İrfan bey ellerine sağlık, zahmet olacak benim eksikleride tamamlar mısın? Teşekkürler. Yas 33, Yeni C4 1.6THP 156bg exclusive KN mcp, Altın kum
elıne saglık yer yazmayı unutmusum ozur dılerım (yalova)
quote:
Orijinalden alıntı: M.T.A
Birde ciddi lastik satıcıları'ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Git görüş de gör gününü gibi oldu, havaya uçmasın araba
bu arada keita yı da almışız
Liste baya güzel oldu.
Genç arkadaşlar çoğunlukta.
arkadaşlar sitede ki fiyat linkinde sorun yaşıorm güncel fiyat listesini RİCA etsem yazabilirmisiniz ? birde bayilerde stok sorunu var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: burakslv
arkadaşlar sitede ki fiyat linkinde sorun yaşıorm güncel fiyat listesini RİCA etsem yazabilirmisiniz ? birde bayilerde stok sorunu var mıdır ?
dizellerde var.
quote:
Orijinalden alıntı: INCARA
quote:
Orijinalden alıntı: M.T.A
Birde ciddi lastik satıcıları'ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Git görüş de gör gününü gibi oldu, havaya uçmasın araba
Hayır (Git görüş de gör gününü gibi oldu) yanlış anlamışsın. C 4 taşımadığın sürece C 4 havaya uçmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
Konu dışı ama ! Engin Baytar da geldi ..
quote:
Orijinalden alıntı: Shezofren41
quote:
Orijinalden alıntı: aalkin
quote:
Orijinalden alıntı: INCARA
Revize liste;
t
İrfan bey ellerine sağlık, zahmet olacak benim eksikleride tamamlar mısın? Teşekkürler. Yas 33, Yeni C4 1.6THP 156bg exclusive KN mcp, Altın kum
elıne saglık yer yazmayı unutmusum ozur dılerım (yalova)
Fleetwood Nikli kardeşim listeyi düzenlemediği sürece listenin anlamı yok,sonuna kadar götürecek bir arkadaşımız yeni sayfa açıp liste yaparsa tam c4 sayfası olur.
quote:
Orijinalden alıntı: sguler16
quote:
Konu dışı ama ! Engin Baytar da geldi ..
(Konu dışı)Aldıklarınız hayırlı olsun.
quote:
quote:
birde bunların güncel fiyatlarını yazarmısınız zahmet olmaz sa?
sen aldın mı alacak mısın burak?
bugün elantra yı bir inceledik C4 de aklımız da vardı seçim için 2 gün zamanım var.2007 astra mı bugün sattım teslim ettim.bu 2 araçtan birini kesin almam lazım işim yüzünden araba mecburiyetim..
Burak hocam bende iki arac arasinda kararsiz kalmistim. Elantra ile c4 1.4 fiyat farki 7000 tl oldugu icin c4 tercih ettim. Ancak fiyat farki daralmis bu durumda 41 bin elentra icin fazla degil bence.
quote:
Orijinalden alıntı: tamay_aytam
Burak hocam bende iki arac arasinda kararsiz kalmistim. Elantra ile c4 1.4 fiyat farki 7000 tl oldugu icin c4 tercih ettim. Ancak fiyat farki daralmis bu durumda 41 bin elentra icin fazla degil bence.
şuan ki tam da düşüncem budur aynen..34 bin di c4 incelediğimizde..41 bin dizeli ile elantra kıyaslıyordum ama c4 ün fiyat yükselişi 2 modelinde benzinlisi arasında kalmama sebep oldu..
quote:
quote:
şuan ki tam da düşüncem budur aynen..34 bin di c4 incelediğimizde..41 bin dizeli ile elantra kıyaslıyordum ama c4 ün fiyat yükselişi 2 modelinde benzinlisi arasında kalmama sebep oldu..
0 mı alacaksın illa?
quote:
quote:
quote:
0 mı alacaksın illa?
evet hocam 0 dan başka düşünmüyorum.eski aracımı astra yı satmamda ki neden de buydu..
3-5 bin km de uygun 2.ellerde var da ondan sordum tabiki 0 başka olur