Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
236.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartal.24

quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

@jay jay justified

aydınlattığın için teşekkür ederim zaten siz hep herşeyin en iyisini bilirsiniz, ilgilenirseniz incelememe bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_39526401/tm.htm

@kartal.24

clevo önermem. qx9300 işlemcili 2 x nvidia 280m gtx modelini arkadaşım 6.5 liraya satın aldı ve hiç memnun değil. harddiski mi bozulmadı, ekranı mı bozulmadı. video izlerken devamlı takılmalar mı olmadı. Latency de anormal değer gördük belli saniye aralıklarında. Clevo M980NU modelinden bahsediyorum. Belki de şanssızdı işçilik yüzünden böyle sorunlarla karşı karşıya kalmış da olabilir.

Bence monster bu ürünü getirdiginde böyle sorunlar olmayacaktır internetteki videolarındada herkes övüyor bunu laptop u tabi monster ek bir düzeltme yaparmı bilmem ama ben clevo degil clevo nun monster versiyonunu kast etmiştim getirirlermi bilmiyorum ama güzel bilgisayar

Alıntıları Göster
    bilgisayarlar yıl başında gelecegine göre ön sipariş indirimide yılbaşına kadarmı dewam etcek??

• quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

bilgisayarlar yıl başında gelecegine göre ön sipariş indirimide yılbaşına kadarmı dewam etcek??

Hayır ön sipariş süresi geçti. Ürünün varsayılan modeli 1.349,00 USD + KDV ile satışı devam ediyor. Bu arada dolarda yükseliyor. Biz aldığımızda dolar 1,40 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Dünyada bilgiden daha aziz ne var? | Yusuf Has Hacib
    Derbentcioğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

Hayır ön sipariş süresi geçti. Ürünün varsayılan modeli 1.349,00 USD + KDV ile satışı devam ediyor. Bu arada dolarda yükseliyor. Biz aldığımızda dolar 1,40 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

ewet doların yükselmeside dez avantaj tabi şuan ama şu haliyle ilk baktıgım zamana kıyasla pahalı geliyor eklemelerde yapıyordum önceden ama bakalım belki ek bişiler olabilir bi indirim vs tabi bu ön sipariş verenlerin hiçte hoşuna gitmez sanırım ama bence olmalı netice ben elimde olamayan nedenlerden dolayı ön sipariş veremedim yada benim gibi başka sorunları olanlar wswsw neyse zaman gösterir ama biri dolarada dur demeli bence arada

• Arkadaslar bu 660'i 1) yabancı forumlarda baktiniz mı bu parçaların birbiriyle uyumu nasıl, parçaların belirttikleri performasini birleştiklerinde aynen sunuyolar mı
    2) ethos da atı ekran kartını bir tusla devre dısı bırakabiliyoruz oyun oynamadimizda böylece enerji tasarrufu sağlanıyor. bu notebookta da varmı bu özellik. Özellikle bu notebookta böyle bir özellik olsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirseri61

Arkadaslar bu 660'i 1) yabancı forumlarda baktiniz mı bu parçaların birbiriyle uyumu nasıl, parçaların belirttikleri performasini birleştiklerinde aynen sunuyolar mı
    2) ethos da atı ekran kartını bir tusla devre dısı bırakabiliyoruz oyun oynamadimizda böylece enerji tasarrufu sağlanıyor. bu notebookta da varmı bu özellik. Özellikle bu notebookta böyle bir özellik olsa süper olur
    özgür bey ikinci partinin geleceği tarih ile ilgili bir fikriniz/bilginiz var mı peki? ilk partiyi kaçırmam oldukça muhtemel ikinci partide ürünü almak istiyorum ancak arada büzük bir zaman farkı varsa ona göre kendimi ayarlamalıyım

XMG Neo 15 (E22) || Oasis Water Cooling

XMG Neo 15.6” 2560x1440p 240 Hz IPS - Intel Core i7 12700H 4.7 Ghz 24 MB Cache
    NVIDIA RTX3070 Ti 8 GB GDDR6 256 Bit 150W TGP - 2x16 GB DDR5 4800 Mhz
    2+1 TB Samsung 970 Evo Plus NVMe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

özgür bey ikinci partinin geleceği tarih ile ilgili bir fikriniz/bilginiz var mı peki? ilk partiyi kaçırmam oldukça muhtemel ikinci partide ürünü almak istiyorum ancak arada büzük bir zaman farkı varsa ona göre kendimi ayarlamalıyım

