini yaptirdim vites guncellemesi yuklemisler birde rotil degismis garantiden ucretsiz toplam 480 tl

• 
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.