Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan amazondan sipariş vermeye uğraşıyorum fakat ürünün kutu içeriğini göremiyorum bende elite kalın kasa var zannediyorum kalın kasalara olması için içersinden adaptör çıkıyormuş amazondan sipariş verdiğim ürünün içersinde adaptör çıkacakmı sakata gelmiyelim sonra. ingilizce kıt yarım saattir sipariş vermek için uğraşıyorum aslında birisi detaylı olarak anlatsa iyi olurdu..
  • @GoldPunch

Madem böyle bir konu açtın o zaman amazon.com'dan nasıl sipariş verildiğini resimli olarak anlatmalısın birde paket içeriğini insanlara anlatırsan burda devamlı aynı sorularla konu kirlenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source
    @GoldPunch

Madem böyle bir konu açtın o zaman amazon.com'dan nasıl sipariş verildiğini resimli olarak anlatmalısın birde paket içeriğini insanlara anlatırsan burda devamlı aynı sorularla konu kirlenmez

katılıyorum bende alıcam ama adresi nasıl yazcam ing mi tr mi yazcam mesela donanim street haber apartment no:12 gibimi yoksa donanim sokak haber apartanımı yazcaz bide ismimde ı ve ö var onları neyapcam
  • arkadaşlar bekledim bekledim dayanamadım geçtim bende amazon'dan siparişi... 5-7 ocak arası diyor teslimat, şimdi sıra beklemede =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerandir79

şuan amazondan sipariş vermeye uğraşıyorum fakat ürünün kutu içeriğini göremiyorum bende elite kalın kasa var zannediyorum kalın kasalara olması için içersinden adaptör çıkıyormuş amazondan sipariş verdiğim ürünün içersinde adaptör çıkacakmı sakata gelmiyelim sonra. ingilizce kıt yarım saattir sipariş vermek için uğraşıyorum aslında birisi detaylı olarak anlatsa iyi olurdu..

Paketin içinde adaptör çıkıyor..! Paket içeriği ;

1 adet adaptör ( Elite ve diğer modellere kinect'i bağlamak için )
    1 adet usb ye çevirici kablo
    1 adet Kinect
    1 adet Kinect Advantures oyun
    Kullanma Klavuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

@GoldPunch

katılıyorum bende alıcam ama adresi nasıl yazcam ing mi tr mi yazcam mesela donanim street haber apartment no:12 gibimi yoksa donanim sokak haber apartanımı yazcaz bide ismimde ı ve ö var onları neyapcam

dostum shopto.net'ten 30'a yakın oyun söyledim, sonuçta TR'ye girince Türk postacı getiriyor =) o yüzden Türkçe yazacaksın...

mesela ; Lalegül Mah. Begonya Sok. Cicek Apt. No:6 D:3 Beykoz/ISTANBUL gibi...

benim adım ve soyadımda da İ Ç Ş var noktalı harfleri I C S olarak yazacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

@GoldPunch

Adresinizi türkçe olarak kullanın ama türkçe karakterleri atın ö'leri o yapabilirsin ı'lar sorun olmaz

Örnek:

Şişhane sokak dağ apartmanı Üsdürdar/Istanbul - İbrahim Karakaş

Sishane sokak dag apartmanı Uskudar/Istanbul - Ibrahim Karakas

gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 1 Ocak 2011; 20:20:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

arkadaşlar bekledim bekledim dayanamadım geçtim bende amazon'dan siparişi... 5-7 ocak arası diyor teslimat, şimdi sıra beklemede =)

Banada aynı şekilde söyledi beklemedeyiz
  • @source hayırlı olsun dostum, bu kadar kişininki sağsalim geldi inşaallah bizimkide gelir
  • bu arada şimdi kontrol ettim , 1,58 TL çekmiş ardından 276,45 TL çekmiş toplamda 278,03 TL çekmiş bonus card... sizden ne çekildi ?
  • quote:

@source hayırlı olsun dostum, bu kadar kişininki sağsalim geldi inşaallah bizimkide gelir

Sağ salim kavuşuruz inşallah hayırlı olsun sanada
  • quote:

bu arada şimdi kontrol ettim , 1,58 TL çekmiş ardından 276,45 TL çekmiş toplamda 278,03 TL çekmiş bonus card... sizden ne çekildi ?

Finansbank 272 TL 4 taksit...
  • quote:

bu arada şimdi kontrol ettim , 1,58 TL çekmiş ardından 276,45 TL çekmiş toplamda 278,03 TL çekmiş bonus card... sizden ne çekildi ?

taksit kampanyasından yararlandınmı yararlandıysan ne yaptın bendede bonus var
  • yok yararlanmadım tek çekim aldım, açıkçası nasıl yararlanılacağınıda bilmiyorum
  • quote:

yok yararlanmadım tek çekim aldım, açıkçası nasıl yararlanılacağınıda bilmiyorum

galiba aldıktan sonra telefonla garantiyi arayıp taksitlendirme istiyceksiniz
  • Adventures oyunuyla bile o kadar yoruldum ki ayağa kalkacak halim yok. Diğer oyunlarda ne yapacağız acaba. 2 ayda 10 kilo rahat veririz herhalde
  • Arkadaşlar diger konuya yazmıştım ama kimseden ses çıkmadı. Amazondan kredi kartı ile aldığımda açık provizyonlarda 278 tl olarak gözüken fiyat, kartımdan cekildiginde 284 tl olarak değişti. Garanti ile alan kişilerde böyle bir sorun var mı? Kart olarak garanti sanal kart kullandım. Müşteri hizmetlerini aradığımda çıkan kişi lafı geveleyip durdu. Garantiyi kullanarak alanlar bilgi verebilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarth79

Arkadaşlar diger konuya yazmıştım ama kimseden ses çıkmadı. Amazondan kredi kartı ile aldığımda açık provizyonlarda 278 tl olarak gözüken fiyat, kartımdan cekildiginde 284 tl olarak değişti. Garanti ile alan kişilerde böyle bir sorun var mı? Kart olarak garanti sanal kart kullandım. Müşteri hizmetlerini aradığımda çıkan kişi lafı geveleyip durdu. Garantiyi kullanarak alanlar bilgi verebilirse sevinirim.

Kardeş bende de aynı durum oldu. Bence açık provizyondaki para muhasebeleştirilince (yani dönem içi işlemlere geçince) tahminimce kur farkından dolayı rakam farklı çıkıyor. Çünkü herkes aynı şeyi söylüyor, çekilen TL tutarları forumda hep aynı, ama 0.0 küsür farklar sonra hesaplanıp düşüyor olabilir kanımca

• arkadaşlar şu durum ne oluyor açıklayabilir misiniz ?

Shipment 1 of 1
    Shipping Soon
    Shipping Estimate: January 3, 2011

Delivery Estimate: January 5, 2011 - January 7, 2011

anladığım kadarıyla 3 Ocak tarihinde ürünüm DHL'e mi teslim edilecek ? yani 2 gün mü sürüyor kargoya vermeleri ürünü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyDro-X-GEN

Aslında Tek kişi oynucaksan 1,5m ideal ama tek kişi bi tadı çıkmazki en iyi performans olarak 2yada 2,5m lazım , TÜplü tv için şunu söyleybilrim
    eyer alabliyosan bence LCD Tv yada bi LED al aldığın zevkin ne kadar arttığını anlarsın işte...

Biliyorum inanılmaz fark var arasında. Tatilde büyük ihtimal notebook alınacak o zaman lcd monitörü salona koyarak sorunu çözerim. Teşekkürşer.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.