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. GOLDFALCON,

Ön sipariş indirimimiz daha öncede sıkça forum üzerinden duyurduğumuz gibi 21 Kasım 2010 Pazar günü saat 23.59 itibariyle sona ermiştir. Buna göre MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Notebook Serisi modellerimizin barebone notebook üreticisi MSI firmasının bize vermiş olduğu son bilgilere göre geliş tarihinin Aralık ayının 3.üncü haftası gibi stoklarımıza girmesini beklemekteyiz. Bu süreçte size önemli bir notu da hatırlatmak istiyorum. İlk partide gelecek olan ATI HD 5870 ekran kartlı MONSTER® GX660R 15.6� Notebook Serisi modelimizin büyük bir kısmının siparişinin kesinleşmiş ve tahsilatı gerçekleştirilmiş ürünlere göre elimizde gelecek olan seriden çok az sayıda kaldığını size söyleyebilirim. Bu ürünlerin çok kısa bir süreye kadar da stoklarımızdan tamamen tükenmesini bekliyoruz. Ancak NVIDIA GTX 460M ekran kartlı MONSTER® GT663R 15.6� Notebook Serisi modelimiz ise gelecek olan ilk parti itibariyle şuan için yeteri adet kadar elimizde mevcut gözükmektedir. Ancak yinede ürünlerimize olan yoğun talep nedeni ile NVIDIA GTX 460M ekran kartlı MONSTER® GT663R 15.6� Notebook Serisi modelimizin de ürünler stoklarımıza girinceye kadar muhtemelen satılmış olabileceğini ve ürünümüzü stoklarımıza girdikten sonra almak isteyen müşterilerimizin taleplerini yine öncelik sırasına göre 2.parti siparişlerimizle birlikte Ocak ayı sonu ve Şubat ayının ilk haftası içinde yapmak durumunda kalabileceğimizi özellikle belirtmek istiyorum.

Bu süreçte ön sipariş indirimi uygulamamızın tekrar aktif edilebilmesi ancak 2.parti veya 3.parti ürünler için düşünülebilir. Ancak ilk gelecek parti için tekrar bir ön sipariş uygulaması şuan için maalesef mümkün olmayacaktır.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Özgür bey bunun cevabını vermiş aslında.
    2.parti siparişlerimizle birlikte Ocak ayı sonu ve Şubat ayının ilk haftası içinde yapmak durumunda kalabileceğimizi özellikle belirtmek istiyorum.

Derbentcioğlu

• ben başka yere odaklanınca o mesajda onu görmemişim pardon
    quote:

quote:

quote:

Sn. GOLDFALCON,

Ön sipariş indirimimiz daha öncede sıkça forum üzerinden duyurduğumuz gibi 21 Kasım 2010 Pazar günü saat 23.59 itibariyle sona ermiştir. Buna göre MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Notebook Serisi modellerimizin barebone notebook üreticisi MSI firmasının bize vermiş olduğu son bilgilere göre geliş tarihinin Aralık ayının 3.üncü haftası gibi stoklarımıza girmesini beklemekteyiz. Bu süreçte size önemli bir notu da hatırlatmak istiyorum. İlk partide gelecek olan ATI HD 5870 ekran kartlı MONSTER® GX660R 15.6� Notebook Serisi modelimizin büyük bir kısmının siparişinin kesinleşmiş ve tahsilatı gerçekleştirilmiş ürünlere göre elimizde gelecek olan seriden çok az sayıda kaldığını size söyleyebilirim. Bu ürünlerin çok kısa bir süreye kadar da stoklarımızdan tamamen tükenmesini bekliyoruz. Ancak NVIDIA GTX 460M ekran kartlı MONSTER® GT663R 15.6� Notebook Serisi modelimiz ise gelecek olan ilk parti itibariyle şuan için yeteri adet kadar elimizde mevcut gözükmektedir. Ancak yinede ürünlerimize olan yoğun talep nedeni ile NVIDIA GTX 460M ekran kartlı MONSTER® GT663R 15.6� Notebook Serisi modelimizin de ürünler stoklarımıza girinceye kadar muhtemelen satılmış olabileceğini ve ürünümüzü stoklarımıza girdikten sonra almak isteyen müşterilerimizin taleplerini yine öncelik sırasına göre 2.parti siparişlerimizle birlikte Ocak ayı sonu ve Şubat ayının ilk haftası içinde yapmak durumunda kalabileceğimizi özellikle belirtmek istiyorum.

Bu süreçte ön sipariş indirimi uygulamamızın tekrar aktif edilebilmesi ancak 2.parti veya 3.parti ürünler için düşünülebilir. Ancak ilk gelecek parti için tekrar bir ön sipariş uygulaması şuan için maalesef mümkün olmayacaktır.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

2.parti siparişlerimizle birlikte Ocak ayı sonu ve Şubat ayının ilk haftası içinde yapmak durumunda kalabileceğimizi özellikle belirtmek istiyorum.

XMG Neo 15 (E22) || Oasis Water Cooling

XMG Neo 15.6” 2560x1440p 240 Hz IPS - Intel Core i7 12700H 4.7 Ghz 24 MB Cache
    NVIDIA RTX3070 Ti 8 GB GDDR6 256 Bit 150W TGP - 2x16 GB DDR5 4800 Mhz
    2+1 TB Samsung 970 Evo Plus NVMe

• quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

ben başka yere odaklanınca o mesajda onu görmemişim pardon
    quote:

quote:

quote:

Sn. GOLDFALCON,

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Alıntıları Göster
    bakalım son üç hafta nasıl gececek... Şansıma vize haftası da sınavlar oyalıyor...
    bu arada klavyede aydınlatma yok galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muraq

bakalım son üç hafta nasıl gececek... Şansıma vize haftası da sınavlar oyalıyor...

Maalesef yok

Derbentcioğlu
  • quote:

aralik ayinin 3. haftasi deniyor. aralik ayinin 3. haftasi 13-19 tarihleri arasi. oda demek oluyor ki 15 gun gibi gelecek (umarim)

bende kitap okuyarak geciriyorum gunleri yoksa hic gitmicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

quote:

aralik ayinin 3. haftasi deniyor. aralik ayinin 3. haftasi 13-19 tarihleri arasi. oda demek oluyor ki 15 gun gibi gelecek (umarim)

bende kitap okuyarak geciriyorum gunleri yoksa hic gitmicek.

Alıntıları Göster
    """Arkadaslar bu 660'i 1) yabancı forumlarda baktiniz mı bu parçaların birbiriyle uyumu nasıl, parçaların belirttikleri performasini birleştiklerinde aynen sunuyolar mı
    2) ethos da atı ekran kartını bir tusla devre dısı bırakabiliyoruz oyun oynamadimizda böylece enerji tasarrufu sağlanıyor. bu notebookta da varmı bu özellik. Özellikle bu notebookta böyle bir özellik olsa süper olur"""

demiştim bir fikri olan arkads varmı acaba :)

|| MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ ||

MONSTER® MS-16F11 ve MS-16F12 15.6" Kullanıcı Testleri

MONSTER® MS-16F11 15.6'' 1920x1080 Full Hd Led Parlak Ekran - Exclusive TDE Technology - İntel Core i7 720QM 1.60 Ghz 6 mb L3 Cache Turbo Boost 2.80 Ghz
    ATI Mobility Radeon HD 5870 1 GB GDDR5 128 Bit - 4 GB DDR3 1333 Mhz - 500 GB Seagate 7200 RPM 16 MB - Dahili 720p HD Kamera

• quote:

"""Arkadaslar bu 660'i 1) yabancı forumlarda baktiniz mı bu parçaların birbiriyle uyumu nasıl, parçaların belirttikleri performasini birleştiklerinde aynen sunuyolar mı
    2) ethos da atı ekran kartını bir tusla devre dısı bırakabiliyoruz oyun oynamadimizda böylece enerji tasarrufu sağlanıyor. bu notebookta da varmı bu özellik. Özellikle bu notebookta böyle bir özellik olsa süper olur"""

Alıntıları Göster
    Beyler bu notebook a alternatif olarak söyleyebileceğiniz ürünler var mı?(yine bu fiyatlarda)
    tartışmasız çok iyi bir notebook ancak alternatifleri vardır di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersan_Özdemir -- 1 Aralık 2010; 18:36:11 >

• quote:

1. olarak cihazda ısınmayla ilgili bi şakayet yok yurt dışı incelemelere ve kullanıcı yorumlarına göre , kornik bi sorun söz konusu değil , uyumsuzluktan kastın tam olarak nedir onu bilemiyeceğim ki uyumsuzlukla iligili sorunlar çok eskiden vardı

2. olarak cihazda sadece 1 tane ekran kartı var , ethostan bahsetmişsin ama bununla ethos arasında baya fark var ; ethos multimedya agırlıklı bi cihazken GTX660R performans amaçlı üretilmiş bi cihaz 2.de farklı kurvarlardalar

OCZ Vertex 2 120GB SATA II Razer Mamba Razer Vespula

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

quote:

1. olarak cihazda ısınmayla ilgili bi şakayet yok yurt dışı incelemelere ve kullanıcı yorumlarına göre , kornik bi sorun söz konusu değil , uyumsuzluktan kastın tam olarak nedir onu bilemiyeceğim ki uyumsuzlukla iligili sorunlar çok eskiden vardı

2. olarak cihazda sadece 1 tane ekran kartı var , ethostan bahsetmişsin ama bununla ethos arasında baya fark var ; ethos multimedya agırlıklı bi cihazken GTX660R performans amaçlı üretilmiş bi cihaz 2.de farklı kurvarlardalar

Alıntıları Göster
    lucas dediğini düşündümde pu parcalar performanslarını en üst düzeyde sunabiliyormu diye düşündüm
    2, de dediğim anakartta onboard ekran kartı var acer5943 te atiyi devre dısı bıraktığında onbord devreye giriyor ve böylece pil seviyesi daha uzun gidiyor. bu ekran kartıda epeyce pil yediğinden gerektiğinde devre dısı bırakmak güzel olurdu :))

|| MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ ||

MONSTER® MS-16F11 ve MS-16F12 15.6" Kullanıcı Testleri

MONSTER® MS-16F11 15.6'' 1920x1080 Full Hd Led Parlak Ekran - Exclusive TDE Technology - İntel Core i7 720QM 1.60 Ghz 6 mb L3 Cache Turbo Boost 2.80 Ghz
    ATI Mobility Radeon HD 5870 1 GB GDDR5 128 Bit - 4 GB DDR3 1333 Mhz - 500 GB Seagate 7200 RPM 16 MB - Dahili 720p HD Kamera

• quote:

lucas dediğini düşündümde pu parcalar performanslarını en üst düzeyde sunabiliyormu diye düşündüm
    2, de dediğim anakartta onboard ekran kartı var acer5943 te atiyi devre dısı bıraktığında onbord devreye giriyor ve böylece pil seviyesi daha uzun gidiyor. bu ekran kartıda epeyce pil yediğinden gerektiğinde devre dısı bırakmak güzel olurdu :))

Alıntıları Göster
    hoş düşünce ama bu tür ürünlerde pil yüzdesi ve mobilitye pek bakılmıyor , ha önem veren kullanıcı çıkacaktır ancak üreticiler tarafından pek umursamıyor gibi , onboard ekran kartı içinde aynı kıstaslar geçerli oyun amaçlı kulanılıcak ve sen üretici olsan onboard ekran kartı eklermiydin ek maliyet demek ha ısınma sorunuda cabası tam performansta kullanmak sana baglı oyunları en yüksek çözünürlükte açarsan baya bi zorlarsın

OCZ Vertex 2 120GB SATA II Razer Mamba Razer Vespula

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

hoş düşünce ama bu tür ürünlerde pil yüzdesi ve mobilitye pek bakılmıyor , ha önem veren kullanıcı çıkacaktır ancak üreticiler tarafından pek umursamıyor gibi , onboard ekran kartı içinde aynı kıstaslar geçerli oyun amaçlı kulanılıcak ve sen üretici olsan onboard ekran kartı eklermiydin ek maliyet demek ha ısınma sorunuda cabası tam performansta kullanmak sana baglı oyunları en yüksek çözünürlükte açarsan baya bi zorlarsın

Alıntıları Göster
    İçimden bir ses daha erken gelicek diyor =) Sonuçta gelmesi planlanan tarihe monster yetkilileri ek bir hafta ekleyerek bir dahaki gecikmede 1 hafta daha geç dedikleri için pek sorun olmaz tabi bunlar bir çeşit hurafe =)

MONSTER Q8GT663R 15.6'' 1920x1080 Full Hd Led Parlak Ekran - Exclusive TDE Technology
    Intel® Core™ i7-840QM İşlemci ( 4 Core, 8MB, 1.86GHz > 3.20GHz)
    1.5GB GDDR5; 192Bit nVIDIA® GeForce® GTX 460M Fermi
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1333
    500 GB Momentus® XT Katı Hal Hibrit Disk 7200 RPM 32 MB ST95005620AS
    6x Blu-Ray READER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA

• quote:

Orijinalden alıntı: monsternotebook

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Korku filmi gibi senaryo olmuş.

Alıntıları Göster
    Sürekli kötü senoryolardan bahsediyorsunuz. Size bir sorum olacak.

Bu ürünlerin 2011 olmadan gelme ihtimali var mı_?

Alıntıları Göster
    Yok Artık Daha Neler

MONSTER Q8GT663R 15.6'' 1920x1080 Full Hd Led Parlak Ekran - Exclusive TDE Technology
    Intel® Core™ i7-840QM İşlemci ( 4 Core, 8MB, 1.86GHz > 3.20GHz)
    1.5GB GDDR5; 192Bit nVIDIA® GeForce® GTX 460M Fermi
    8GB; 2x 4GB; DDR3-1333
    500 GB Momentus® XT Katı Hal Hibrit Disk 7200 RPM 32 MB ST95005620AS
    6x Blu-Ray READER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA

• Dogru bir seçim yapmışşınız bencede yanlız umarım bunda bütün modeller olur yani

Intel® Core™ i7-975 Processor
    (45nm,3.33GHz, FSB 1066/800MHz, Total Cache 8MB, TDP:130W)
    Intel® Core™ i7-960 Processor
    (45nm,3.20GHz, FSB 1066/800MHz, Total Cache 8MB, TDP:130W)
    Intel® Core™ i7-950 Processor
    (45nm,3.06GHz, FSB 1066/800MHz, Total Cache 8MB, TDP:130W)
    Intel® Core™ i7-930 Processor
    (45nm,2.80GHz, FSB 1066/800MHz, Total Cache 8MB, TDP:130W)
    Intel® Core™ i7-920 Processor
    (45nm,2.66GHz, FSB 1066/800MHz, Total Cache 8MB, TDP:130W)

Bunları kast ediyorum peki nezaman getireceginiz konusunda ufakda olsa bir bilgi verebilirmisiniz acaba bir sene sonra felan getirmezsiniz inşallah

quote:

Sn. kartal.24 ve değerli arkadaşlar,

MONSTER® X7200 modelini inşallah NVIDIA GTX 480M 2 GB GDDR-5 Ekran kartı ve / veya SLI NVIDIA GTX 480M 2 GB GDDR-5 Ekran kartı seçenekleri ile getirmeyi planlıyoruz. İlk etapta farklı bir gelişme veya yoğun bir talep olmazsa ATI HD 5870 Crossfire olarak bu modeli getirmeyi planlamıyoruz.

İşlemci seçimini bu modelde istediğiniz gibi yine diğer modellerimizde olduğu gibi kolaylıkla yapabileceksiniz. MONSTER® D900F modelimizde kullandığımız ve X7200 modelinde de kullanılabilecek örnek işlemci seçeneklerini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=261916&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

İşlemci seçenekleri arasında bulunmayan diğer işlemci alternatiflerini de bu model için hemen tedarik edebilmek mümkündür.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: kartal.24

quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

@jay jay justified

aydınlattığın için teşekkür ederim zaten siz hep herşeyin en iyisini bilirsiniz, ilgilenirseniz incelememe bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_39526401/tm.htm

@kartal.24

clevo önermem. qx9300 işlemcili 2 x nvidia 280m gtx modelini arkadaşım 6.5 liraya satın aldı ve hiç memnun değil. harddiski mi bozulmadı, ekranı mı bozulmadı. video izlerken devamlı takılmalar mı olmadı. Latency de anormal değer gördük belli saniye aralıklarında. Clevo M980NU modelinden bahsediyorum. Belki de şanssızdı işçilik yüzünden böyle sorunlarla karşı karşıya kalmış da olabilir.

Bence monster bu ürünü getirdiginde böyle sorunlar olmayacaktır internetteki videolarındada herkes övüyor bunu laptop u tabi monster ek bir düzeltme yaparmı bilmem ama ben clevo degil clevo nun monster versiyonunu kast etmiştim getirirlermi bilmiyorum ama güzel bilgisayar

Mouse = A4 TECH XL-755BK USB LASER OSCAR DESENLI GAMING MOUSE == Cart Reader = CNET PHX06D-B 3.5 ALL IN ONE İNTERNAL SIYAH DAHILI KART OKUYUCU
    Monitör = SAMSUNG P2270HD TV MÖNİTÖR == DVD Okuyucu = LG GH22NS50/40 22X DVD YAZıCı SIYAH SATA
    Harddisk = W.DIGITAL 3.5 CAVIAR BLACK 1TB 7200 RPM 64MB SATA III PC HDD WD1002FAEX 6GB/s

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.